Dunder honung


Melwin växer så det knakar , varit på bvc idag och vägt och mätt honom.
5430g och 57 cm lång. Allt såg fint ut på läkarundersökningen också . Inte så konstigt att han ha storlek 62 nu . Gud va fort det går.

 Melwin 1 dag

 Melwin 5 veckor

Det vackraste


¨






Söndag


Soligt och fint, vindstilla och plussgrader. Så himmla härligt .
Efter lunch tar vi på oss och gå ut och leker, kanske går vi iväg till nån lekpark om det är framtinat ordentligt.
Prata just med älskligen och dom är på väg hem nu , bara 6 timmars färd framför sig , pluss att dom kört samma sväng i natt , ner dit. Men nu är motorcykeln lastad och äntligen är dom på väg hem.

Idag ska jag även ta kort på mina barn s¨jag få skicka in och framkalla, har ju 100:- rabatt på ett ställe så man måste ju passa på då.
Annars blir det inte mycket skulle jag tro , håller oss nog ute en bra stund iaf.

Melwin har börjat sova jätte bra på natten (peppar peppar) och det är så härligt . Somnar vid 9 och sover till 3 typ äter och somnar om .Även vi gick och la oss vid halv 10 igår så känner mig ganska utvilad och på bra humör.

Nu till barnen och massa bus.
Hej så länge♥

Fredag...


Sol och utvilad. Kan inte bli bättre. Melwin sov nästan 6 timmar första svängen i natt , somna 9 igår kväll och sov till halv 3 , åt somna om till 7 . Helt galet skönt (för oss alla) Melwin har klarat sig från magknipen helt i natt =)
Nu på morgonen har han haft det lite jobbigt . Men han har dragit på smile banden oc pratat glatt med oss ett tag.

My och Stefan är och byter däck på svärmors bil och jag oc Melwin myser i soffan.
När han ätit och stängt sina stora bruna ska jag passa på att duscha och städa undan lite . Efter lunch går vi nog ut och njuter av solen en stund.

Få se vad dagen har att bjuda på (?) Kanske blir det att ta sig nå gott och dricka ikväll och bara njuta av livet .
Vad gör ni ikväll?

Nya soffan


Så här se nya soffan ut , men vi har valt färgen svart/brun.


Vad händer med tiden?


Just nu gör man inte så mycket annat än att bära mata underhålla! Tiden springer iväg varje dag och få knappt tid att gå på toa längre. Finns absolut ingen tid för bloggning känns det som , vilket är väldigt tråkig.
Melwin är oftast missnöjd och har magknip när han är vaken men ibland lyckas han lägga in nån längre sovstund på dagen vilket är skönt för oss båda.

Nu har vi just gjort morgon här 04.00 är inte direkt roligt att kliva upp men finns inge val.
i dag är det torsdag och vi få hämta ut våran nya soffa på boom. I like! Kan kasta upp en bild sen.
Melwin ligger klar vaken och spanar på mig med sina stora bruna, han är ju för söt äve fast klockan är halv 5 på morgonen och jag är super trött ;) go pojk!

Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa lite med honom , min lilla pip.
God morgon

Dubbelt upp.


Ja i morgon rullar barnbidraget in på kontot och denna gång blir det bubbelt upp pluss 100:- i flerbarnstillägg. Så när vi lämnat prinsessan på dagis i morgon rullar vi in till stan och storhandla allt från mat till blöjjor och ersättning. Det är alltid kul att ladda upp alla föråd för en månad =)

Eftermiddagen har spenderats hos min mor med syster och barnen.
Köttsoppa till middag , det gillas. Massa snack och bus. Nu ligger den älsta och snart ska jag och Melwin hoppa i säng också så det blir några timmars sönm. Melwin gör väl morgon som vanligt vid 5 tiden så då är det bara att vi pigg.

Fick ganska bra på skatten också , Jävligt pissigt att jag inte få igen före midsommar då min förra arbetsgivare inte skickat in i tid till skatteverket så jag ej fått mitt i tid . Så jag få vänta tills i augusti.
9548:- prick + ränta. Det blir fint.

