Babykväll

På barnenshus 3/3 kl:19.00-21.00.
Någon som ska dit?
http://matrix.vk.se/ads/barnens_hus/index.html

Sömnbrist...


Jag har verkligen sömnbrist, det gör ont i hela kroppen när jag måste stiga upp, sticker i armars och ben , dom känns som spagetti och vill inte riktig tvad jag vill. Jag vill bara kunna sova en hela natt rakt igenom och kanske få sova till 9 någon morgon. Men icket det! Det är bra på ett sätt att man få ställa in sig på va vaken mera nu när bebis kommer men jag är så trött så en sovmorgon kunde jag väl få?

Snön vräker ner fortfarande och tempen stå på -6,7 precis som hela dagen igår. Skönt med varmare temp men varför ska snön måsta vräka ner då? Ha vi inte nog med snö.
Blir nog inte mycket gjort idag heller , bara en lugn dag inne.

Grabbarna fick sig fina tatueringar igår , helt klart ! Så i April är det min tur =) Bebis namn och något annat ska jag göra , jag längtar =)

Nu blir det frukost sen blir det att ducshen .
Hej så länge♥

Några enkla klick


Så va denna mysiga cardigan på väg mot mig.

Gråt färdig


Alla har vi dåliga dagar . Alla med olika problem men även om man bara är förkyld eller något betydligt större problem eller något annat jobbigt så få man faktiskt kalga ibland!

Idag har jag en sådan dag , då allt är jobbigt. Huvudvärk som bara den, illamående, jobbiga förvärkar och en jobbig värk i varje del av kroppen. Plus att My är magsjuk bakvägen. Och toppen på det så är jag alldelens ensam idag . Jag har inga problem att va själv med My i jobbiga stunder men just idag känns det som det skulle va skönt att få stänga in sig och få sova ett tag men det få gott vänta tills klockan är 8 kanske.

Magen är ivägen när man ska göra saker och ting , ville bara gråta när jag skulle sätta in laddaren i väggen nere vid golvet . Men jag håller tummarna att lill skrutt kommer innom 2 veckor . Vill verkligen inte gå över!

My har just badat sin docka och är trotts sin sjuka på bra humör. Min älskade lilla tjej .
Nu är det boog och eliot som gäller så vi myser ner oss under täcket och se lite film.

Hej så länge♥

Ett sko problem


Sitter och kollar runt på olika skor , men bli tokig !
Vill dåde ha ett par skinstövlar utan klack då jag redan är nog så lång. Sen vill jag ha ett par tygskor .
Sen hitta jag även att par gummistövlar till My . Men då kom jag på att jag åker nog in till stan och kollar för då kan man prova och behöver inte vänta och betala frakt! Skopunkten är ju toppen köp 2 par skor och få 50% på billigaste paret eller köp 3 och få 100% på billigaste paret så det ska jag göra .

My fyller ju år snart så tänkte det kunde passa bra att ge henne i present. Sen vet jag ej vad jag ska hitta på. Hon  har leksaker som fyller mer än hela rummet så jag tror vi satsar på något hon behöver som kläder. Eller nå roliga pyssle saker.

Nu ska vi stoppa i oss lite middag , Få se om My ens vill äta nått . Jag har iaf fått i henne lite kräm idag och lite lite glass. Inte roigt med Magsjuka bakvägen heller.

He en trevlig kväll.
'Hej så länge♥

Men det är inte sant....


Varför ska det alltid vända när man tror att allt blivit bättre? Så less på allt nu så vill injte ens kliva upp .

My ha typ fått magsjuka , iaf vääääldigt dålig i magen , e typ ba vatten . Snälla snälla det sista jag vill är att bli smittad av nå skit just innan man ska föda barn! Jag ber till högre makter att jag slipper !

Ensam hemma hela dagen kommer jag vara också då stefan just åkt för att tatuera sig .

Denna dag började verkligen super dåligt och jag har en kännsla att den kommer fortsätta göra det!
Nä nu ska jag sluta sitta här och klaga då det inte blir ett dugg bättre av det .

Vi ta en dusch och lägger oss i sängen och där stanna vi idag.
Hej så länge♥

Det kan inte bli bättre , det kan inte bli bättre...


Man tager vad man haver , det är ett bra recept! Ja jag säger som Pippi Långstrump =)
Känns som det vänder , trots alla jobbiga krämpor som ingår i dom sista veckorna som gravid. Men som vanligt få en dag på stan en att genast må mycket bättre. Ändå har jag inte handlat mycket.
Fick mig 2 amningslinnen av mammsen och My fick en jätte fin jeans klänning av henne. Sen köpte jag 2 plagg på rean till barnen , ett par leggings till My för endast 39:- sen vart det en tröjja till bebis för ynka 20:- eller ja jag fick tillochmed rabatt på det för det vart ett litet hål av larmet när dom tog bort det , men det syndes inte så mycket , så den va typ gratis =) Det är roligt att fynda speciellt när man inte ha mycket pengar.

Det har varit en hel dag på stan med min pappa, My va med en stund sen åkte hon hem med sin far efter vi varit på skin art coh kolla lite priser på pappa och stefans tatueringar.
Bebis fick ett par jätte söta byxor av pappa och My fick en bok som tråkigt nog kom bort efter vägen men men .
Sen köpte jag 2 badleksaker för 15:- så nu ska vi leka med dom sen när vi ska bada.
Ja just ja jag va ju på bokrean också , och gud va böcker , jag skulle lätt kunna komma hem med 200 st men det vart bara 2 =) 

Go middag vart det när jag komme innanför dörren . Potatis gratäng och älgkött med beasås =) Så nu är man proppmätt. My har fått lite fredagsmys och sitter och se på pippi så jag tror jag ska göra henne sällskap och bara slappa en stund. 

Få se om det blir som planerat i morgon ,men det känndes en aning jobbigt att åka över 20 mil enkelväg , men kanske har mindre ont i ryggen i morgon , så vi få se hur det blir.
Jag som trodde det kanske skulle börja hända nått idag då jag fick vardens värk och ett ordentligt hugg i magens nedere del , fick verkligen andas igeon det , de va plågsamt innan det släppte . Men det hände inge mer sen så jag vart bara lurad.

Nä , ha en trevlig kväll
Hej så länge♥

Fredag


Min kropp värker överallt. Jag är trött och väldigt less på denna gravida kropp. Men så länge bebis ha det bra i magen så få jag stå ut.

Inge feber idag för My. Vet ej vad det vart för febertopp igår men det verka vara över nu iaf . Konstigt.
My sov längre än oss i morse. Stefan for iväg på jobbet och jag klev upp och fika och läste lite bloggar . Sen börja det pratas och rör på sig där inne , men ingen My kom när jag ropa på henne. Så efter en stund gick jag in och där satt hon och lekte med sina dockor i sängen och va nöjd. Log från öra till öra när jag komme in och sa HEJ med sitt gladaste humör , då blir man så glad , min älskade lilla solstråle.

