Lördag med lite söndag i sig


Röd dag = Söndag ! Lite små kuslig helg , men inget jag bry mig om direkt . Jag spökar inte ut mig iaf =)
Undrar vad dagen har att bjuda på , kanske om jag ha tur blir det stan och köpa nya skor. Annars blir det nog bara att va hemma och ha tråkigt tills älskligen kommer hem igen .
Men man skulle ha hittat på nått ikväll iaf =) Kanske nån middag eller nått. Aja få se vad som händer . En godispåse men lite spökgodis kanske man skulle ha köpt sig iaf =)

Nu vänta jag på ett svar , så man få göra sig klar om det blir nån stadsresa eller inte =)
Men ny ska jag ta hand om My som tycker hon ha rätt att riva lägenheten haha =)

Ha en bra dag

Fredag Kväll


Huvudvärken ha kommit krypande . Jag är trött och tung i kroppen . Slö helt enkelt.
My ligger i sängen och prata med sig själv men somnar nog snart =)
Nu blir det att se på idol och dricka bubbelvatten.

Vad händer i morogn då tro ? Någon som ska in till stan som jag kan åka me? Älsklingen ska köra fyrhjuling med grabbarna i morgon så där få jag ingen hjälp. Skulle behöva köpa ett par nya vinterskor och en mössa till My , så ha du tråkigt i morgon så hör av dig!

Men nu till tvn och soffläge.
God kväll

God Morgon Fredag


Som vanligt så är My ledig på fredagar. De är ganska skönt att slippa klä på sig och gå ut , bara få mysa i soffan så länge man vill. Nu är det Musse Pigg på tv och My är som fastklistrad.

Idag blir det nog inte allt för mycket gjort skulle jag tro . Dra damsugaren över golven och renbädda i sängen är väl det som stå på schemat.
Men till kvällen är det idol och då sitter vi bänkad och glo . Kolla lite vad dom valt för låtar , alla kanske inte ha valt rätt men det ska bli spännande att se .

Ja just ja igår vi va på samtal på dagis om hur allt gå för My . Och hon fick bara beröm =) Duktiga tjej . Hon leker bra och vill gärna leka med andra och ha kontakt under lek , äte och sover jätte bra . Och språket har utvecklas väldigt mycket sedan hon börja där =) Min stora tjej. Stolt mamma och pappa!

Nu ska jag nog ta och slänga i mig nå frukost så magen blir nöjd . 
My sitter brövid mig och ha stora problem med sina sockar (Hon gillar inte att ha sockar på sig)
   
Bilderna är klickbara

Fruktstund


Sitter här och vräker i mig ett äpple och en klementin. Men det e ju bättre än en påse godis iaf .
Ska luta mig tillbaka i soffan och bara mysa framför tvn. Ha ont i syggen och en del av magen kväll så det kanske blir en alvedon och sängen väldigt tidigt. Man ha så mycket mystiska smärtor nu så man bli ba knäpp.

Längtar verkligen tills detta är över då vårat lilla mirakel ha kommit ut . Så man få bli sig själv igen ! Och inte på ett vääääldigt långt tag ska jag va gravid kanske aldrig mer ! Är nog rätt nöjd med 2 barn! Men det lär man ju se.
Denna grav är så mycket jobbigare än förra. Och det e jobbigt då man ha en goding att ta hand om . Så jag hoppas besvären seglar iväg snart och jag få njuta lite .

Nu orka jag verkligen inte sitta här mera !
Godnatt

Grodans första pressent


Syster och björna ha varit här och hälsat på . Och med sig hade dom grodans första pressent =)
Älskar verkligen denna färg på sakerna . Tusen tack .

  Tutte och snutte !

Ultraljud


Som tidigare nämt så ha det varit ultraljud för oss idag ! Våran lilla groda mådde bara prima , sprattlade och smakade på sina händer.
Allt såg bara bra ut , men den lille fisen ville inte lägga sig i nått bra läga , såå vi fick tyvär inga bra bilder denna gång heller =( Men slänger upp 3 bilder iaf.

Vad tro ni ? Är det en Melwin eller en Mira?

   Vårat vackra mirakel.
Bilderna är klickabara så du få se i större format

Bilder från olika tillfällen


    Lite av husvagnsrivningen!

 

 


Onsdag , efterlängtade onsdag


Denna dag ha jag sett framemot i 2½ vecka nu och äntligen ha den kommit . Vi ska fara på vårat andra ultraljud.
Ska bli kul och se om h*n ha växt nått . Ska verkligen hålla utkik efter könet . Jag vill så gärna veta men inte stefan så jag få spana på egen hand . Tråkmåns ! Bli så arg på han =P haha!

Nu sitter jag och äter frukost , rostade mackor och ett glas jos ! Sen bir dett göra My klar för dagis . Hon trivs verklilgen där . Och ikväll är det föräldramöte . SKa bli kul att få träffa alla =)

Blir nog även en sväng på expo idag också , måste verkligen köpa dom där ljuslyckotorna hanna köpte igår . Tänk om dom ta slut ? Så jag måste in dit. Kosta ju bara 79:- Så jag ska bara ha dom!

Men nu ska jag sminka mig sen är det dax att åka snart =)
Ha en toppen dag . Jag återkommer ikväll med bilder på Grodan!