Nä nu ska jag utfodra den minsta och hoppa i säng.
Hej så länge♥

Dålig dag?


Trots solen skiner så känner jag mig inte peppad på denna dag, vet ej varför det känns bara som det är en dålig dag. Kanske för att det inte riktigt ha startat (bra) ännu ?!

Ena barnet hittar på hyss och det andra är bara missnöjd. Så har inte ens hunnit ta mig ur mina pyjamasbyxor ännu. Men nu ska jag göra ett ryck så man kan ta sig ut nått idag.
Hej så länge

Askmåln,magsjuka och RS


Det är precis vad man läst om nu på morgonen . Hoppas alla små krya på sig.
Askmålnen oror mig inte direkt, ser det inte som nån direkt katastrof som många gör , viss är det en enkonomisk katastrof för flygbolagen men för oss här nere på marken tror jag nog inte det är någon katastrof.
Det händer mycket här i världen ändå , jordbävning på jordbävnning , vulkanutbrott och det gammla vanliga kriget . Kanske är det ett sätt för jorden att säga att den går under snart ?! Nämen huvva så ska vi inte tänka jag är nog en av dom som har mest dödsångest i världen , jag blir fylld av oro och ångest när man pratar om döden, tänk en dag så finns jag inte mer allt blir svart . Dom som föds samma dag som jag dör har ju hela livet kvar att leva och jag blir uppäten av maskar?. Nä jag vill leva jag(hällst för alltid).

Något trevligare nu då.
Melwin sover på soffan och Stefan och My har gett sig ut för att gå med vänner . Och det fanns tydligen inte tid för att vänta på mig , det är ju ba att hoppa i kläderna och följa med sa stefan . Men jag vill ju för tusan hinna med att kamma håret och ta lite frukost . Men inte det . Kännslig som jag är så vart jag besviken att man inte ska kunna vänta in resten av familjen!
Men vi tar oss en promenad senare.

Syster kommer hit vid 12 och ska umgås med oss =) Alltid lika trevligt.
Ska ut på byn innan dess och inhandla lite bra saker till min mage, lite Actimel och proviva och nått bra bröd.
Har inte känt någon kramp nu på morgonen (peppar,peppar).
I veckan ska jag starat mitt nya liv (ja jag vet hur många gånger har man inte sagt det) men måste ju försöka för min magens skull. Bra mat och motion! Sen skulle det ju va toppen om jag klara av att sluta snusa också!

Men nu ska jag passa på att städa lite medans Melwin sover sen ska jag sätta mig ner och göra en mapp på datorn med bilder som jag ska framkalla. Ska bara vänta tills i morgon med att skicka in dom , för då är Melwin prick 1 månad så måste ju ta ett kort då.

Hoppas ni få en toppen dag .
Hej så länge♥ 

Sjuka överallt?


Vart man än vänder sig så tyck någon va sjuk =( så jobbigt och tråkigt. Är det inte RS så är det magsjuka stackar små barn. Vill verkligen inte ha nån sjuka här. My klarar nog av det mesta men lille man är för liten för att åka på något allvarligare. Läser om alla små barn som åker på RS och få läggas in och få dropp och inhalera varannan timme , så jobbigt. Håller alla tummar och tår att vi inte behövar dra på oss något .
Melwin har varit lite snorig idag och jag hoppas det stannar där och inte bli något mer.

Just nu sover både barnen, My för natten och Melwin tar bara en powernapp före nattens sömn, ska väl ner en dos till av mat i hans mage innan han sover vidare. Stefan är en trappa upp hos Tomas för att snacka motorcyklar och själv sitter jag här . Halv glor på filmen som går på 3:an (Dö en annan dag) som jag säger.
Jag är trött och slut i kroppen efter alla hemska kramper , jag hoppas det vill ge med sig snart annars blir det kontakt med läkare snart. Äter redan nå tabbletter för att neutralisera magsyran men kanske måste jag på nå starkare varer?

De vackraste för mig!