Nu ska vi ta och göra oss färdiga för dagen och se vad som händer.
Hej så länge♥

Ett enkelt klick


Passa på att kika in på nelly.com då dom har fraktfritt just nu =) Massor av kläder till både vuxna och barn.
www.nelly.com

Har suttit där ett bra tag nu och gått igom allt tro jag , haha ! Hitta massa fina kläder till barnen och även en del sommar kläder till mig. Få se om det blir något jag klickar hem.

Nu är det ganska lugnt i hemmet . Stefan är hos grannen och dricker kaffe och jag och My vi slöar i soffan . Hon somnade på soffan vid 5 och sov nog en timme så hon är nog inte riktigt trött än. Men när man är sjuk och ha feber så få man sova när man är trött så det så!

Tror jag ska göra nå gott kvällsfika till oss och mysa ner oss i soffan.
Blir nog en tidig kväll för mig då jag känner att ögonen redan börja säga ifrån. Ska kika om det gå nån film man kan somna till.

Fredag i morgon, inga planer än så länge . Blir nog ganska lugnt och stilla om My har feber .
Nä nu ska jag sluta babbla på här.
Hej så länge♥

Efter My hade sovit klart....


Så vaknade hon upp med 39,5 graders feber och va hel slö. Inget ville on äta , bara dricka vatten . Vi såg en film och myste . Sen var det bara mamma som gällde , fick inte ta ett steg utan henne. Tårarna rann på henne hela tiden. Men nu efter alvedonen värkat så är on mycket piggare och leker med sin pappa på sitt rum. Men nu vart det genast tårara igen då han gick för att svara i telefonen. Så nu sitter hon i mitt knä.

Men lite middag fick hon i sig , korv och mos.
Så kvällen blir väldit lugn . Bara mys .

Jag som hade tänkt mig till mamma i morgon men hon va inge sugen på kliva upp när Stefan börja och jag hade ingen lust att åka buss in senare heller. Men jag måste ändå in snart och köpa mina amningslinnen så jag kan stoppa ner dom i väskan =) Då är allt klart! Bara bebis som ska behaga att titta ut=)

Nu till mys med My.
Hej så länge♥

En sovande My


My sover och det ändå som hörs är tvättmaskinen som går.
Jag sitter och se på sjunde himmlen och känner lugnet en stund. Stefan tränar och sen ska jag klippa honom.

Kan knappt stå upp en längre stund nu , jag är så less på detta . Kan et inte bara va över nu?
I helgen traska jag in i V38 så det är ju inte så länge kvar nu .

I eftermiddag blir det kanske att åka in till mamma och hälsa på . Annars blir det nog bara lugnt skulle jag tro.
Men nu ska jag dra filten över mig och bara ligge en stund.
Hej så länge♥

Bokrea


Härligt med lite bokrea va?
Har hittat mig 3 böcker jag ska beställa från bokus.

 Marley och jag . 40:- Jag bara älskar filmen så boken är ett måste.

 Ego girl 41:-

 Ego woman 69:- (då den ej fanns i pocket) Men billigt ändå ju!

-34 när man slår upp ögonen.


När ska denna kyla vända till lite varmare väder?
Man kan ju inte göra något alls! Tur My iaf tagist sig iväg på dagis med sin pappa så hon ha något att göa iaf . Roligare att leka med kompisar än att sitta hemma skulle jag tro.

Jag har faktiskt sovit gott inatt och vaknade av min lilla tjej som står vid sängkanten och försöker ta sig upp. Alltid lika mysigt med morgonmys.
Inga planer alls för dagen. Blir nog bara att va hemma . Damsuga skulle beövas men då damsugaren gav upp igår så är det lättare sagt än gjort. Tror jag få gå över till pappa och låna hans innan dammråtterna tar över vårat hem.

Nu ska jag göra mig frukost sen ta och plocka upp lite saker som ligger här och var.
Hej så länge♥

Men nej


Måste jag få alla problem som finns just innan det är dax?
Vid 2 ska jag kila ner på vårdcentralen för att lämna urinprov då jag troligtvis fått urinvägsinfektion.
Sist jag va hos bm så va det så lite bakerier som syntes så det skulle aldrig behandlas men nu gör det ont och svider i hela underlivet pluss att det kommer nån bloddroppe sädär ibland så nu vill jag gärna ha detta behandlat ! Drygt värre!

Snart kommer nog syster och Andreé hit och dricker kaffe.
My är på dagis och Stefan är ledig idag , så han sitter och spela tvspel i sovrummet och jag sitter och bökar med bloggen.
Annars händer det inte mycket idag skulle jag tro , svärmor kommer hit efter 2 och hälsar på.
Men nu ska jag ta och byta skärm , inte så roligt att ska fixa med bloggen men en skärm på typ 10" så jag byter upp mig till datorn som e kopplad till tvn så det blir 50" mycket enklare för ögonen att läsa då.

Hej så länge♥

Men vad....


Blir tokig på mig själv just nu . Sitter i soffan och se på familjen annorlunda och helt plötsligt känner jag ett stark behov av att springa ner i källaren och dra in några andetag geom näsan. Haha jag vet visst låter det galet men sanningen är den att jag älskar doften av källare och vissa garage och lusten att få känna doften misnka inte heller , jag vet att man kan bli sugen på hel konstiga saker när man är gravid men detta har jag aldrig varit med om .
Någon fler som tycker det luktar gott i källare och garage?

Jag skrev ju tidigare att jag skulle berätta om händelserna i söndags. Så det började ju med trevligt kalas hos grannar och vännerna Hanna och Urban , Då Urban fyllde år. Gott fika och trevligt sällskap.
My och lilla Nova hade super kul och sprang och skrattade tills dom vart helt slut.
När det va dax att gå hem så reste jag mig upp och det bara small till i vaden. Benen svällde upp på en gång och vart alldelens stenhård , det sprängde och gjorde skit ont (faktiskt så det kom tårar ) Ringde sjukvårdsupplysningen efter lite råd från vännerna och vart skickat på akuten direkt utan att stödja på benet , jaha tänkte jag blodppropp! Då man är gravid så är det ju lättare hänt än vanligt. Fick rådet av läkaren att ringa ambulans om jag fick svårt att andas . Men vi klarade oss fint in på akuten själv jag och älskligen.
Fort gick det att få ett rum och ortoped läkaren komme efter en liten stund , klämmde och kände . Öm va jag och benet va svullet men hade börja gå ner en aning.
Men ingen propp då jag inte vart blå. Det ända som syndes va lila blodkärl som hade pruckit fram så det va nån indre blödning jag fått. Fick förklaringen att då man är gravid så har man vätska och små "fickor" då vätskan sammlas och när den "åker ut" så kan det smälla till sådär så det va ingen större fara förutom blödningen som fixar sig själv. Fick även rönka benet om jag ville men vi sa att blir det sämre och domningen inte släpper så skulle vi komma tillbaka. Tydligen är underbenet det som blir mest "påfrestad" under en graviditet . Men allt gick bra och jag mår bra. Vi vände hemmåt och hämta våran lilla My som fick stanna hos Hanna och Urban. Hon hade sovit gott i soffan och va ganska nyvaken då vi komme . Sen va det bara hem och myspys resten av kvällen.