Docka med Napp


Har varit i stan i dag men min kära syster . Expo och barnenshus !
Fynda värmeljus och en ljusgrej att ha på vardagsrummsbordet. Sedan fick My en docka av sin moster , med napp och nappflaska =) Den uppskattades kan jag lova . Nu ligger hon i sängen och sover med dockan brövid sig .
Hanna fyndade som vanligt massa saker =)

Har även varit uppe och hälsa på henne en sväng ikväll , fått mig en ljusgrej som man hänger på väggen , kan inte få nog av ljus under vinterhalvåret . Sedan ha jag provat en jacka som hon ha som jag vill köpa men ha ej pengarna =( Blir så less på detta , vill ba att stämplingen ska komma igång. De suger att va utan pengar . Om bara en ängel från ovan kunde komma med 300 kr så jag fick köpa mig en jacka så jag slipper frysa!! =(

Imorgon är det fullt på shemat .
08.30 Lämna My på dagis
10.30 Ultraljud
13.30 Hämta My
19.00 (tro jag) Föräldramöte på dagis.
Sen på torsdag är det enskilt samtal på dagis .

Nu ska jag lägga igen datorn tro jag och kanske läsa en stund . Annars lär jag sitta här och glo runt på allt möjligt .

Men nu till kvälls snusen!

Tisdag


Nu ska vi fara på dagis med My , men vad ska man hitta på sen då tro?
Hade gärna följt med Hanna till stan men ha inte en krona just nu då denna förbannade stämpling inte ha kommit igång. Suck!!!! Finns faktiskt en del saker jag skulle vilja köpa just på expo dit Hanna ska , men men inget att göra åt .

Nu ska jag klä lill skruttan för att sedan åka iväg på dagis .
Ha en trevlig morgon.

Bebis feber


Redan??
jag blir tokig på alla gulliga prylar :D weeeiiii!!!! Tur jag inte ha pengar då hade lögenheten varti fylld av saker haha! Hitta just åt en bra sida där jag även hitta en annan variant/färg på snutte och napp.
Barnlycka.se
     Ge mig!!!!!!!!!!

Kamouflage Bebis


Ja detta måste ju bara ner på önskelistan till grodan i magen!
Finns på pippilotta.se under kategori Napp&Snutte

  SnutteFilt 179:-  Napphållare 99:-Napp 79:-

Tråk


Jag ha tråkigt ! Ha sådan enegri och inget av att göra av den. Trist att gå ut och i detta ruskväder. Sen är det aldrig kul att promenera själv.
My ser på musse pigg och ha just tryck i sig en clementin så hon e nöjd iaf . Älskilgen är iaf snart hemma men ändå jag vill umgås , hitta på nått!

Men man måste gilla läget ibland också man kan ju inte alltid ha nått att göra .
I morgon blir det dagis för My. Då få man lägga ner lite enegi åt att städa och dola på här hemma kanske .
Men nu är det bara att invänta att klockan ska ticka mot 19.00 så Mysan få hoppa i säng. Då blir det en kopp te för mig och läsa alla bloggar igen =)

 

Mat


Nu har vi åter igen fyllt kyl och frys. Känns alltid lika skönt när det e gjort.
Självklart handlas det på willys , det e ju galet va mycket mer man få för pengarna om man skulle handla på ica i vännäs. Och där är dom verkligen duktig på smyghöja priserna , eller man kanske inte kan kalla smyghöja då man se det ganska direkt =) aja nog om det. Alla priser höjs i dagens samhälle.

Nu sitter vi i soffan och se Tingeling för 3:e gången , My är verkligen inne i filmen. TingTing säger hon =)
Mörkret ha redan börja krypa sig på . Vill att snön ska komma nu , så mycket mysigare då och ljusare.

Vad händer under kvällen då tro , inget besök skulle jag tro det e som lugnt på den fronten nu , alla sitter inne i höstrusket (även vi) Men jag älskar verkligen att ha besök, och idag ha jag nog en dag som e ganska full av energi, jag och My ha busat för fullt innan filmen och jag har lite bättre tålamod . Kanske håller tröttheten på vända , skulle verkligen va skönt

Tisdag i morgon , sedan är det onsdag och dax för ultraljud =) ska bli så kul att få se våran groda igen =)
Jag vill verkligen veta könet men stefan vägra !! Men våra kommande barn (om det nu blir nå fler) ska jag då baske mig ta reda på könet då få han säga vad han vill!!
Men bara allt e bra därinne så är jag nöjd . Det e ju bara att vänta och vänta och se =)

Nu ska jag ta och va lite social med My hon börja tycka filmen e tråkig nu (konstigt va efter 3 gånger under 2 dagar?! Haha.

GodAfton

Tidig måndag


Ibland känns det bara för jobbigt att slå upp ögonen på morgonen. Men man vet ju att det är ett msåte så det e bara att göra det. My vaknade vid 06.00 idag , och ville inte somna om. Så hon lär ju va trött tidigt idag .
Undra just vad man ska hitta på under dagen ? Vi kanske skulle gått på öppna förskolan och busat en stund!

Nu blir det lite morgon mys med My i soffan och se på lite tecknat .
Kanske skulle ha gjort mig själv nå frukost . My ha just ätit sin . Så känner att min mage skulle behöva nått i sig också.


Önskelista


Till My och lilla grodan i magen!

Till My
         

Alla plagg finns på linuslotta.com


Till lill Grodan

Sakerna finns på pippilotta.se

Kan man få nog av att glo på barnkläder?



skräpmat


Besöket var Mysans Farmor och Farfar .
Vi ha varit och ätit pizza , vilket jag ångrar, min mage är 3 gånger kännsligare nu när jag e gravid , så magen gör uppror vad jag än stoppar i mig typ. Så måste börja äta lite "lättare" mat . Typ sallad och sånt! Fisk och annat nyttigt.

