Bloppis


 BillaBong shorts från thailand 50:-

 Till minstingen , knappt använd båda dressarna för 100:-

 Väska 50:-

 Lätta sommarskor storlek 40 men upplevs lite små i storleken 40:- kr

 Sötaste sommar dressen storlek 68.  45:-

 Jeans med rosa detaljer storlek 74 40:-

  Mimmi dress storlek 80 45:-

 Rosa Adiddas dress storlek 90 . 100:-

Måndag morgon.....


Börjde strax före 6 , då Melwin ville äta men då hade han somnat vid 9 igår. Men han somnade om och sov till typ 9 i morse så han sover som en prins.
Nu är det ganska så lugnt på morgon sidan , inte många knop tagna. Melwin är fortfarande förkyld så blir väl bara att va inne idag med . Jag avskyr att va inne , att inte kunna umgås eller hitta på något.

Filmen va sjuk som vi såg igår men tyckte det va väl ingen spyvarning på den som många sagt. Var väl mer sjuk i tänket och hur fan man kan komma på en sådan sak? Jag låg länge igår kväll när jag skulle sova och fundera på den stackars tjejen i mitten . Ni fattar om ni se den.

Nu blir det lite städningen sen ha jag lovat My att hon ska få gå ut och gunga en stund , så få bädda ner Melwin ordentligt i vagnen.
Hej så länge♥

Min dag....


Och alla andra mammors också för den delen. Fick mig blommor och Choklad i dag av mina barn men jag har nog en aning vem som kan ha hjälp dom =)
Annars har det varit en lugn dag , städat och dolat på. My har haft fullt upp hon med . Hon har inte ens hunnit med att sova lunch.

Nu är halva familjen i pengsjö för att äta middag och fira Eva på morsdag. Jag och Melwin stannar hemma. Vill inte dra ut han i onödan. Trost förkylning och öroninflamation så är han på bra humör mitt lilla ♥
Men vi kurerar oss inne istället för att riskera att dra på oss nått annat.

Kvällen blir äcklig har jag hört . Jag och Pernilla ska se the human centipide och enligt bio besökare och min kära syster som själv sett den så är en spy påse ett tipps att ha med sig. 

 Bilden är lånad (Google)

Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren. Inte ens om du har varit kirurg ett helt liv har du sett något liknande. Känsliga personer varnas.

Kommer troligtvis aldrig lägga mig under kniven hos någon kirurg efter denna film!!


Akuten


Stackars lilla Melwin.
Ringde sjukvårdsupplysningen idag och berätta om Melwins förkylning och feber och dom så åt oss att åka in på akuten med honom sagt och gjort och väl inne så tar dom tempen som ligger på 39 grader , kollar hur han syresätter sig osv. Sen blev vi förda till ett rum där vi fick slå oss till ro. Vägning och så först , 6310 g väger han nu stor killen. Senare kommer barnläkaren in och undersöker honom ,lyssnar på öugngor och hjärta . Väldigt rosslig då han ha jätte mycket slem . Undersöker öronen och det visar sig att han har öroninflamation stackar. Inte konstigt att han skriker otröstligt =(
Så han har åkt på en dunder förkylning med öroninflamation . Så nu är det antibiotika i 7 dagar och avedon några gånger per dygn. Älskade lilla vän♥

Det gör verkligen ont i mitt hjärta att se honom såhär. Hoppas det snabbt vänder och han blir bra igen. Hade han fortfarande feber i morgon efter alvedon så skulle vi komma tillbaka.

Just nu sover han sött på mitt bröst och kommer nog att göra det ett bra tag.
Älskade älskade barn♥







Gott och inte vått!


Dagen började som vanligt vid 7-8 tiden och vi hade mysmorgon i storsängen . Efter Lucnh drog vi oss ut för att handla lite gott till i kväll och såklart när jag lagt ner barnen i vagnen och drar i snöret till porten så börja det regna . Men vi gick ändå.
Kikade runt lite på Medis på utförsäljningen men fynda inget , endast skosmyke till Mysans foppaskor hon vart jätte glad över sina nyckelpigor.

Efter det så gick vi upp till min farmor och hälsade på en sväng , även faster Anita komme dit så vi satt och surra en stund för att sen bege oss hemåt.
Nu har vi hunnit med att rita , diska förberett maten och en massa bus. Melwin ligger och sover just nu och även My la sig på soffan för att vila och hennes stora bruna har också lagts igen. Så nu ska jag se på vänner och sen förhäxad .