Dagen har som sagt varit bra , förmiddagen spendera vi på öppna förskolan och eftermiddagen har vi bara varit hemma . Syster har varit här och sällskapat och även Tomas och lilla Nick har varit här . Så nu ligger mina älskligar i sängen och jag ska väl också dra mig dit. Klockan ska ställas då det är dagis i morgon. Känndes inge kul att gå dit i -20 i morgonbitti då man är som tröttast. Men har man inget körkort så har man inte haha =)

Nä detta vart långt så ska ta och avsluta nu . God natt min kära läsare.

bilder








Tappat lusten?


Jag tror lusten åller på åka ur mig då de gäller att blogga =( Tråkigt .
Men jag vill ha en ny design på bloggen , jag är så less på denna så känns inge kul att skriva då. Det ända jag inte kan fixa själv är en header då jag inte ha photoshop , men färger och så kan jag nog själv.

Någon välig själ där ute som vill göra en fin header åt mig? Det skulle verkligen lysa upp lite av mörkret och få mig på humör för bloggen.

HUrsom dagen ha varit bra.
Öppna förskolan med massa busiga barn , My fick måla en mugg som självklart vart super fin.
Sen har vi målat och gjort halsband , dikat och surra med alla glada mammor.

Så här på eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt , jag och My har sovit en stund och Stefan har hjälp min syster med nå högtalare. Nu har vi just tryckt i oss lite frukt och känner lugnet i soffan.
Men jag tro vi ska ge oss på att måla lite med vattenfärg innan middagen ska serveras .
Få se om jag få besök av syster senre eller hur det blir.

Hej så länge och du ?
Lust att hjälpa mig med en ny header? ;)

Måndag morgon


Igår va det en dag som va fulld av saker så därför inget bloggande. Kalas och akuten och besök stog på listan . Kommer beräta mer om händelserna seanre , har inte riktigt tid just nu då jag ska gör oss klara för dagen och sen gå på öppna förskolan. Någon fler som ska dit?

-20 visar mätaren och det känns ju inte precis lockande , men vi kan ju inte sitta inne hela dagen heller .
Så nu till frukost och hitta nå kläder att dra på sig.
Hej så länge♥

27 dagar kvar till beräknad förlossning


Vecka 37

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

 



Dagen


Vi åkte in en sväng till umeå och skulle kolla på stadium på rean. Men det va galet lång kö för att ens ta sig in dit när vi körde förbi va typ kön över 100 meter sen såg vi bild på kön och det va typ 200 meter då , kan ju nästan lova att dom få sålt allt i butiken. Så vi skippade att stå i kö i -17 , vi åkte upp på ersboda på utförsälningen dom ha där , stefan fyna sig nå tröjor och en ny keps , My fick en fleecejacka och jag hitta som aldrig riktigt nått , vart bara ett sånt där band man ha runt huvet ute .
Fanns massa skoj där också men när man inte ha pengar så gå det som dåligt att shoppa . HIttade ett par täckbyxor som va nedsatt från 800 till 200 , jätte fina ljusblåa men onödigt nu då jag inte kommer kunna ha dom nästa vinter och att köpa dom nu tills nästa vinter va också onödigt då jag ej vet hur jag se ut då , förhoppningsvis en aning mindre iaf!

Annars har vi bara varit hemma och tagit det lugnt , jag orka som inte me så mycket annat just nu.
Stefan va upp till pengsjö en sväng och svärmor hade köpt 2 påslakansett till bebis , jätte fina =)
Sitter just nu i min ensamhet då stefan ha farit till en kompis för att drick kaffe och se på nå jaktfilmer . Ganska trist att sitta hemma på en lördagkväll själv men men . My ligger i sängen för att sova och jag ska väl krypa ner under filten och glo på tv eller kanske läsa boken.

Söndag i morgon , är det inte galet vad tiden gå fort? Ny vecka för grodan så då blir det det vanliga som dyker upp här på bloggen på söndagar.
8 dagar kvar på denna månad sen är vi inne i mars , Fatta Mars ! Det är ju den månaden jag ska bli 2 barnsmamma. Det har ju alltid kännts så långtbort men nu är vi nära.

Nä nu vart det svammel här så ska lägga igen min lilla rosa och lägga mig i soffan och slöa.
Hej så länge♥

75% på allt i butiken


Ja så är det , 75% på allt i butiken , Staduim. Helt galet vad fina vinterkläder man kan få och hur billigt bli inte skor och kläder då då? Det är nu man ska haft pengar på kontot och köpt upp för nästa år . Men man kanske skulle ha varit in och kollat en sväng , kan ju få ett par fina skor för en hundring eller så =) Och kanske nån ny fleece dress till My .

Annnars har förmiddagen varit ganska lugn, nu ska vi snart stoppa i oss nå lunch sen ska vi kanske trotska kylan och gå ut en sväng och få lite luft. Om vi håller oss till solen så fryser vi nog inte ihjäl iaf .
Sitter och vänta på att mitt hår ska torka så jag kan platta det , avskyr mitt lockiga hår , skulle betala mycket för att få rakt hår resten av livet , slippa hålla på med plattång och värmeskydd i håret.

Nu till lite städning medans håret torka .
Hej så länge♥

Inget bra på tv....


Så jag tror jag hoppar i säng och slå på dvd i sovrummet och väljer mig en film.
My sover sött och stefan är och kör hem sina föräldrar till pengsjö.
Bebis i magen sover nog också för tillfället , laddar väl för att leva rövare när jag lagt mig. Och som vanligt kommer jag inte hitta en skön sovställning. Men snart så är denna storma mage borta och innehållet ligger i sängen brövid våran. Fatta vad fort det har gått , traska med raska steg in i V 37 i helgen . Men måste erkänna att jag börja känna lite panik inför saker och ting .

Måste införskaffa mig en amningskudde , amningstoppar , Tvillingvagn och något för bebis att sova i på dagtid typ en korg som stå på ställning eller hänger i taket . Tänk en såndär fin från typ babyproffsen dom vita fina som hänger som , a ni kanske fatta vad jag mena=)En hel del saker jag vill ha men då ekonomin säger stopp så få jag helt enkelt klara mig utan =( Det är tufft just nu med ekonomin , men det få funka ändå om jag klipper hål på några tröjjor för kunna amma osv hahahaha skojja ba så eländigt ska det inte behöva bli =)
Någon som har tipps eller kanske själv har något av dessa som ni vill bli av med så hojta mer än gärna =)

Nä nu blir det att ta med sig godispåsen till sängen och mojsa ner sig och se en bra film.
Hej så länge♥

Timmarna går....