Lördag


Nu är det bara ynka 2 dagar kvar så är Melwin en hel månad. Tiden går så fort .
Morgonen här började redan klockan 3 , jag var inte pigg men lill prinsen hade sovit klart tyckte han. Så vi klev upp för att mysa i soffan . Men då Melwin bara är missnöjd och grinig i vaket tillstånd så blir det inte dirket nå mys. Men vi gjorde kväll redan klockan 7 igår då Stefan och My for och hälsa på några vänner. Då jag inte va pigg så bädda vi ner oss i soffan klockan 7 sen vakna jag en sväng klockan 9 då dom komme hem men somnade om till 11 och då vaknade Melwin me , han fick mat och jag gick och la mig med honom i sängen sen sov vi till 3 så vi hade väl fått våra timmar men kunde lätt sovit vidare flera timmar.

Kramperna i magen fortsätter idag och vi har en lugn inne dag jag och Melwin . My och Stefan har hunnit med en hel del. Dom gick på promenad tidigt i morse med goda vänner sen har det varit träning och bus och nyss så ha lunchen landat i våra magar.
Nu är dom på väg upp till farmor och farfar för att leka med Nikki och Noel.

Syster kommer nog hit på en stund och sällskapar med jag och Melwin en stund . Annars blir det bara lugn för oss i kväll. Svärföräldrarna ska grilla och Stefan hoppas att det ska ringa ett samtal som säger att vi är välkommen =) Men vet ej hur jag känner för att va social då jag ha så ont i magen, så kanske My och Stefan få åka själv isåfall.

Nu ska jag va social med min son som inte alls är glad .
Hej så länge♥

Sjuk?


Det bara slog om från igår , så välkommen tillbaka magkatarr och hemska kramper. Hela kroppen värker och har fryst hela dagen. Fick mig en kort promenad med vän Sandra men va tvungen att vända hemmåt då kramerna komme så tätt.
Sandra och syster komme förbi en stund senare och va lite sociala med oss=)
Sen tog vi oss en ganska så lång tupplur på soffan jag och Melwin nerbädad i filtar. Det va skönt men skulle gärna ha sovit ännu om inget hindrat mig, men med två små barn och middagstid så är det bara att he sig upp.

MÅSTE verkligen börja äta ordentligt igenså jag sipper dessa hemska plågor, men när man aldrig känner nån hunger och alltid ha saker att göra är det lätt att man glömmer bort. Ända sen förlossningen har det varit så här fram och tillbaka igen , dom gånger jag kännt att jag varit hungrig under 4 veckor går att räkna på handen. Sen har jag tvingat i mig mat bara för jag vet att jag måste ha det. Jag vet det låter galet men som jag sa till syster idag som befinner sig i samma situation - man måste nog varit med om detta för att förstå hur det är. Det är lätt för andra att säga - det är ju bara att äta , men så funka det inte!

My och stefan tog just på sig för att ta en cykeltur på ica och köpa fredagsmys till henne.
Så ikväll händer det inget annat än vila i soffan och förmodligen somna också.
Hoppas ni har en toppen kväll.
Hej så länge

4 veckor med Melwin


Ja tiden rusar iväg och idag blir Melwin 4 veckor . På måndag blir han en hel månad.
Sötaste lilla Melwin♥


VAKNA! MED THE VOICE



Fy, denna dag började alldelens för tidigt! Men det är väl så det kan vara att va småbarns förälder?
Melwin ligger i soffan just nu och suger på sin napp och håller om sin filt och fundera på att somna om , men något hindrar honom. My sover fortfarande men lär nog slå upp sin stora bruna snart. Stefan sover än , som vanligt! Försökte ta ett snack med honom i morse men han tyckte jag hade fel. Men snart så jag blir less jag också ! Just nu orka jag inte bry mig , det är fint väder och jag ha underbara barn. Resten skiter jag i!