Frida och lilla Saga ha varit här på ett kort besök, och oj vad hon ha vuxit . Otroligt vad små bebisar växer fort .
My skulle som vanligt sköta om bebisen , så hon fick hålla i henne och oj vad nöjd hon va hennes ögon glittrade av lycka . Hon gungade och pysslade med henne i bilstolen och ville inte släppa taget när dom skulle hem . Sötungen.

Nu ligger hon i sängen och ska sova , och vi sitter i soffan och glo på tv , ha just tryckt i mig ett gott grönt äpple och ett vattenglas .
Så nu ska jag ta mig en snus och lägga mig till rätta i soffan .

På onsdag e det dax för det nya ul , så spännande .
Nu känner jag grodan dagligen i magen så nu lär man ju bli nojjig direkt den får en lugnare period i magen och inte rör sig så mycket . Det är alltså 9 månader av oro . Men självklart känner man lycka därimellan =)

Nä nu börja ensam mamma söker så ska vika igen min lilla rosa och glo på det.
God kväll!

Söndag med regn och rusk


Kan inte bara vintern få komma så vi slipper allt detta piss väder?!!! Hellre snö och minusgrader än pluss och regn!

Helgen har som vanligt sprungit iväg , redan söndag , jag vanade och hade lördag jag men så va det inte det ända va att vi backade klockan 1 timme .
Igår va det bara lugt , vi såg på tv och bara slappa, käkade godis och drack bubbelvatten! Sen somnade jag i soffan vid halv 10 haha , som vanligt . Är så extremt trött på kvallarna . Men man håller ju igång från tidig morgon så det är väl inte så konstigt .
Foglossningar och trötthet är det ända jag "lider" av just nu iaf.  Men det hjälper inte att klaga , det är bara att härda ut =)

Nu få vi besök , men jag åter kommer

Lördag


06.55 så slog My upp ögonen och tyckte det va dax att bli hämtad i sin säng. Så nu har hon ätit frukost och fått på sig kläder . Nu ligger hon i sängen med sin pappa och se på tv , eller om dom ha somnat om det vart så tyst . Måste smyga och se efter den.

Jag sitter i soffan och ha läst lite blogggar , men inte så många som hunnit uppdatera denna tid på morgonen.
Nä men nu kommer min lilla My gående här =) Så nu ska vi kramas lite och läsa en bok.

Vad händer idag då?

Är det självplågeri?


Ibland undra jag hur fan jag orka?

J*vla svanskota


Sådär , då va fjärde filmen sedd. Den va bra men inte riktigt lika spännande som dom andra tre.
Men kan verkilgen rekomendera Johans Falk filmerna .

Nu blir det sängen för min del, en alvedon och täcket över huvudet ! Har så fruktansvärt ont i svanskotan att det e jobbigt . Att resa sig upp är värst. Vad kan det bero på ?
Ha läst massa på internet om det men vad ska man tro , allt från systa till sjukt jobbiga foglossningar och sprickor i svanskotan? vad ska man tro?

Måste nog ringa läkaren eller Barnmorskan om det inte är bättre i morgon , det tvivlar jag på me tanke på hur ont jag ha nu . Suck ! Allt blir så mycket jobbigare nu ju , inget lyft av My kan knappt sätta mig på golvet för att leka med henne =(
Fan , trodde man skulle få njuta av att va gravid igen , ha faktiskt ställt frågan varför ? Varför utsätter jag kroppen för detta igen alla foglossningar smärta i rygg och mage alla ilningar i benen och rumpa att må illa och ha humörsvängningar , allt e verkligen trasigt med mig nu , min kropp är trasig . Men självklart kommer jag fram till att det är nog värt de , en underbar liten saktt kommer ju att komma till oss , en liten bebis.
Men just nu känns et bara jobbigt att va gravid =( Men man kan ju inte ha bra stunder hela tiden ? eller?

Nä nu ska jag sluta gnälla , finns dom som ha det värre.
Så jag ska krypa isäng nu och sova , då känner man inte smärtan. 

God natt . 

Torsdag


Vilken dag !
Min svnaskota ha gett upp totalt , det gör on och sitta , gå , ställa sig upp ja allt. Ha varit så öm i flera dagar nu och så idag så stötte jag i en stol när jag kliver ner från den och de small, ordentligt i ryggslutet så nu är den trasig !
Kanske inget allvarligt men en spricka eller nått men sådant läker väl av sig själv?! det blir nog bra med lite vila och en alvedon ikväll. Ikväll ska vi se 4:e Johan Falk. Dom är så fruktansvärt bra . Spännande hela filmerna igenom.

Dagen ha spenderats med två fina vänner Sandra och Josephine och deras sötanosar Alva och Jackie. Vi ha lunchat och snackat en massa och busat med barnen. Super god soppa iaf =)
Sen ha vi ju förståss snusat lite bebis =) Underbart söt , en riktig gobit.

Nu på eftermidddagen ha mamma och syster varit här och fikat och surrat en stund . Nu ha dom åkt så ska sjunka ner i soffan en stund och känna lugnet.
1 timme kvar tills My ska hoppa i säng sen blir det filmen. En tidig kväll skulle jag tro.

Vad händer i morgon då?


Regn och rusk


Blogg ögonen blöder nu tro jag! Har läast alla bloggar jag följer . så nu är jag uppdaterad .
Sitter och vänta på Syster ska komma men det verka som hon inte gör det . Morr!!!! Här håller man sig hemma för hon säger att hon ska komma också kommer hon inte!!