Och snart är kvällen här. Dagen har varit ganska så lugnt då jag haft ont precis överallt. Men lyckades ändå dra mig ut med barnvagnen och handla blöjor , välling och lite mat hit hem, fick hjälp av min kära far att ta upp allt uppför alla jävla trappor, jag bar en sovande My med åkpåse och allt ,trött som hon va så somna hon när vi va på ica, och sen fick hon fortsätta sova på inglasningen när vi komme hem , hon sov så skönt i typ 1½ timme till .

Annars har vi bara myst och busat , "baka bullar" som My kallar det när vi ta fram hennes lek deg. Vi har sett en film och badat , ja en riktig mys dag.
Maten landade i magen för typ 1 timme sedan , rostbiff och potatissallad blev det . Nu gör vi inte allt för mycket bara ta det lugnt och äter lite smågodis.

Kvällen blir lika lugn som dagen skulle jag tro , vi få nog kaffegäst hit lite senare sen så ska Stefan köra hem sin föräldrar vid 9:o tiden från vingen . Senare blir det nog att beta av en film från hårdisken som Andree har laddat.

Annars känner jag mig allmänt slö och osocial faktiskt , men är man trött pga av man inte få sova på nätterna och tung pga av det snart är nära och har ont ,onda fogar ,förvärkar så kanske folk kan förstå det ? hehe=)
Nu på slut spurten känns det som man få "gnälla" av sig lite. Vill bara att dom sista veckorna ska va förbi nu så jag kan bli lite mig själv igen. Men skulle tippa på att innom 4 veckor så är allt över kanske 3 om jag har "tur". Nu är jag faktiskt pepp på få igång detta men vill inte gå igenom en förlossning ? Ja hur ska jag göra , vilka problem jag har hahaha =) Men det blir nog bra i slutändan , för ut kommer ju vårat lilla mirakel.

Bjuder iaf på en bild på min lilla skatt.
 

Ha en trevlig kväll
Hej så länge♥

Fredag


Då va helgen här igen då , eller ja det är väl några timmar kvar för dom arbetande då men jag har iaf helg , fast det har jag ju hela veckan. Men just fredag är nått speciellt.
Kallt idag -16 men ut ska vi ändå , efter lunch så det kanske ha blivit lite varmare tills dess. Blöjjor och välling ska inhandlas sen självklart lite fredags gott också.

Ska även hinna med att tvätta och städa lite idag men vi få se vad min länd och höft säger om det . Jag fatta inte hur det kan vända så fort , om det gör så här ont nu hur ska jag klara det som kommer ? Jag är inte peppad på det kan jag lova!

My ligger kvar i våran säng och myser och jag sitter här i soffan och läser igeom alla bloggar men ingen hade skrivit ett ända inlägg sen igårkväll så det gick fort att gå igenom dom , så få kanske hoppa tillbaka till sängen och mysa ner med med My.

VAd ska ni hitta på denna kalla fredag?

30 dagar kvar...


Till beräknad förlossning. Det är ju galet , vart försvinner all tid?

Dagen har varit toppen bra. Min morgon började halv 7 då klockan ringde , dax att göra sig ordning för dagen , platta håret och sminka sig . Vi 7 väckte jag My och gjorde välling och kläde henne sedan vid halv 8 så rullade vi mot stan med älskligen . Vi har spenderat dagen hos min mor medas Stefan jobbat.

Mamma hämta upp jag och My på ica nära och vi rullade mot holmsund kumon för att äta dom godaste semlorna någonsin och gooda var dom =) . Sedan hem till mammsen på tomtebo för massa bus . Köttsoppa till lunch och bad för My efter det hon tyckte verkligen det va kul med badkar. Så vi har verkligen haft en mys dag med mamma/mormor.

Mina förvärkar har kommit och gått under dagen , men nu har dom även börja sätta sig i ryggen. Jag hoppas något mer händer om nå veckor, V.38 tycker jag låter som en bra ide , visst? Nämen så länge den kommer några dagar före My fyller 2 eller några dagar efter =) Fast det kan man ju inte styra , den kommer när den är redo att möta våran värld . Längtan är stor efter bebis med längtan till förlossningen är därimot inte stor! Men det ska nog gå bra , ut ska den ju än hur jävla ont det gör.
Boken som jag nämt tidigare är verkligen super bra , finns mycket bra tis och ider om hur man möter förlossningen på bästa sätt. Som sagt det gäller inte bara att andas rätt utan det är så mycket mer som spelar roll i en trygg och bra förlossning . Bebis i magen mår tipp topp , tror jag iaf . Lite lugnare period nu och det förstå jag då utrymmet börja bli ganska litet för den lill*. Men när det väl håller igång är det nästan obehagligt då rörelserna är stora men samtidigt den mysigaste kännslan .

Fredag i morgon och inga planer än så länge. Blir nogganska lugnt. Vädret såg inte så lockande ut men hoppas det vänder och man kan va ute .

Men nu ska jag mysa ner mig med My en stund och se slutet av filmen boog och eliot. Hon har just druckit välling och efter filmen blir det att hoppa i säng , och jag ska äta mig en kvälls macka och mysa ner mig under filten se en film tror jag , eller kanske fortsätta läsa min bok.

Hej så länge♥

Glad


Vad en glad nyhet kan göra . Nu få man vara lycklig åt någon annan ett bra tag =) Att kunna känna glädje och lycka med någon annan är ju helt underbart.

Uppdatera senare ikväll hur dagen varit , vi har nämligen varit på lite äventyr.
Hej så länge♥

Film tips


Är komedi din favorit när det kommer till att se film? Isåfall kan jag rekomender denna film.


En förmiddag.....


Med min bästa vän Sandra är aldrig fel.
Sandra och Alva har varit här hela förmiddagen och nu har dom just åkt för att hämta upp Nora på dagis och jag sitter och vänta på Stefan så vi få fara och hämta vårat lilla troll på dagis.

Vi har gjort våra egna semlor idag, druckit te och snackat massa om allt möjligt . Vi har alltid så bra diskutioner jag och min vän om allt möjligt. Alva har varit med och surrat för fullt hon me och tagit nå sovstunder . Hon hade en lång diskution med djuren i babygymmet och tråkigt nog så prata ju inte djuren tillbaka , men lika glad va hon för det =)
Bjuder på nå bilder på sötaste Alva





Wallander


Kvällen har spenderats hos Stefans morbror , Conny . My har haft super kul med deras katt och hund.
Så nu sover hon sött i sin säng.

