Snussuget....


Ja detta jobbiga snussug som aldrig försvinner. Måste dra på mig och barnen alla kläder och ut i kylan och köpa mig snus.. Inga andra planer för dagen har vi, blir nog ganska lungt.
Ska ta och ringa mitt hjärta och fråga om vi ska åka in i helgen och köpa en wii , så man ha nått att göra kalla trista dagarn som denna. Så otroligt less på denna vinter , på med kläder, av med kläder upp 4 trappaor och ner 4 trappor, nä fy!! Längtar tills hus och sommar nu.

Och vad det gäller min blogg så ska det absolut inte se ut såhär utan är under ombyggnation ;) Bara den som ska bygg ta tag i det =) Min syster skulle hjälp mig men hon kommer aldrig sig för det , vill verkligen ha en ny design så jag få lust att blogga igen , så trist när den ser ut som den gör nu.

Nu ska jag titta till min skruttar som leker på sitt rum.
Ha en toppen dag.

Fredag...

Ja då va helgen här igen, tycker det är helg hela tiden .
Idag blir det nog att gå över till grannarna en stund och dra över lite bilder från deras kamera till mitt usb.
Annars blir det nog ganska lugnt , har fortfarande ont så vill inte anstränga mig så mycket som jag gjort dom sista dagarna, så idag ta vi det lugnt.
Helgen i övrigt vet jag inte vad som händer, kanske blir det skoter eller kanske blir det bara hemmavid. Hursom ska jag försöka ta mig till Marie och hämta massa bilder där också =)

Melwin har tagit 8 steg som mest nu =) Duktiga kille. Han blir 10 månader om 5 dagar. Tycker tiden ha gått för fort , skulle gärna stanna av tiden en stund nu och bara njuta .

Nä nu blir det att göra lite frukost.
Hade bäst!

tid i dag...

Fick mig en akuttid idag på vct , vid halv 2 ska jag vara där och fy vad jag gruvar mig, bara tänk OM det skulle va nått allvarligt.
Annars idag så myser jag och Melwin hemma och My är på dagis. Vid 1 kommer svärmor hit och ska ha barnen medans jag är hos läkaren.'

Nu ska jag och Melwin ta en tupplur.. Jag fryser så mycket trotts typ +23 i lägenheten . Ett eller annat virus har jag nog i kroppen men vad?
Håll tummarna med mig att det inte är nått farligt som typ Cancer.

Melwin flyttar till Mysans rum


Så va dagen kommen då den lilla bäbisen blev stor och han ska få dela rum med sin storasyster...Tror det kommer gå jätte bra , båda barnen sover hela nätter och vakna ganska samtidigt på morgonen. Ska försöka komma på den bästa möbleringen inne på rummet också , så hoppas på min syster kommer och hjälper mig .

Idag tog jag äntligen tag i att ringa läkaren så vid kvart i 2 skulle jag bli uppringd så jag få boka en tid..Detta är verkligen en jobbig grejj för mig då jag verkligen hatar att gå till läkaren pluss att det är bröstet som gör ont, Så nu hoppas jag på vad som hällst utom Cancer...Är verkligen livrädd för det och min dödångest ligger och gror i bröstet på mig . Tänk OM!! Nä fyy nu ska jag va positiv och tänka på nått bättre , så till opperation möblera rum =)

Hade gott.


RSS 2.0