Snart middag iaf , potatis och fiskpinnar blir det .  Det e så mummsigt med potatis och mosa ihop det , som till ett litet barn =) haha!

Undra vad kvällen bjuder på? Blir väl en innekväll skulle jag tro , man vill ju inte va ute i detta rusk väder.
Man kanske skulle ta och baka nått eller sätta sig och scrappa en stund. A vi få se.

Har iaf kommit på att det är ingen ide att jag köper mig en ny jacka iår , då magen kommer växa en aning.
Så jag få kanske hitta en vänlig själ där ute som vill låna mig en jacka . Känns lite surt att läga ut flera hundra på en jacka jag växer ur under vintern , så bättre att låna sig en jacka som jag kan lämna tillbaka när jag växt ur den =)
Ha du en jacka till mig?

NU komme syster förbi en sväng så ska väl va lite trevlig då kanske =)
I morgon kommer mamma hit en sväng och hälsa på. Under eftermiddagen skulle jag tro.

aja nu ska jag va lite social.
hej så länge 

Onsdag


Vad ska man hitta på idag då tro?
Trots dom låga minusgraderna så fryser jag som en nakenkatt ute. Måste börja klä mig bättre , en varmare jacka skulle sitta fint =) Ja skulle behöva masssa vinter kläder som täckbyxor vantar , halsduk mm.


Vad ska du göra idag?

Tipp topp dansen


My ha bytt från imse vimse spindel till Musse pigg och tipp topp dansen, och kan höra den hundra gånger utan att bli less.
Så det blir nog en musse film som måste inhandlas sanrt.

Hallen är färdig , vi ha varit så duktiga idag , lite små fix kvar som måste göras men lill penseln. Det vart fint , så varmt på nått vis. vi är super nöjda =) Pappa blev avis och skulle förståss ha färg nummret haha =)

älskligen lagade go middag idag också . Älgkött och klyftpotatis men morötter ochpaprika i ugnen och självklart b-sås . hur gott som hällst . Tomas och Nick va här på middag och , eller jag Tomas iaf Nick leta smuler på golvet .

Nu ligger mysan och ska sova och vi ska se på Johan Falk , vapen bröder.
Så tack för mig .


Grodhopp


Grannfejden , ja jag säger å bara de , helt galna personer hur kan det gå så långt?
Underhållande pogram iaf.

Syster ha varit här ikväll , och som vanligt så ha My ensamrätt på henne =) Alltid trevligt när hon är här. Glass och te vart de och en del böcker läsa för My.

Ikväll tyckte grodan i magen de va dax för att vi skulle få känna h*n utanpå magen. Älskligen fick känna och de va  ju mysigt . En liten groda växer till en större groda , så nu kanske jag få känna lite mer av h*n =)
Små puffar och kullebyttor hit och dit det är så mysigt , tänk att det ska växa en till skatt i magen ?! Underbart!

Imorgon är det målning som stå på schemat , hallen ska få en ny färg =) så vi passa på när Mysan är på dagis.
Senare i veckan blir det att handla färg till inglasningen, teglet ska målas . det kommer bli fin fint!

Nu ska jag ta och hoppa i säng och glo klart på roast på berns =) man få ju skratta iaf.
God natt


Söndag


Då börja helgen rulla mot sitt slut . Men mig gör det inget för veckorna gå så fort .
Snart dax för andra ultraljudet också =) Längtar verkligen .

-4 grader stå på mätaren och sloen skiner en aning. Frukosten ha just landat i magen , en filtallrik . Nu ska jag ta och koka upp vatten och göra mig en kopp te , jag fryser . Som vanligt .
My leker med sin docka , det är det ända som existera just nu , hon sover med dockan ,äter med dockan ska ha med sig den överallt =)

Ingen planer för idag iaf . Kanske ska se klart filmen jag började se igår . I hennes skor.
Sen händer det inte så mycket mer skulle jag tro , men dagen ha ju just börjat så mycket kan ju hända.

Vad ska ni göra idag?

En lite bebis på besök


Underbara vän Sandra och Finaste lilla Avla har varit på besök idag , Självklart fattades Nora men hon va med sin pappa och såg på hocky =)
My trodde förståss att man kunde leka med bebisen som man gör med dockan , hon ville ta på hon mössan och dola på. Förklarade att hon snart skulle få ett alldelens eget syskon men det va inget som intresserade henne ;) Ha frågat om hon vill ha en syster eller bro men inget verka passa henne haha =) söt skrutt!!

Nu är vi hemma och ha sett på Peter Pan och ätit lite godis . Så nu ska jag ta och göra ett ryck och plocka bort här innan grabbarna kommer , vi ska äta nån middag tyckte dom. Mår inte riktigt hundra så hoppas dom gör maten så få jag vila =)

Bjuder på bilder på My och Alva



LördagMorgon


Dagen började första gången vid 6 , vaknade av att My ropa på mig så jag gick över till hennens säng så somna vi båda om till halv 9 kanske hon va ?! Skönt med sovmorgon!

Idag så stå det dammsugning på schemat . Annars vet jag inte . Älskligen ska va i garaget och fixa me pärs bil som ska komma hit idag . Så jag få sitta i min ensamhet idag =) Nä men det ska nog gå bra det me =P
Antingen följer jag me och häslar på svärföräldrarna eller gör nått kul här hemma, vi få se.
Har iaf en knasig tvättid för en lördag . 16.00-20.00 drygt , men fanns ingen annan i helgen. Det blir skönt när vi hämtar tvättmaskin igen , elen är dragen så det e bara röret till vattnet som ska dras så kan vi bära upp den.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så man kan göra sig klar för dagen .
Kanske ska passa på att bada Mysan också .