För oss blir det wallander-dödsängeln och varma mackor =)
Sen sängen för att sova. Dagis i morgon. Hoppas det e varmare och fogarna inte kronglar allt för mycket så jag kan gå med henne .

Nä' nu ska jag äta min macka innan den blir kall.
hej så länge♥

Bm-besöket...


Gick bara fint .

hb-96.  Lååågt som vanligt.
Sf-mått 34
♥-ljud Mellan 135-145 s/m
Fixerad bebis.

Så nu har jag bara 2 tider kvar hos barnmorskan sen ska det va dax då =) Paniiik =)
Lånade även bok och film - Innan du föder. Så nu ska vi se om jag få nån koll på profylaxandningen.

Har just ätit en semla men fick ej i mig hela . Fy , vart för mycket så det va nog den sista jag stoppa i mig denna fettisdag!

Nu ska jag krypa ner under filten och läsa nån av böckerna och passa på att vila en stund . Älskligen är hemma vid 1 och då är det nästan dax för att hämta My på dagis så en stunds vila före sitter nog super bra.

Hej så länge♥

Fettisdag


Så idag få man trycka i sig en semla då? Fast ha ju hunnit med att smaka dom redan . Igår gjorde vi egna semlor och hade trevligt besök.

06.50 vaknade My och jag va som en Zombie, man det va bara att kliva upp . Välling och mys i soffan en stund för att sedan göra oss klar för att fara på dagis.
Sandra hämta upp oss så vi slapp gå =) Mycket uppskattat!
Nu ska jag strax kila iväg till barnmorskan och kolla läget på allt. Kan iaf gissa mig till att något inte stämmer med urinvägarna , hoppas jag slipper gå på pencelin iaf.

Annars är dagen oplanderad, Älskligen jobba och jag e själv hemma. Men jag ska faktiskt passa på att vila en stund när jag e ensam .

Nä bäst jag klär mig så jag kommer i tid.
Hej så länge♥

Härliga dag


Vilken underbar dag det varit , sol och varmt. Spendera hela förmiddagen ute i snön. Byggde snösoffan och åkte pulka och My hjälpte grannarna att skotta gården =)

Eftermiddagen har det varit mys och besök från Mysans farmor och farfar. Vi har ätit tårta och druckit kaffe och vräkt i oss goda små hjärtan.
Nu har dom farait iväg på bio och vi har slagit oss till ro i soffan , stefan hjälper en kompis med nått här på datorn och My har fullt med energi kvar i busar på för fullt. Snart ska vi göra oss klar för att hoppa i säng eller My ska hoppa i säng. För oss blir det väl nån film att glo på .

Måndag i morgon då , öppna förskolan kanske?? Få ställa klockan så vi hinner dit i tid.
Men nu tänkte jag slänga upp nå bilder från dagen.











Hej så länge♥

Ny vecka



Vecka 36

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.





Söndag den 14:onde Februari


Och alla ♥-hjärtans dag i dag. Inga planer för dagen men vädret lockar redan ut en . Blir nog att gå ut efter lunch och åka lite pulka .

Gårdagen va full fart hela tiden . Vi åkte pulka , skoter och grilla korv. Andree den token tolka bakom skotern med bob. Sedan vart vi bjuden på middag hos syster och på kvällen så komme Syster och Andree hit och såg dum och dummare här . Sen somnade vi ovaggad i sängen .
 
Vaknade i morse av små fötter som kommer tassande på golvet .
Då va det bara att dra sig upp och göra välling och mysa ner oss i soffan och här sitter vi nu och se på bodgården.
My sitter och bläddrar i barnenshus katalogen och säger "alla saker" och lägger märke till varje bebis i katalogen. Och allt hon tycker se roligt ut så stäcker hon ut handen och säger "låna". haha sötnosen.

Söndag betyder ju även veckobyte för grodan i magen. Så idag är det V.36 och jag bjuder ju på bebisfakta och magbild lite senare idag.
Nu är det inte länge kvar och jag blir mer och mer nervös men samtidigt så längtar jag så efter att få se vem som gömmer sig i magen. Jag försöker verkligen att se allt efter förlossningen och inte under den. Det är ju ändå det mest smärtsamma man kan va med om och samtidigt det mest underbara så det är klart det är blandade kännslor. Allt jag hoppas på är att jag ska få en bättre förlossning denna gång.

Nu ska jag ta och mysa med min lilla tjej sen göra oss klara för dagen.
Hej så länge♥

FredagsMys


 kvällen springer iväg som vanligt och snart är det bara att hoppa i säng.
Vi har myst med glass,bananer,maränger och ghokladsås ikväll och My tyckte det va super gott =)
Nu ligger hon i sängen och lyssnar på nalle puh och pysslar om sina dockor. Somnar väl snart skulle jag tro.

Själv sitter jag här och skriver och Stefan sitter och glo på nå streetrace filmer med en kompis.
Ska nog ta och slå igång tvn i sovrummet och glo där eller så lägger jag mig och läser min bok .
Men först ska jag ta och skala mig en morot och gnaga på .

Lördag i morgon , vad händer tro? Hoppas på fint väder så vi kan va ute . Kanske fara och grilla nå korv och åka lite pulka .

Nä, god natt folket.

Trångt .....


Men mysigt.
Efter lunch och bad så va det dax att sova lunch så jag och My kröp ner i hennes säng och lyssnade på en saga .
Det va inte tänkt att jag skulle somna men det gjorde jag. Vaknade vid halv 2 igen och hade väldigt ont i höften då sängen inte är tänkt för en vuxen människa . Lite trång men ändå mysigt .

Nu har vi just ätit mellis och jag ska köra igång en maskin tvätt .
Stefan är på väg hem från stan då an varit på möte med jobbet, han kommer nog att börja efter helgen med bara halvtid. Känns lite konstigt att va ensam nu på dagarna när det börja närma sig bebisens ankomst. Vill verkligen inte va själv då allt starta.

Hursom , Fredag i dag . Inga planer för kvällen än så länge men blir nog inte allt för mycket.
Ska börja med att tvätta och ta mig en dusch sen få vi se vad som händer .
Hej så länge♥

Deppen


Allt känns en aning jobbigt just nu. Känner mig tung , trött och sliten.
Kan jag inte bara få sova i typ 5 veckor och sen vakna upp och så är det färdigt!!
Kliver iaf in i V.36 i helgen så det går ju framåt iaf =)

Meandi


Glömmde uppdatera igår kväll om hur vårat äventur gick.
Vi va på Meandi party igår. Tror dom flästa vet vad det är så behöver inte gå in på det nå mer.
Men hur mycket fina kläder finns det inte då?  Då ekonomin säger stop så vart det bara ett par hängslebyxor till bebis, bruna med en turkos pussgroda.