Undra vad man ska hitta på idag då? Kanske skulle man ha gå på öppna förskolan, men så trist att gå själv då man inte vet om det kommer va nån kändis där. Någon som ska dit?
My ska ju på dagis iaf . Mammsen ville att jag skulle komma in till stan men det tror jag att vi hoppar då jag inte kännde för att åka buss. Måste ta ett körkort kanske? I sommar så ska vi sätta igång .

Ikväll blir det nybyrundan . Och nu har äntligen asvalten kommit fram så man kan cykla också . Så nu få man ta sig en cykeltur en gång om dagen och en promenad. Mååste få bort det värsta av gäddhänget innan sommaren.
Ett gymkort skulle ju sitta fint men känns som jag ändå bara skulle stå på gåbandet och cykeln och det kan jag ju få gratis ute i naturen.

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta . Äta nån frukost och hitta nå kläder för dagen.
Sen ladda upp batterier för dagen , få se om det blir öppna eller?
Hej så länge♥

Solen skiner


Så underbart att vakna upp till strålande sol och klar blå himmel.
Inga plander för dagen än så länge, jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar för att möta dagen iaf .
Kanske en promenad med syster , annars blir det nybyrundan ikväll med musiken i örat.

Natten har varit dålig, jag är så grymt trött. Mannen i huset sover som en stock under nätterna och de börjar irritera mig en aning. Men orkara inte lägga ner massa energi på sura på han . Men en dag så få jag väl nog också ?!
My är så duktig och sover hela nätter , vaknar inte ens om lillebror skriker intill henne. Min stora tjej ♥

Melwin sover just nu så jag tror jag ska passa på att hoppa in i duschen . Stefan är och tränar så vi är ensamma hemma .

Har en underbar dag i det fin fina vädret.
Hej så länge!

Jobbig natt


I natt har lille man inte velat sova så bra, jobbigt i magen och bara varit allmänt missnöjd.
Nu ligger han och vilar på mig och nöjd för tillfället.
Frukosten har just landat i magen och vi sitter och myser i soffan. My är på dagis och har det säkert jätte roligt.

Planerna för dagen är inte många men vi ska fara och besikta svärmors bil och jag ska springa upp till min farmor medans Stefan är hos sjukgymnasten.
Sen blir det inte nå mycket mer, hämta hjärtat på dagis .
Idag får vi äntligen en tvillingvagn =) Känns super bra.

Nä nu ska jag dra borsten genom håret och slänga på mig nå smink .
Hej så länge

Inte igår..


Nä det va inte igår jag skrev, men då det vakna tiden inehåller bära , vagga trösta och mata så finns det inte så mycket tid kvar. Melwins mage fortsätter kronngla med honom. Bvc i morgon så då ska vi se om det blir att byta erättning kanske? Spännande att se hur mycket killen har gått upp.
My tar allt lite bättre nu och acceptera honom som lillebror . Hon pratar som aldrig förr och det är så roligt att se hur hon växer och får mer och mer en egen personlighet, min stora tjej.

Dagen har  varit helt underbar, fint väder och trevligt sällskap det kan ju inte bli bättre.
Nu ska jag byta om till lite bekvämare kläder och ladda inför promenaden, nu jäklar ska extra kilorna BORT!
Men först ska lill killen ha mat och en ny blöjja.


Min lilla Prins


Ny badad Melwin i mosters famn.

Du har plats 758


Så jävluskt vilken kö det va till försäkringskassan, 758 st före mig !! Satt väl nästan 1 timme i kö.
Men nu så är papperet på väg hem occh förhoppningsvis har jag föräldrapenning snart, men ska inte hoppas på för mycket när det gäller dom!

Slappar dag iaf , inge vettigt gjort än.
Är ganska trött efter natten så det blir nog bara lugna gatan hela dagen.
Snart kommer min prinsessa hem från dagis och då blir det full rulle här hemma igen.

Nu ska jag gosa med Melwin sen kanske man ska ta sig en promenad.
Hej så länge

Tisdag


Ögonen är trötta, Lilleman ligger och sover gott på mitt bröst . Min stora skatt är på dagis men ska snart hämtas hem, då blir det full fart här hemma igen.
Jag har hunnit med en liten promenad idag , skönt men detta slask blir jag galen på . Nu få sommaren komma tycker jag .
Inga planer för denna dag heller , ganska skönt att ha det oplanerat just nu .