Kvällen blir nog ganska lugn nån film och bara mysa. Inga planer alls för denna helg . Ganska skönt att ha den oplanerad då kan man göra vad man känner för .
Blir nog att hälsa på svärföräldrarna en sväng då dom kom hem från turiket igår så det va ett tag sen vi sågs.

Nu till soffan en stund.
Hej så länge♥

Saknar


Jag saknar min man idag .♥ Underbart att han fått jobb men ibland så saknar jag honom på dagarna då vi inte ses.

Dagen har varit toppen. Vi traska på öppna förskolan efter vi lämnat My på dagis (med vi så mena jag Melwin och jag). Där hade vi det trevligt med vänner. Efter det så gick jag och Eva-Marie en sväng på byn och vidare till qattero för att Eva-Marie skulle få i sig nå lunch. Där blev vi en stund och bara surrade.
Innan det va dax att hämta My på dagis så köpte vi jordgubbar och grädde som vi just har njutit av.

Nu är vi riktigt söla och har slagit igång en film. Men My skippar den och sitter brövid mig och bakar med sin deg. Melwin ligger och har jobbig hicka och sprattlar på i babysittern.
Snart städning sen är det bara att vänta på att få göra middag till mina älskligar, jag ska tvinga i mig en shake, blää!

Kvällen blir lugn , Stefan och My ska hämta farmor och farfar på flyget , dom kommer från turkiet.
Sen blir det väl att se på rix på tvn.
Längtar redan efter sängen trots att vi sov till halv 8 idag . Melwin är för duktig på sova.

Nu ska jag baka med min stor tjej och gosa med min lill kille ♥
Hej så länge

Säljes


Nu ska vi he iväg alla kläder som barnen vuxit ur . Allt från bodysar i storlek 56 till skor i storlek 25. Finns det mesta skulle jag tro . Mest tjej kläder men har även en del pojkkläder och neutrala kläder. Tänkte släga upp lite bilder så ni få se och fråga gärna om det är något.

Har även 2 stycken ammningbehar som aldrig är använd då jag aldrig har ammat och även 2 ammningslinnen som aldrig är använt bara tvättade.

Detta som kommer på bild är inte allt vi har utan det finns en hel del kläder som ligger i kartonger. Så fråga efter något om du undrar.

Sänghimmel till din lilla prinsessa


  Adiddas dress till din tjej Storlek 90

 Sockersöt väst i storlek 86

 Byxor i olika storlekar och färger

   Massa bodysar i olika färger och storlekar

  Söta sommarskläder finns också

  Tröjor . Regnställ jacka och byxa , Byxan är samma färg som jackan

  Söt munkjacka till den minsta tjejen

Söt  jeansKlänning

   Dressar i olika storlekar

 Olika pyjamasar i olika storlekar

  Skor i olika storlekar

  mössor

 Jackor

Som sagt detta är inte allt! Men nu ha ni fått ett smakprov på vad som finns

Tillbaka

Har som inte riktigt funnits ork och tid till bloggen , lättare att släga upp lite info på Facebook. Men nu efter våran lilla mini semester så kanske jag kommer igång igen ?!

Melwin har varit vaken mellan 1 och 5 i natt . Många tårar från honom och en hel del skrik då hans maga har varit riktigt elak med honom. Så frustrerande att inte kunna göra något bara vagga och trösta men när han skriker otröstligt är det inte kul. Han lyckades somna vid 6 nångång och sov till 9. Vi åkte in till stan på förmiddagen och fixade nå papper från Stefan gammla jobb och gick en runda på stan. Melwin fick sig en nya body och 2 par sockar för endast 39 kr , älskar halva reapriset =)

Väl hemma så vart han snabbt varm och jag og temp som låg på 38,4 . Lite små hostig så nu ta vi det lugnt och bara myser . Han är vaken och glad imellan åt men samtidigt blir man alltid orolig när små barn blir sjuka.

Tråkigt med sjuka barn då jag är väldigt social och umgås gärna med folk för det mesta. Tur jag ha min vän Sandra som kommer och hämtar upp My i morgon och följer henne på dagis om Melwin fortfarande är dålig. Hoppas det försvinner under natten , helst före så han få sova .

Kvällen bjuder på städning och kanske haman tur och få upp några tavellister . Annars blir det bara lugna puckar skulle jag tro då vädret är väldigt tråkigt men regnar det så behöver man inte ha dåligt samvete att man sitter inne.

Hej så länge♥



8 timmar


Ja inatt fick vi 8 timmars ostörd sömn, ganska skönt. Lill killen somnade klockan tio och vakna efter 6 i morse helt galet! Han har verkligen blivit duktig på sova min prins. My sover som vanligt hela nätter men vaknade upp med denna hemska hostan som hennes astma ger henne =( Tur hon är duktig på ta sin medicin iaf .