Mycket trevligt folk och gott fika. Tiden sprang iväg och dax för hemfärd. Hade även ett intressant samtal med min vän på vägen hem =)
Väl hemma så vart det en fil tallrik och sen hopp i säng . Vi såg en film sen somna jag på engång och idag är jag tröttast. Och blir man gladare av att mätaren står på -23 grader? Nää.
Men ska ändå ut en sväng idag , måste upp på arbetsförmedlingen.

Annars händer nog inte mycket idag ´. Ska städa oc tvätta nån maskin med kläder.
Sen kanske jag ska ta och packa i bb-väskan . Det som måste inandlas nu till den är amningsinlägg och ett vanligt ammningslinne , har ju vanliga ammningstoppar men vill ha ett linne också så man kan ha under en kofta eller så.
Vi va och köpa 2 st amingsbhar för några dagar sedan som jag vart väldigt nöjd me =) Kapphal säljer ut alla bhar för 99:-  annars bruka dom kosta typ 150:- så det va ju toppen .

Nä nu ska jag ta och göra nått vettigt innan hela förmiddagen har sprungit iväg.
Hej så länge♥

Jag orka inte mer ....


Vill inte vara kvar . haha =)
Just nu känns det lite så . Tiden går verkligen fort men önska jag kunde få sova nu sista veckorna och sen vakna då det är dax , eller hällst efter om det funka?

Dagen har spenderats hos fam hennström , där vi har slöat , eller iaf jag och Ronja (deras hund) Vi har legat i soffan och myst för det mesta. Grabbarna jobba med kaminen och E-M va lika duktig som vanligt =)
Nu på eftermiddagen har jag faktiskt legat och vilat i sängen en stund och just när man håller på somna in så skönt så hör jag hur My försöker ta av sig blöjjan på andra sidan av sängen , så stefan kommer in för att hämta henne, men jag kunde inte somna om då inte så jag klev upp och åt middag och nu ska jag väl börja göra mig klar för att fara på nya äventyr med min vän Sandra.
Blir nog en sen kväll men skönt att det inte är nå dagis i morgon så vi har ingen tid att passa i morgonbitti.

Och på tal om dagis så är jag lite förgrymmad på dom!
My kommer hem med blå färg på alla klädesplagg , nya jeans en ny vit kofta en en tunika . Man kan ju undra om dom inte använder förkläde på barnen när dom måla för det va inte lite färg som va på kläderna.
Matrester i pannan och fulla ögonbrynen hde hon också. Och hon få så lätt utslag i ansiktet om man inte tvättar henne ordentligt. Visst dom ha fler barn att se efter men man ska ju inte behöva ha skrotkläder varje dag på dagis för att dom kladdar ner dom med färg eller?
Sen det är med hur ofta blöjjan byts kan man ju diskutera fast inte just nu!
Nu ska jag fixa till mig så jag inte skrämmer bort allt folk ikväll.

Jag är trött och sliten och har ont hela tiden.
Kommsi kommsi lilla bebis=)

Hej så länge♥

God morgon Tisdag


Som ni såg igår så va bloggen ganska död, men blogg.se va inte som det skulle igår .
Men nu så verka jag kunna skriva igen.

Då rullar 3 dagras dagis igång igen då , Stefan har ust varit och lämna henne. Så tråkigt utan min skrutt hemma , men hon behövar va på dagis och träffa sin kompisar. Hon trivs verkligen där och det är ju toppen!

Inga planer för dagen , blir nog bara att ta det lugnt . Igår va det full fart hela dagen först öppna förskolan sen vart det stan. Så min kropp va trött och hade ont igår kväll. Måste verkligen börja lyssna på min kropp när det säger vila. Men har liksom inte ron att va still. Men nu börja man rulla mot dom allra sista veckorna i graviditeten så det är väl bara att inse att man orka inte lika mycket som innan man va gravid.

Annars sitter fortfarande "förvärkarna" i och har fått ett tryck nedåt, vet ej om det bero på att den varit fixerad ett tag och börja "trycka" ner mer ?? Bebis rör sig som en galning ilband och det gör riktigt ont . Tror den har kommit in i en lugna period nu iaf , förr va den igång hela dagarna , nu har den mer "rutin" på sina rörelser.
Magen växer och jag vet att jag lovat ett kort så jag bjuder på ett nu då.

V.35



Tänkte bjuda på lite andra bilder senare under dagen , så håll utkik
Hej så länge♥

Ny vecka


Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.


Magbild kommer i morgon.
Har haft fullt upp hela dagen , men det har varit super trevligt.

Nu är jag trött och ska lägga mig under filten på soffan och slöa till nån film.
Hej så länge♥

Soliga Söndag


Härligt att vakna till solen . Eller jag vakna ju på samma sätt som vanligt , tät i näsan . Men när man ser solen blir man ju glad!
Börja ana att det inte längre är förkylningen som gör denna ständiga nästäppa , utan att det är den berömda graviditetsnästäppan, då det har hållit i sig så länge. Blir iaf snart galen på detta.

Frukostoen ha just landat i magen och duschat har man hunnnit med . Så nu ska jag dra på mig nå kläder sen sminka mig . Bler en trevlig dag med vännerna Hanna och Urban idag .

I eftermiddag måste jag hälsa på min far som varit i stockholm i helgen med sin tjej .
Låter som jag inte kan va utan pappa , men när man bor hus i hus så träffas vi nästan varje dag så en hel helg utan han blir ju lite tomt haha =) Specielt för My , morfar e ju en stor idol i hennes ögon. Och morfar är lika tokig i My.

Men nu ska jag hitta på nåyy kul till My så hon ha något att göra en stund , kanske ta fram degen så hon få "baka! lite eller lite målarfärg och papper. Jag få helt enkelt fråga vad hon vill hitta på =)

Ha en trevlig dag folket.
Hej så länge♥

Juste V 35 idag för grodan . Bjuder på bebisfakta och bild senare under dagen.

Nu säger jag god natt


Inget fel på denna dag iaf =) Har tagit mig igeom den med ett leende på läpparna .

Middag hos svärförälrarna , taccos =)
Ikväll och tills nu har vännerna Hanna och Urban varit här och sällskapat med oss . Stefan och Urban har bygt och dolat på med lamprampen i sovrummet och jag och Hanna har surrat och sett tv och självklart varit med Mysan.

Nu blir det att hoppa i säng så man orka med en morgondag också =)
Förhoppningsvis blir det en trevlig dag med goda vänner det också.

God natt .
Hej så länge♥ 

En trött My


Efter pulkåkning och bus i snön så va My så trött att hon skippa lunchen. När vi komme hem va hon så trött så hon bara grät och va arg på oss ,så stefan satta sig i soffan med hon och kolla på nå klipp på youtube och hon somna pladask. Så jag bar henne till sängen och där ligger hon än , hon somna halv 1 och sov till nyss. Hon ligger och pratar med sig själv nu men kommer nog smygandes snart .
Så nu blir det att duka fram mellis och mysa en stund. När jag la henne va hon varm , så jag hoppas det har gått ner , vill inte att hon ska måsta ha feber också, det räcker med hostan som aldrig vill ge med sig.