GodMorgon

king of pop


det vet ju alla vem det är!?

Det va ju temat ikvällen idol , jag tyckte nog att dom flesta va duktiga ikväll. Men självklart finns det ju favvorer! Vissa visade verkligen att dom kunde ikväll . Eddie va bra ikväll. Men Erik är ju en självklar finalist?!! Vem är din favvo?

Nu ha kvällsbesöket farit hem. Lilla Charlie somnade i soffan . My sover som en stock också . Som dóm ha röjt och busat här ikväll så vore det konstigt om dom inte va trött.

Nu är det bara att invänta att idol ska börja igen sen blir det nog att sova för oss också om vi nu inte fasta för nån film på tv . Bruka lätt bli så.

Men som tidigare nämt ha jag/vi haft en toppen fredag . Det måste självklart göras om =)
Nu ska jag ta mig ett glas bubbelvatten sen lägga mig tillrätta i soffan .


GodKväll



En lyckad Fredag


Har verkligen haft en toppen dag . Vi började dagen vid 8 men morgon mys och fika.
Sena vid 10 gick vi över till Josephine och Jackie och busa hela dagen , så efter 2 gick vi hem för att sova en stund .
My lekta mest med Jackies blistol och INGEN fick va med hahaha =P Jackie va mest nöjd hela tiden och brydde sig inte att My kunde va lite elak .
Tack för en jätte trevlig förmiddag Josephine och Jackie och tack för lånet av sakerna också =)

Till Middag vart det pizza men Mattias och Petra och deras son Charlie. Som nu är här och ska se idol med oss =) Så nu ska jag lägga ner skrivandet för en stund och glo på alla idoler =)

Ha en bra kväll!! 

Fredag morgon


Då va det äntligen helg igen , snacka om att tiden gå fort.
Snart springer jag förbi halvtid i graviditeten.

Idag är det iaf pluss grader ute , men regnet hänger i luften det är minder kul.
Men vi är pigga och vakna så nu ska vi ta och njuta av en go frukost för att sedan göra oss klara för dagen.

GodMorgon

bloggen ha fått krupp


sorry , samma inlägg las typ upp 4 gånger . INTE min mening!
sorry

Men Linda sluta läs om detta


Jag kan inte låta bli att läsa alla hämska saker på familjeliv.se jag bli tokig av allt häsmkt som händer. Satt just och läste om förlossningsrädsla och fick läsa detta:
"
"Det dör under 10 personer per år i barnsäng i Sverige, de flesta dör pga störtblödningar tex moderkasvalossning, livmoderruptur eller att navelsträngen går av."

Jaha tänk om jag är en av dom 10?!
Nä huvva vad hämskt! MÅSTE sluta läsa om allt hämst!

(Jag tappade 2 liter blod när jag födde My och är väldigt rädd för att det ska hända igen , va inte mig själv på flera veckor, det va hämskt och vill absolut inte uppleva det igen) Därför tycker jag det e lite jobbigt , och alla tankar som ha kommit inför nästa förlossning. Men nu ska vi va posetiva , detta kommer gå galant =) Visst? )

Nu åter till singingbee celeb

Men Linda sluta läs om detta


Jag kan inte låta bli att läsa alla hämska saker på familjeliv.se jag bli tokig av allt häsmkt som händer. Satt just och läste om förlossningsrädsla och fick läsa detta:
"
"Det dör under 10 personer per år i barnsäng i Sverige, de flesta dör pga störtblödningar tex moderkasvalossning, livmoderruptur eller att navelsträngen går av."

Jaha tänk om jag är en av dom 10?!
Nä huvva vad hämskt! MÅSTE sluta läsa om allt hämst!

(Jag tappade 2 liter blod när jag födde My och är väldigt rädd för att det ska hända igen , va inte mig själv på flera veckor, det va hämskt och vill absolut inte uppleva det igen) Därför tycker jag det e lite jobbigt , och alla tankar som ha kommit inför nästa förlossning. Men nu ska vi va posetiva , detta kommer gå galant =) Visst? )

Nu åter till singingbee celeb

Men Linda sluta läs om detta


Jag kan inte låta bli att läsa alla hämska saker på familjeliv.se jag bli tokig av allt häsmkt som händer. Satt just och läste om förlossningsrädsla och fick läsa detta:
"
"Det dör under 10 personer per år i barnsäng i Sverige, de flesta dör pga störtblödningar tex moderkasvalossning, livmoderruptur eller att navelsträngen går av."

Jaha tänk om jag är en av dom 10?!
Nä huvva vad hämskt! MÅSTE sluta läsa om allt hämst!

(Jag tappade 2 liter blod när jag födde My och är väldigt rädd för att det ska hända igen , va inte mig själv på flera veckor, det va hämskt och vill absolut inte uppleva det igen) Därför tycker jag det e lite jobbigt , och alla tankar som ha kommit inför nästa förlossning. Men nu ska vi va posetiva , detta kommer gå galant =) Visst? )

Nu åter till singingbee celeb

Men Linda sluta läs om detta


Jag kan inte låta bli att läsa alla hämska saker på familjeliv.se jag bli tokig av allt häsmkt som händer. Satt just och läste om förlossningsrädsla och fick läsa detta:
"
"Det dör under 10 personer per år i barnsäng i Sverige, de flesta dör pga störtblödningar tex moderkasvalossning, livmoderruptur eller att navelsträngen går av."

Jaha tänk om jag är en av dom 10?!
Nä huvva vad hämskt! MÅSTE sluta läsa om allt hämst!

