Söndag


Dagen började på ett ganska så trevligt sätt. Vaknade av att My pratade på som vanligt när hon vaknar.
Hon fick komma upp i sängen och mysa en stund för att sedan kliva upp och börja dagen.
Klockan sprang iväg och vipps va det lunchdax. Det vart köttbullar och makaroner, My tycker det är så mycket roligarae att äta nu när hon fått börja äta själv , så det är ju posetivt.

Sedan bestämmde vi oss för att åka till pengsjö och dra ut motorcykeln ur garaget oh ta en titt på den.
Sagt och gjort .
Efter en stund dyker jessy och Nikki upp till pengsjö . Medans S grejjar med motorcyckeln så sätter Jag och Jessy oss i solen och äter kall långkorv och nektariner medans barnen leker tillsammans i det gröna gräset , är det inte underbart med sommar ?

Sedan vidare hem för att få i sig nå middag , det vart lättlagat (för oss) bäställde från marias . Inte den godaste pizzan men halva gick ju i magen iaf.
Sedan kom lilla syster förbi . Vi snackade lite skit och kolla lite på gammla kort. Och som vanligt hade Hanna ett plåster på sig heeela tiden hon va här, då tala vi om My alltså , hon är verkligen tokig i hanna , bara hon som gäller när hon är här eller vi hos henne.

Sen när det nästan va sängdax hade både jag och My lite överskottsenergi så vi tog på oss alla 3 och gick och häsla på min kära moster pernilla, det det bjöds på super god kladdkaka och helt klart en vinnande smak till sodastreamer, Champis, den va så fruktansvärt god ,trodde att det va riktigt champis, den ska absolut inhandlas!!
Där satt vi en stund och surra . My hade fullt upp med att riva i alla saker hon kunde nå.
Sedan vid åtta tiden vände vi hemmåt i det supersköna vädret , skulle kunna va ute hur länge sommhällst.

Nu sitter jag här i soffan med datorn på ena sidan och en sovande S på andra .
Filmen click är på tv som jag halvglo på, har sett den tidigare, ingen störrre hitt, men för en slö söndagsfilm är den helt ok.

Nu blir det en snus och läsa lite bloggar , sen blir det att hoppa i säng. Jobb i morgon =(
Vill verkligen ha ett nytt jobb, men typ omöljligt i dagens läge, men vill ju fan trivas med det man gör också eller hur?

Du är det vackraste för mina ögon .
Älskar dig min skatt.

   













Mini crocs


Senaste inköpet till My.

Är dom inte för söta ?
Och My älskar dom verkligen .

Fredag i dag då , snart är dagen gjord , ha inte gjort nått idag , bara varit hemma och kännt lugnet . Ja okej jag ha ju städat och varit ute å köpte en ny lampa. Sen ha jag njutigt av solen en stund .
Nu ha vi nyss ätit middag (Taccos) så nu blir det tvn en stund innan det är dags för sängen för Mysan .

Hittade nå bilder som jag tänkte bjuda på .



Gammal bild men hon är ju så söt här.


My och Nora . Puss Puss


God Natt


Dagens bild


***
Tack för mig

11 timmar senare


Så va man hemma igen . Dryyyg dag jobbat 11 timmars pass i dag , men tur hade vi med vädret så ha varit ute nästan hela dagen i den underbara solen och det ha gett resultat , så lite brunare är man ju =) Nu är det bara att fortsätta brännan om nu vädret tillåter .

I morgon blir det 9 timmars , det ska väl gå bra de me , ha så fruktansvärt ont i mina knän , måste köpa nå typ av skydd som haller knäna på "plats" låter lite mysko men knäskålarna är typ lösa och rör sig så det är lite jobbigt när det är vinter och när man står och gå för länge.

Jag och My ha varit ut på en liten kvällspromenad till ica och köpte snus  Så nu klarar jag morgondagen också =)
Nu ligger skruttan i sängen och ska sova så jag ska slänga mig i soffan och glo på lite tv innan det blir ducshen och sen sängen , eller så ta jag ducshen nu ?


Jag älskar verkligen mitt liv , alla nära och kära ! Ta vara på¨dagen , ta vara på livet för det kommer inte i repris !
Stanna upp och tänkt ibland hur lycklig man igentligen är , hur bra man ha det . Vi ha det ganska bra.

***
Stefan och My ni är mitt allt , mitt ljus i livet . Älskar er så otroligt mycket .

Ditt paket ha kommit......


Idag komme det efterlängtade paketet från ellos till jag och Lisa . Men min klänning kommer i slutet av månaden .
My fick sig en ny dress också . Vart även några fin fina tallrikar.
Nu ska det bara inhandlas nån härlig festblåsa . Men det få vänta tills nästa löning.

