Sjuk?


Det bara slog om från igår , så välkommen tillbaka magkatarr och hemska kramper. Hela kroppen värker och har fryst hela dagen. Fick mig en kort promenad med vän Sandra men va tvungen att vända hemmåt då kramerna komme så tätt.
Sandra och syster komme förbi en stund senare och va lite sociala med oss=)
Sen tog vi oss en ganska så lång tupplur på soffan jag och Melwin nerbädad i filtar. Det va skönt men skulle gärna ha sovit ännu om inget hindrat mig, men med två små barn och middagstid så är det bara att he sig upp.

MÅSTE verkligen börja äta ordentligt igenså jag sipper dessa hemska plågor, men när man aldrig känner nån hunger och alltid ha saker att göra är det lätt att man glömmer bort. Ända sen förlossningen har det varit så här fram och tillbaka igen , dom gånger jag kännt att jag varit hungrig under 4 veckor går att räkna på handen. Sen har jag tvingat i mig mat bara för jag vet att jag måste ha det. Jag vet det låter galet men som jag sa till syster idag som befinner sig i samma situation - man måste nog varit med om detta för att förstå hur det är. Det är lätt för andra att säga - det är ju bara att äta , men så funka det inte!

My och stefan tog just på sig för att ta en cykeltur på ica och köpa fredagsmys till henne.
Så ikväll händer det inget annat än vila i soffan och förmodligen somna också.
Hoppas ni har en toppen kväll.
Hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0