(Jag tappade 2 liter blod när jag födde My och är väldigt rädd för att det ska hända igen , va inte mig själv på flera veckor, det va hämskt och vill absolut inte uppleva det igen) Därför tycker jag det e lite jobbigt , och alla tankar som ha kommit inför nästa förlossning. Men nu ska vi va posetiva , detta kommer gå galant =) Visst? )

Nu åter till singingbee celeb

Kvällen är kommen


Nu har My lagt sig och tystnaden ha tagit över , så nu ska jag njuta av en stor kopp mandarinte.
Imorgon ska vi träffa lite nya ansikten , först på dagen ska jag och My hälsa på Josephine och Lilla Jackie sen på kvällen kommer Mattias och Petra hit me sin son och sällskapar med oss =) Det blir toppen kul.

Godkväll

Lite mammakläder skulle sitta fint också!


Alla kläder finns på H&M
249:- 59.50:- 249:-  Byxa 199:- Topp ?

Sen skulle det inte va helt fel att ha ännu en till sport bh dom är så sköna
En i lila och en i svart 149:-

En ny väska skulle behövas
149:-


15 oktober


Exakt en månad kvar tills jag fyller år , hela 22 år gammal!
En önskelista måste ju skrivas haha , måste bara tänka ut nå saker som är bra att ha .
en sak vet jag iaf . En bra mascara Tack!!

Tio Minus


Att vakna upp på morgonen av nästan 10 minus få mig att tänka på vintern , luften ute luktar vinter.
Dax att bunkra upp för vintern tror jag .

Vaknade vid sex av att my låg och ropa på mig , så jag kliver upp för att hämta henne sen kryper vi ner under täcket i storsängen och vips så hade vi somnat om och vaknade klockan kvart i åtta. Oj , 45 minuter till dagis, så det vart en halv stressig morgon men det gick bra det me. iväg komme vi , sedan for jag och älskligen och kolla om nå älg men inte fick vi se nån , så vi gac upp och åkte vidare till penglund och hälsade på fam hennström, där vi vart hela förmiddagen , vi fick goo palten till lunch, massa mys med vovvarna och självklart lilla Nadja ,lill bebis. Sedan begav vi oss hemmåt och städade , fönsterna putsade och allt damm är borta från saker och ting så i morogn ska jag dra dammsugaren över golvet .

My hämtade vi vid halv 2 och då blev det mellis och massa bus , My har fullt upp med att ta hand om sin docka och lyssna på imse vims spindel i mellan åt . Sedan ha moster Hanna varit på besök ikväll , alltid lika trevligt. Det tycker iaf My , INGET annat existera när Hanna är här haha =)
Så det är väl Hanna och My tid när dom ses ! Sötnosarna.

Nu sover My sött i sin nya stora säng , och jag ha just duschat och satt mig här. Älskligen är en våning upp hos Tomas och ska välja en film som vi kan se ikväll. Om jag nu orka , mina ögon är trötta .
Men en filtallrik och min chokladbit ska jag få i mig innan jag somnar.

idag ska lill grodan byta vecka i magen till V19 men vi vänta med veckobyte tills nästa ul då jag få lite mer exakt bf datum, men det diffade bara nån dag sådär så runt 18,19 V är jag i iaf , har väl gått halvtid tills nästa Ul iaf . Tänk då är det bara halv tiden kvar , men sista halvlek bruka ju va den drygaste.
Känner av fogarna nu och samma ilande obehagliga kännsa i rumpa och lår som med My . Men annars må jag bra , magen växer och får en allt mer rundare och finare form, nu ser jag gravid ut iaf =) Allt gå så mycket fortare denna gång men magen stannar väl kanske av en stund om ett tag . Annars vet jag inte vart det sluta haha =P

nää nog från mig ikväll nu är det oskyldigt dömd som jag ska glo på till älskligen är tillbaka

lite rörigt inlägg men så kan det bli ibland.
Tack för mig.

Ett snabbt inlägg


Nu är et dax att göra oss klar för att promenera till dagis , sen ska jag haka på sandra till stan!
Tänkte slanga upp ultraljudsbilen ändå.

Ryggen är uppåt , väldigt dålig bild men man ser små benen huvudet och kroppen iaf . Bättre bilder kommer om 2 veckor.

Grodanboll

Ultraljud


Grodan ville inte som vi idag , låg med ryggen uppåt och sov , rörde endast på benen i mellan åt . Hopkurad som en liten boll så vart5 inga bra bilder men ska tillbaka om 2 veckor för att göra om allt så då få jag mer exakt bf datum , diffade på nå dagar så men tur att jag inte blev flyttad flera veckor iaf =) så det blir i mitten av mars ändå .  Men allt såg bra ut , fint hjärta och hjärna. Myspys!
Så jag tror inte jag ids lägga upp den sudiga bilden som vi fick eller? Men om 2 veckor då bjuder vi på bilder på grodan och förhoppningsvis i 3d också.

Ha gjort lite små ärenden idag me , köpt en sport bh på hm , då brösten är väldigt ömma och känns "tunga" sen vart det en liten pressent till Nykommlingen också , underbart söta bebis.
Va förbi och gosade en stund idag , men vi ska umgås i morgon då vi ska till staden och inhandla skor och saker till sandra och nora , jag följer bara med som sällskap .  

Nu kommer älskligen hem med Mysanas nya säng så vi ska ta en titt på den =)
Tack för mig.

Kanske kanske det kommer en suddig liten bild på gordanboll!