Annars skiner solen och regnet faller emellanåt. Men vad gör väl de.?!
Ikväll blir det en myskväll i soffan me gott.
My ska få ett bad och jag ska ta mig en dusch. Men nu ska jag ta och leka lite med min FÖRKYLDA dotter som bara vill sitta i knä. Jag vill ha tillbaka min friska My NU!!!!! Tack!


Rubrik


Hej och god dag!

Denna jävliga förkylningen är på besök igen , jag blir vansinnig.!!!
Tror dessutom att My ha fått pollenallergi. Så ska man inte kunna va ute nu eller? S är också pollen och jag känner av det också . Suck!
Näväl , i dag blir det städning för hela slanten , sjuk eller inte. Sen blir det att fara och titta på en lägenhet , en 4:a , det skulle verkli8gen va något för oss , stort och bra.


Löning i morgon , och dom pengarna kommer rulla ut lika fort som dom rulla in . Få väldigt ddåligt denna månad eftersom jag va sjuk förra. Drygt men va gör man . Kommer få bra me penga i juni när skatten kommer och lönen och sen lön från de dagarna jag jobbat på dagis.
PÅ tal om dagis så ha jag äntligen fyllt i en ansökan , ringde å prata me kvinnan som ha hand om köerna och hon sa då att det fanns plats och att jag inte va för sent ute för att få plats direkt efter sommaren , så det känns skönt .

Å i morgon kommer en del av paketet skulle jag tro ?! Resten kommer i slutet av maj , restat , men va gör man det är ba att vänta.
Nu ska jag ta och kolla posten , sen blir det att sätta igån med städningen.

***

En ny veckat har börjat


Och som vanligt ser det ungefär likadant ut som veckorna före! Lite små trist men , snart är den underbara sommaren här , då man alltid ha saker att göra.
Jag hoppas på den bästa sommaren . En lycklig och underbar sommar men många fina minnen.

Mammsen är på väg hit nu och ska hälsa på =) alltid lika trevligt . Är så sällan vi ses.
My ligger å sover för tillfälligt men hon hinner nog vakna innan mamma kommer .

Jaha i morgon då , vad är det för en dag då .
Jo 5 maj och syster blir hela 20 år =)
Hoppas du få en toppen dag .

Nä nu har mamma anlänt så nu ska jag va social

Stackars lilla valp


Valborg i går då . Vi tog det bara lugt , grillade med några vänner sedan for vi bara hem och la My .
Och vi la oss på soffan och hede igång en film , men vi han inte ligga länge så ringer syrran , och frågar efter nummret till veterinerstation.
Vad är det som ha hänt undra jag , jo bara 20 meter från våran ingång ligger en stackars liten valp påkörd=(
Bara från ingenstans hade hon kommit utsprigande på vägen och bilen hade ingen chans att stanna itid, så det va absolut inte bilförarens fel.och det är inte valpens fel utan  Det är ägaren som inte ha valpen kopplad.

Det va så hämskt , hon skrek från sitt hjärta och det skar i mitt. Folkmassan runt valpen va stor.
Jag gick fram och la mig på vägen under bilen med valpen och la hans huvud i mina händer och bara strök hon under hakan,hon vart lugnare för en stund , men så fort hon rör sig skriker hon. Jag tänker hela tiden stackars liten.
Efter en bra stund kommer äntligen veterineren på plast och vi få fram valpen som ligger livrädd under bilen.

Ni undra säkert vems valp va det då ? Jo en av vännäs alkohlister morrrr, som va inte ens va på plast och troligen inte ens brydde sig . Skulle inte tro att han ha råd att betela valpens stackars bryta tass och andra veteriner kostnader så veterineren sa om hon ha brytit något finns det inte så mycket att göra för det kosta många många tusen och hon är nog inte försäkrad och ägaren ha inte råd, jag tänka stackars valp så likte gammal och inte ska få en andra chans , hade jag råd skulle jag betala och sedan köpa henne av gubben, n i vet säker vem 140 är? det är han som äger den stackars valpen.
Ska nog ringa på veterinerstation i dag och höra hur ddet gick .

Jag blir bara så arg , det finns sånna onödiga saker våran komun och vårat land slänger ut pengar på , men vi ha inte råd att hjälpa en liten valp som blivit påkörd. Det för jävligt hur vi prioriterar ett liv , denna lilla valp har väl också kännslor och förkännar väl ett liv som alla andra .

Nä det va en jobbig kväll på vägen att måsta se henne ha s´å ont och intye kunna göra något.

Luycka till lilla valp , hoppas du få en andra chans .



RSS 2.0