Nu kommer min lilla prinsessan så ska mysa med henne nu .
Hej så länge♥

Lördag


Vaknade som vanligt av att jag inte kan andas. Blir tokig på denna nästäppa!
Solen lyser härligt idag och det är endast -3 på mätaren . Hur härligt som hällst ju. Idag blir det att va ute.
Man kanske skulle ha varit och grilla och åkt lite pulka.
Jag är riktigt sugen på en skotertur men man e ju som inte så smidig med magen , då går det nog lättast och köra själv. Vi få se vad som händer, ust nu dricker jag mitt morgon te och se på lille ho och fli med My.

Ett konstigt illamående har börjat komma krypande ibland under dagarna , men det är väl normalt att må illa under sista tiden under graviditeten , det gjorde jag med My också.
Annars kronglar förvärkar och fogar som vanligt. Men söndag i morgon och det betyder V35 ,ännu ett steg närmare .
Undra när man ska ta och packa bb-väskan tro? Har ändå en del saker som måste köpas innan jag kan packa den klart , amningsbh och amningslinnen. Jag har en amningsbh och några amningstoppar , men jag vill ha vanliga enkla amnigslinnen som man kan ha under en tröjja och så . Sen är det ju bra att ha några amningsbhar som ombyte .
Men annars är har jag nog allt hemma. Förutom det ätbara man vill ha med sig men det vill jag helst inte packa nu , vill gärna ha något som är köpt samma vecka som det ska ner i väskan =)
Det börja närma sig med stormsteg så för mig få tiden gärna stanna av en stund , tycker det gå på tok för fort.

Nu är det dax att leka med My , vi har plockan fram degen som hon sitter och "bakar" med . Sen blir det att göra sig klar för dagen så man kan möta ännu en dag .
Inte så peppad trots det underbara vädet, Är slö och förkyld och inte en ända dag har jag bara tagit det lugnt eller vilat under min förkylning så det börja kännas att kroppen är trött och säger ifrån , men vila få man göra i graven!

Ha en toppen dag.
Hej så länge♥

Läkarbesök,stan och bio


Allt på samma dag . 9 timmar har jag haft mina uggs på fötterna och kan lova att det va varmt sista tiden och mina fötter värker nu.

Läkarbesöket på spec-mv gick bra , fick en manlig läkare och han va super bra =) Han lyssnade och tog sig tid att kolla igeom allt jag prata om. Så han ska skriva ner i journalen till förlossningen en del saker , tex om jag ringer för att värkar , vattenavgång mm har kommit igång så ska jag komma in direkt punkt! Han gick tillbaka i min förlossningsjuornal med My och såg att det hade gått "för fort" för att va förstagångs föderska och att det kan ju gå snabbare denna gång, så jag ska in så fort jag känner av något!
Sedan ska en slags "behandling" i förebyggande syfte göras för min blödning och att moderkakan inte ville lossna efter förlossningen med My.
Vi prata om bedövning och han tyckte som jag att edan skulle va det bästa för mig då jag hade ett sådant fort och jobbig öppningskede. Att nästan va fullt öppen på så kort tid va nästan onormalt för att va förstagångsföderska , så nu vill han att jag ska komma in i tid och kunna få en bra bedövning och känna mig trygg .
Han pratade så jag förstog och lyssnade verkligen. Ska på återbesök antingen hos honom eller till en aurorabarnmorska men jag trivdes med honom så kommer förmodligen att gå tillbaka till han , men samtidigt skulle det kännas bra att få höra vad en aurora ha att säga.
Men jag är helt klart nöjd med besöket.
Är fortfarande rädd och osäker på vad jag har att vänta men känns som man har lite mer "kött" på benen och har iaf fått ur mig det jag känner.

Vid 2 va jag klar och då for familjen och fikade .
En semla med varmchoklad blev det för min del. Sedan upp på barnenshus och kikade och My tyckte så klart att hon va i paradiset =) Hon va så duktig och gick och kollade på sakerna . Köpte en badskärm som hon ska ha när man tvätta håret på hon då hon få panik när vattnet kommer i ögonen . Stefan köpte även 2 sagoskivor åt henne som hon kan lyssna på =).
Sedan vart det stan för min del , stefan och My åkte hem till barnvakten.
Jag fýnda en fin tunika till My för endast 29:- och 2 dräkter till bebis för 39:- och 80:- älskar när det är halva reapriset =) Sedan köpte jag lek lera till My så i morgon ska vi pyssla.

Vid halv 6 komme Stefan , Hanna och Urban in till stan och det va dax för bio .
Snabba cash , den va super bra och 2 timmar bara sprang iväg. Lite detaljer i filmen skulle jag vilja ändra på men se det gå ju inte . Men helt klart värd att se.

Hemfärd vid 9. Mysans farmor va såklart här och vi surra en stund innan hon for hem.
Hon had med sig en present till mig , en super mysig mys dress som hon hade köpte på mode mix här i vännäs.
Tusen tack!
Nu har jag haft mina ögon öppna förlänge och det är dax att göra gubben sällskap i sänge. Kommer somna på 2 sekunder.
Nu vart det lååångt så ska avsluta nu .
God natt ♥

Torsdag den 4 februari


Är det inte galet vad tiden gå fort? Nu hoppas man bara på att solen och värmen ska komma fram och ta bort denna snö som har kommit, för det lär ju ta ett tag .
Men idag är det ju en fint temp på mätaren och så klart så ska man sitta i bilen och på lassa under dagen.

Har sådan otroligt jobbig molvärk , samt tät i näsan så jag håller på bli knäpp. Känns som man vill sova tills det är över allt! Men det funka ju inte , bara att se det poisiva i det hela , det är ju sjukt nära nu . Men att vara förkyld kan man väl få skippa?!

Åker vid 12 till stan då vi har tid vid 13 sen vet jag ej om jag stannar i stan till bion börjar . Kanske träffa mammsen eller nått =) Sen måste jag gå och kolla på en aminingsbh som jag kan packa ner i bb-väskan. Sjukt vad dyra dom är ändå. Men det är ju sånt som behövs.

Så kommer inte va så aktiv under dagen, då jag kommer va i stan tills kanske 21 ikväll så kommer med update då hur det gick på spec-mv.
Satt och skrev ner tankar och funderingar igår så nu har man nått att börja med iaf .
Men nu till myspys med My .
Hej så länge♥

Som kola....