Söndag


Måndag i morogn då! Det betyder Ultraljud =) äntligen ska vi få se våran lilla groda .
Och även hinna med att träffa svärfar som ligger på lassa. Men före allt de så ska vi inhandla en ny mössa till My en super gullig lila mössa men lurv i =) . Iag fick jag mig en mössa och ett par vantar och My fick sig även ett par knästrumpor =) super söta!

Bjuder kanske på bild från Ul i morogn så kika in och kolla.
Men nu blir det soff läge och vänta på wallander ska börja.
Tack

God morgon kalla Lördag


ingen vidare värme idag heller . Endast solen som värmer. Så nu är vintern på väg .
Drygt en månad kvar tills jag fyller hela 22 år , man börja på bli gammal och glida mot halv 50 .
Endast 2 dagar kvar till Ultraljud =) Vi hoppas inte på nån flyttning nu så jag få va kvar i samma vecka . Men bm trodde jag skulle va det då hon kände storleken på livmodern och mätte sfmåttet. Så snart få vi se våran lilla groda i magen.

Även fast det är ett tag kvar innan min förlossning så börja alla tankar krypa fram , hur ska det gå denna gång , ska den va lika hämsk som det första ? Hur kommer den att starta hur fort kommer det gå med tanke på att det e andra . ja alla tankar snurrar , men en sak är ju säker att grodan ska ju ut hur jag än tänker =) De ska säkert gå jätte bra men vill inte uppleva samma sak som sist! 

Älskligen är och jaga idag , endast kalv jakt så tror inte det blir allt för länge . Det kan inte va så skönt att sitta still på ett pass i denna kyla.
Jag och My tog sovmorgon ända till 8 idag , ganska skönt med tanke på att hon vaknat vid halv 7 senaste tiden.
Hon har förståss blivit snorig igen =( så blir inte så mycket ute idag , vi ska klä på oss och gå på ica och handla lite frukt och snus. Sen ska vi gå över till gammla lägenheten och göra sista rycket där , torka ur skåparna . Sen är vi klar med allt . Skönt.

Nu ska jag ringa till min syster som är på väg till sundsvall och ska shoppa loss på ikea den lilla grisen , få hoppas hon ha med nått skojsigt till My hem =)
Sen ska jag nog slänga iväg ett mess till min vä Sandra och höra hur allt gå med den nykläckta lilla tjejen =)
Hoppas vi få komma och snusa lite bebis snart!

Men nu till påklädning och dra borsten genom håret , och kanske lite makeup! Men först byta blöja med nummer två i känner jag nu =) !!

Tack för mig

En lite flicka till världen ha kommit


De va det vackaraste jag ha sett , en liten söt tjej . Stort Grattis till Sandra , Jonas och Nora som ha fått en fjärde familjemedlem. Så underbart!

Du va verkligen super duktig min älskade vän , beundrade dig hela vägen från vi komme in tills allt va klart . En upplevelse jag aldrig kommer att glömma , att få följa med på en sådan resa , jag lärde mig så mycket av dig gumman. Att få hålla i det lilla knytet bara efter en liten stund värmde hjärtat , att få se något så undrbart .
Ni ha fått en stor skatt att älska , att följa dag för dag .
Grattis Grattis Grattis. Finns så många ord , men svårt att beskriva allt . Det va en otrolig upplevelse att få va med under en förlossning som inte är ens egen. Jag lärde mig så mycket , lyssnade på varje ord S sa och varje ord barnmorskan sa , jag iaktog allt och det va verkligen lärorikt.
Jag tror verkligen jag valt rätt bana när jag ska välja att plugga till barnmorska . Längtar tills jag få träffa er igen när ni kommit hem att få snusa mer på bebis och få krama om min kära vän . Nu gäller det att hitta något fint att köpa till dom =)

Så jag är alltså inne på min 35 vakna timme =) tror jag gått på andra andningen idag , men nu börja det kännas i kropp och knopp, så nu ska jag och My mysa ner oss i soffan och se på mysteriet på greveholm =)
Tack för mig

Vi är på gång , vi är laddade vi är tända....

Vi är på gång i kväll kan allting hända!!??? Eller i morogn kanske?! Ja vi få se ! Jag är så otroligt peppad! Lika så Sandra som bär på denna prinsessa som nog ha valt att göra sig beredd att komma ut till världen alldelens snart.
Bf är på Söndag och det e hennes 2:a barn så det kan ju hända nyss om det vill. Men förverkarna ha tagit till iaf och andra små detaljer för att det skulle va på G har visat sig. =)
Har umgåts med henne hela dagen och varit vakt till henne =) haha! Det här ska bli en upplevelse som heter duga . Så häftigt!
Sitter spännt och vänta på att mobilen ska ringa!!
Underbara Sandra ska snart bli 2 barns mamma ! Och sedan om typ 20 veckor är det min tur att vänta på att förlossningen ska dra igång! Så häftigt , tänk att man kan va så peppad över något som gör så fruktansvärd ont. Men det är något så otoligt häftigt och underbart.  Hoppas bara på en annan typ av förlossning denna gång! Men ingen är den andra lik säger dom ju.
Nu ser jag först fram emot ul som är på måndag .
Sen är det bara att vänta.

Nu ska jag bada min lilla tjej som sen ska få hoppa isäng , sen ska jag höra hur min vän mår. Min bästa vän!!
Underbarare person få man leta efter så är det bara finns ingen som kan mästas med henne hon ha allt och mycket till!