Nu ska jag ta och luta mig tillbaka i soffan medans Melwin sover, bäst att passa på då.
Sen blir det inga vila då My kommit hem =)

hej så länge

Trötter


Jag är trött!
Men orkan finns ju alltid där , spela ingen roll om klockan är 12 på dagen eller halv 4 på morgonen så orkar man alltid med allt.
Melwin är fortfarande ganska så missnöjd under sin vakna tid , han har några stunder då han bara njuter av livet och ligger och kollar runt men sen vänder det och magen bli jobbig med honom. Tycker så synd om honom min lilla prins.

Dagen har varit toppen bra , först en skön promenad med vänner sen vart det kalas hos min far som fyller år, hela 54 år gammal är gubben.
Eftermiddagen har varit lugn och tillbringats i hemmet. Nu blir det att lägga i säng den stora skatten sen glo på nån film och känna lugnet. 

Hej så länge 

En bättre natt.


I natt har lill killen sovit en aningens bättre =) Men magen vill gärna vara jobbig med honom i mellan åt.
Morgon gjorde vi vid 8 och klev upp dock hade vi dragit oss i sängen en stund före.
My vaknade strax därefter och nu sitter vi och ser på Pippi Långstrump.
Pappan i huset sover forfarande , LATMASK! Tur barnen är snälla och nöjda på morgonsidan .

Vid 12 så åker vi till stan och kolla på en bil till syster , hon ska ju me hon också men vi kör in henne.
Annars händer det nog inte mycket idag , vädret är inte på bästa humöret , hade ju hoppas på lite sol idag .
Melwin håller på somna nu så då ska jag passa på att göra mig klar för dagen .

Vad gör ni under påskhelgen ?
Själv är jag sugen på att göra det vi bruka , men just nu känns det som skoteråkning och sånt inte passa så bra.
Stefan och My kanske åker upp till hans föräldrars stuga över dagen någon dag . Men då det inte finns någon riktigt toa så stannar jag hemma , ja jag är väldigt kräsen när det gäller sånt , hatar verkligen utedass och speciellt när jag blöder och så nu känns det extra drygt.
Jag och Melwin får mysa hemma istället. Men känner jag stefan rätt så åker han nog inte , han sa att han inte ville lämna oss , men jag tror vi klarar oss alldelens utmärkt om dom vill åka =) Vi få se hur det blir.
Kanske hinner jag ändra mig och följer med.?

Men nu ska jag ta och göra nån nytta medans mina barn är stilla och nöjda.
Hej så länge♥

Tiden går...


Och all tid barnen får.

Ja i kväll blev Melwin 2 veckor gammal galet vad tiden springer iväg.
Magen är fortfarande bökig med honom och vi har en del vakna nätter här . Dagarna går åt att underhålla barnen och försöka vila mellan varven , så därför är jag inte så aktiv här på bloggen.

Men annars rullar det på och vi mår ganska bra. Min magkattar börja smyga sig tillbaka då jag inte ätit så bra sista 2 veckorna. Har inte kännt någon hunger och alla tid går till Melwin . Måste börja bättra mig så jag inte få tillbaka all skit igen.

Nu ska vi hoppa i säng och imorgon blir det att fara till stan med familjen och syster , eller ja hon e ju min fammilj med men ja ..
Hon ska titta på en bil och då föler stefan med som den "kunniga" .

God natt.

03:43


God morgon världen , vilken underbar dag! Eller inte!!
Denna tid på dygnet borde inte få finnas! Har varit vaken en bra stund men nu gav jag upp och klev upp från sängen och flytta oss in till vardagsrummet.

Så nu efter lite droppar i näsan och mat i magen kanske han somnar om , kanske? Fast nu bajsar han så det blir blöjbyte först. 4 inatt!
Man har varit bortskämd med My för länge så man är inte van detta.

God morgon Zombie!

RSS 2.0