Idag blir det att besöka den stora staden , dock själv vilket är väldigt tråkigt men men det få gå det me.
Annars har jag inga planer för dagen, blir en lugnt helg skulle jag tro.
Dop i morgon iaf , älskade lilla Alva ska döpas och jag börja få scenskräck, ja jag ska stå där framme. Som gudmor så ska man ju göra det , eller ja det heter ju så fint fadder idag .

Sen på söndag kanske det blir att ha loppis här ute på gården , få se vad vädret säger först men det ska ju tydligen va fint.

Nu sitter vi oh myser till tingeling i soffan och bara känner lugnet en stund . Snart är agen i full gång med bus och lek. Blir nog inte så mycket utelek idag då väret inte verka allt för lockande till de. Men det blir nog varmt trots regn.

Ha en toppen helg.

Svar på komentar


Vet ej vem som skrev den då det saknas namn och bloggadress eller mail så skriver här.
Ett par rosa gympa skor i stolrek 23 sen har jag vinter skor svart i storlek 25 sen mini "uggs" i storlek 24 tror jag!

Säljes


Detta är bara hälften av vad som ska bort , har hela källaren kvar att rensa också.

 

 

 



Ja som ni ser är det lite barn artiklar som ska bort!
Har ni frågor om nått å skriv gärna.

Rensning pågår


Huvaligen vad saker man har alltså!
Men nu är det stor rensning på allt. Massvis med bebis/barn kläder skor tavlor ja allt ! Troligtvis blir det loppis i helgen. Hoppas på bra väder.

Har även 2 ammningslinnen och 2 ammningsbh som jag ska sälja men känns lite sådär att sälja det på loppis , dom är aldrig använda men ändå! Ska släga upp lite bilder sen få ni se hur mycket som ska bort =)
Galet vad man ha samlat på sig ändå .

Nytt utseende Tack!


Det skulle va på tiden att skaffa ett nytt utseende till bloggen , nu när Melwin är utanför magen så skulle det va trevligt att ha honom på headern också =) Men har ju inget pogram jag kan skapa en header i =(
Någon frivillig som skulle vilja hjälp mig?

Jobbigt


Just nu känner jag mig som en groda utan ben. HOPPLÖS!
Jag vill så mycket men inget går.

Mina mål just nu:
1. Få ingång min föräldra penning , då jag lever på 0 kr just nu!
2. Gå ner i vikt 10 kg!
3. Kunna köpa en sommar garderob

Det andra har jag , jag har mina två underbara barn och min karl.
Jag har mat och tak över huvudet . Men mina mål som värka va svårt att nå gör att det känns som något fattas i mitt liv inte livsviktigt med det känns viktigt för mig!

Allt blir så mycket jobbigare utan pengar.
Ska iaf köpa mina måltids ersättningar så fort jag få pengar så kanske det händer något med vikten =)

Hmmmz? Alla tankar börja snurra nu så jag ska ge mig och va nöjd med det jag har !
God natt!

5 maj


Trist väder och noll energi .
Hit med sommaren nu , ä så less på detta gråa trista väder. Sol och 25 grader varmt skulle sitta fint =)
Men riktigt skönt är det att jag/vi kommit igång med motionen , känns härligt . Igår vart det tom 2 pass.
När pengarna rullar in blir det att köra på shake en stund så kanske man ha förlorat det mesta innan den riktga sommaren kommer.

Hursom , idag är det systers födelsedag =) Så ska väl dit och gratta henne senare.
My är på dagis och Melwin sover . Vi sov på soffan i natt jag och Melwin då en viss person snarka så taket lyfte , det finns inge värre att försöka somna till nån som snarka!
Melwin sover jätte bra på nätterna nu och vakna endast 1 gång för att äta.

Idag är det utvecklignssamtal på dagis , ska bli kul att höra vad dom har att säga. Även vi ska säga en del saker.

Nu ska jag ta på mig nå kläder och göra mig klar för dagen.
Hej så länge♥

Lägga ner?


Tråkigt nog så finns det knappt tid för att blogg längre . Kanske lika bra att lägga ner?
Alla den vakna tiden går åt till att underhålla barn, städa laga mat, bära , trösta och byta blöjja . Snart kanske det vänder och det blir lite lättare.  Melwins jobbiga mage börja ge med sig lite och han kan även ha nöjda stunder på dagen nu =)
Han sover iaf bra och det är skönt för oss alla.

Nä nu kallar lille man , sen blir det att ta en kall med min man . Vi har barnvakt ikväll =)
Ska bli skönt med lite sovmorgon.

RSS 2.0