Ja ikväll känns mitt huvud som kola , allt gå segt . Tät i näsan gör det inte bättre heller .
Jag och My är ny ducshade och nu sitter vi i soffan och myser. Stefan är hos Urban och dricker kaffe .
Klockan börja gå mot sängdax för My och då ska jag fortsätta läsa boken jag börja med idag (att föda)-En barnmorskas tanka, råd och erfarenheter.
Skulle vilja ha boken "att föda utan rädsla" men den fanns inte inne på biblioteket.

Dagen har iaf varit bra . Min vän Sandra och sötaste lila Alva har varit här och sällskapat. Alltid lika trevligt.
Te och massa skitsnacka som vanligt =) Inte skitsnack så , utan bara vanligt "skitsnack" som man snackar när man dricker te med sin bästa kompis  =)
På eftermiddagen vart den en liten promenad och det va underbart med lite luft och bus ute i snön. My hade super kul med en snöboll som hon gick runt och kasta .

Imorgon är det dax för besöket på spec-mödravården på lassa . Spännande. Sen blir det bio på kvällen med vännerna Hanna och Urban .

Nä nu blir det bara grötigt i huvudet så ska stänga igen min lilla rosa och mysa ner mig i soffan .
Hej så länge♥

Tipps?


06.40 så va det morgon här , och jag känner mig som en Zombie. Förkylningen blir smäre . My blir inte frisk och jag är sååå trött.
En kopp te med honung i står brövid mig , förhoppningsvis blir det lite lindrigare i halsen en stund.

Idag så finns det ingen på schemat och tur är väl det när man inte känne sig pigg. Det ända jag ska göra är att gå på bibloteket och låna nån bok. Någon som ha nått bra tipps på en bok innom graviditet och förlossning(srädsla) ?

Vårat mätare står stadigt på -20 , och det är inte kul. Jag vill ha sommar nu . Så skönt .
Men med den snömängd som vi har fått så få vi nog vänta en bra stund på sommaren . Läste på vk att västerboten hade fått mäst snö i sverige.

Nä nu ska jag krypa ner under täcket ett tag och mysa med My till Boog och Elliot vilda vänner.
Hej så länge♥

En vesuvio


Ja en vesuvio skule väl sitta på sin plast , magen roper efter en sådan . Himmla gott skulle det vara =)

My slog just igen sina tunga ögon, hon har inte velat somna under dagen så nu är hon helt slut . Än hur pigg hon kommer va i morgon så kan jag inte hålla henne vaken så hon få slummra en stund innan middagen.

Glömde även att skriva i inlägget med bm besöket att bebis är fixeran och är INTE ruckbar!
Jag sa åt bm , hoppas det kommer snart då men honn tyckte det va onödigt då jag måste spendera tid på sjukhuset sen men just nu känns det som det gör inte så mycket om den kommer lite tidigare , kanske inte v 34 som jag e nu men 37 eller nått. Så drygt att gå med alla jobbiga förvärkar mm tills den ska komma ut. Hoppas det lägger sig och jag få "vila" innan det sätter igån ordentligt.

Ändrade planer då det gäller bion , den blir av på torsdag och inte onsdag , samma dag som vi ska på specialistmödravården på lassa , så då kanske man passa på att stanna i stan och glo lite och äter middag innan bion.
Vi få se vad som händer.

Men nu ska jag va lite social med min karl som sitter och se på Tingeling haha =) My somnade ju som ifrån filmen.
Hej så länge♥

En semla


Jag och My ha just vräkt i oss en semla , och hur gott va inte det , hur gott som hällst =) Kommer defenetivt blir fler av dom .



Konsten att måla


Bm besöket gick bra .
Lågt hb som vanligt .
Sf-mått 32/33
♥-ljud 152 s/m

Nu är det bara att invänta torsdagen då det är besök på specialistmöderavården i umeå. Då ska vi gräva i det gammla och ta tag i det nya som jag har att vänta . Lite gruvsamt är det nog , vad ska jag säga , kommer hon ta mig på allvar ? Ska bli spännande och se om man är nå klokare när man gå därifrån.

Efter bm besöket idag gick jag på konsum och handlade vatten färg till My , och nu har vi målat på förmiddagen och det tyckte hon såklart va super kul , hea 4 teckninar målande hon =) Så fina , bilder bjuder jag på ikväll.

Imorgon blir det förmodligen att gå på bio med goda vänner . Ska bli ku och komma ut och göra nått =)
Snabba cash blir det att se isf. Och självklart ska vi boka stolarna som är extra stora och bekväma med bättre beutrymme =) Då filmen är över 2 timmar så kan det va skönt att sitta bra , speciellt när jag få ont av att sitta för länge.

Förkylningen blir inge bättre , snuvig och tät , ont i halsen och det kliar som tusan i gommen .
Men känner mig faktiskt ganska pigg ändå så det är ju positivt iaf.
Ska ta mig en kopp te nu så lindrar jag halsen för en stund.

Sen är det sovdax för My en stund . Ibland behöver hon sova i 2 timmar och ibland vägra hon sova nått på hela dagen . Men då är ju eftermiddagarna midre rolig. Dom behöver nog den stunden på dagen att sova.
Hur gammla var era barn när dom sluta sova på dagen?

Hej så länge♥

Onda hals


Att vakna av att inte kunna svälja är inte det roligaste sättet att vakna på + att väckarn ringde på högsta volym strax därefter .
Blir ingen dagis för My idag heller då hennes hemska ´hosta inte gett med sig . Så trist då hon verkligen tycker om att va på dagis .

Men för min del blir det att klä på sig och görs sig klar för att gå ut genom dörren i endast -10 idag =) . Det är nämligen dax för barnmorskebesök . Och efter det så ska jag handla mjukbröd och frukt. Sen blir det nog bara hema och mysa med familjen =) Ska scrappa en stund idag hade jag tänkt, men måste skaffa mig ett nytt album då jag fyllt upp det första , måste igentligen ha 2 album , ett till bebis och ett till My =) .
L'änge sedan jag satt mig ner med det där men ha ju som inte haft några nya kort , men nu ha jag det så nu få jag ta och pyssla ihop nån sida =)

Nu ska jag ta skynda mig .
Hej så länge♥

Men shit....


Vad galet kallt det är idag -26 grader visar våran termometer. Och annumer förkyld har man blivit under natten. Halsen va alldelens igen svullen när jag vakna och näsan alldelens täppt. Tur det blir lite bättre när man klivit upp och vått vakna til liv.
Blir inte at gå ut nått idag iaf . Mysans jobbiga hosta är kvar så vill inte ta ut henne då det blir jobbigt att andas för henne i denna kyla .
Men jag måste iväg på ica och köpa mjölk iaf så jag kan ha till mitt te.

Nu ska jag ta mig lite frukost sen ska jag slänga mig i ducshen .
Hej så länge♥

Någon som känner sig manad på att hjälpa mig med en ny design till boggen?

RSS 2.0