Nä nu är det bästa jag ta och badar min lilla tjej innan hon blir riktigt arg på mig . Hon ligger och sparkar mig i ryggen just nu och är lite uttråkad av att jag sitter här =)

tack för mig

Då rullar man in i en ny vecka


Vecka 18

Kroppen:
Vid den här tiden gör man den första ultraljudsundersökningen. Ofta är det först nu som du på riktigt kan ta till dig att ett barn faktiskt är på väg. Ultraljud görs för att bättre veta när barnet kommer att födas. Barnmorskan visar hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet. Man tittar även på läget på moderkakan.
Du vet nu, så exakt som man kan komma, när du är beräknad att föda. Det blir ändå bara en riktpunkt, du kan föda inom tre veckor före och två veckor efter detta datum utan att det räknas som onormalt. I regel är detta en period när du mår bra och trivs med din graviditet.

Fostret: Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.


GrodanBloll


Måste ju bara tilläga att Grodans hjärta slog fin fint idag ! Ca 150 s/m. Hon kolla sf måttet också för skojs skull och det låt runt 19 , 20 .
Allt annat såg fint ut . Så nu är det Ultraljud nästa =) På måndag klockan 13.00 ska vi få se våran nya familjemedlem. Längtan är stor.

Bad även om att få jornalen från förlossningen och bb med My , väldigt kul att få läsa igen , då minnet ha halvt svikit då jag inte va på topp dom dagarna efter förlossningen. Alla uppgifter från bm fick jag ocskå från järnvärde till sf mått . Kul Kul!

Duktiga jag


Tvätten är vikt och disken är diskad . Duktiga jag! Det är inte roligt att springa fyra våningar upp och ner och tvätta .
Men nu sa kroppen åt mig att sätta mig ner och vila en stund , så det ska jag göra . Sen blir det att börja med middagen. Det ska bli tacos i detta hus . Tända ljus och bara mysa med familjen.

Om tiden räcker till så kanske det blir soptippen och dumpa lite skrot!
Annars blir det en lugn kväll framför tvn. Något bra på tvn ikväll tro?
Jag har ingen direkt favorit serie, jag se det mesta , men ha iaf följt med svenska hollywood fruar =) och självklart idol!
Ha du någon favorit serie?

Nu ska jag och My mysa i soffan .

Tisdag ,kalla Tisdag


Idag är det verkligen noll värme ute! Dax att skaffa fram lite vinterkläder .

Lämnade My på dagis som vanligt , och när jag ska gå så få jag se å dörren att dom ha fotografering idag =) Vilken tur att hon fick på sig lite snyggare kläder i morse, Jag hade ingen aning om att det va idag . Men det blir säker jätte fina kort , spännande och se när dom kommer . En bra julklapp till nära och kära!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att gå till Barnmorskan. Ska stoppa in tvätten i torktummlaren innan jag traska dit så är det tort när jag kommer tillbaka. SKönt med tummlare.
Men snart ska vi väl koppla in våran tvättmaskin här uppe.

Nä här ha jag inte tid att sitta ska va där om 30 minuter och måste ju hinna klä mig i lite bättre kläder än mjukisar .



Ingen rubrik


dagen började som vanligt runt 7 .
En dusch och en kopp te. Sedan ´rann tiden iväg och det va dax att åka till stora staden , och barnkliniken .

 Det dom kunde fastställa va att det va en misstänkt astma (förkylningsastma), vi har fått medicin som hon ska få andas in 2 gånger om dagen i 4 veckor och ta det bort hostan så kommer det endast att användas under förlkylning då det lutar mot att det endast är förkylningsastma tror verkligen inte att det skulle va nått allvarligt men själklart vill vi kolla upp det och vi lyssnar på läkaren och ge det ett försök , Fick två olika , en för förkylining och en vanlig kortison eller va det e som vi nu ska använda i 4 veckor ! Måste bara säga att dom ha verkligen fått andningsmaskerna lite roligare nu än förr =) My tyckte det va kul att andas i den , Läkarna vart imponerad av henne för att hon va så duktig som stog ut med 2 undersökningar med både pill i munnen och öronen och massa annat! Min duktiga tjej!  Hon skratta och höll med om vad dom sa =)

Vi har även hunnit med att inhandla ett väggfäste till sovrummstvn , så nu håller T och S på att borra för fullt.
Få se om syster dyker upp en sväng senare ikväll och klipper mig lite , annars blir det bara lugnt i soffan med en bra film kanske ?!

Nä nu ska jag ta och busa lite med My . I morgon är det dagis som gäller och jag ska till BM =) Lyssna på lill grodans hjärta . Nu är det bara 1 vecka kvar till últraljudet =) Jag längatr som ett tok .. Mys!

Jag känner mig lycklig =) det är en härlig kännsla ! Jag trivs med mitt liv just nu så jag njuter av var dag som går , för vem vet , det kan fort vända!

Vi lever


Äntligen är det mesta klart ! Bara utstädningen i gammla lägenheten , men det gå fort skulle jag tro !
Vi trivs bra här! My älskar verkligen att ha eget rum , första dagen satt hon bara på sitt rum och lekte med sin docka . Hon sov rakt igenom första natten i sitt eget rum och så ha det fortsatt! Duktiga tjej.

Nu ska jag ta mig nå frukost innan det blir att göra nått mer ryck här hemma , boka tvättid, bara bort tomma kartonger och städa ut gammla lägenheten.

Bara 1 vecka kvar nu till UL! =) jag längtar verkligen!
Känner lill grodan lite mer tydligt nu ibland, det e så mysigt!

Minus två grader


Jag vill ligga under mitt varma täcke! Men nu är det dagis dax för My och vi ska flytta över massa kartonger till nya lägenheten!

RSS 2.0