Gott nytt år!


Snart gott folk är det ett helt nytt år , nya tag , nya möjligheter.
Hoppas ni har en toppen kväll =)

Gott nytt år♥

Klicka hem


Nu ska jag ta och mäta Mysans fot nån dag , sen ska jag klicka hem dessa supersöta från hm.se 129:-


2009 snart 2010


Ja idag är det nyårsafton som nog alla vet. Lite mildare ute idag -10 visar våran mätare och snön faller från himmlen.
Vi tog oss en sovmorgon idag me , ganska skönt. My sitter och se på Nalle puh och jag sitter vid datorn och just läst igenom bloggarna .

Det blir nog ganska lugt under förmiddagen skulle jag tro , ska hoppa in i duschen och städa bort lite , sen är det bara att invänta eftermiddagen med god middag . Tror minsan att jag ska gå ut och köpa nå saker så jag kan göra nån efterrätt =)

Inga raketer är inköpt , tror det blir bra ändå kan ju som inte lämna My och gå ut heller så vi få fira 12 slagen inne . Men det ska gå bra det också.

Men nu ska jag ta och göra nå vettigt , annars springer dagen ifrån mig .
Hej så länge ♥

Vad ska ni göra ikväll?

Magen


Stormagen ♥


Ingen sömn idag

Dagen ha rullat på hela dagen , full fart . My har inte sovit en minut idag och det börja vi alla känna av . Men inte allt för mycket gnäll ha det varit , så vem vet snart kanske hon klarar sig utan sömn på dagarna iaf när hon är hemma och helt klart beroende på när hon vaknar. Men hoppas natten blir bättre för henne , nu borde hon ju va trött vid läggning ikväll?

Vaknade inatt av att jag kännde mig uttittad, och mycket riktigt där stå my i vårat kolsvarta sovrum och bara stirrar på oss´och så fort stefan hör henne så lyfter han upp henne och vi somnar om alla 3 till klockan 09.00 och då vaknade vi inte av oss själva utan av ett sms på min mobil. Annars hade vi nog sovit vidare en stund till. Skönt med sovmorgon ibland.

Håller alla tummar och tår att sömn rutinerna vill komma tillbaka innan dagis börjar igen . Blir så knasigt att somna vid 10 och upp klockan 7 på morgonen , blir lite för lite sömn för henne då hon är van att sova från 7 till 7 om inte mer. Men hon blir ju äldre och kanske behövs inte lika mycket sömn?

Grodan i magen är det full fart på , tummlar runt mest hela dagen . Nästa barnmorskebesök är den 7 januari .
Så då hoppas jag att jag fått min tid hos specialisten i stan på förlossningen. Sen är det även blodprovstagning i armen igen och alla dom andra vanliga sakerna som görs.
Lovar att jag ska bjuda på en magbild snart , har bara inte orkat ta den dessa stressiga dagar. Men i morgon kanske ? Eller redan ikväll . Vi få se. Den växer iaf , och enligt en del så har jag en "pojkmage".
Den ser helt annars ut än magen jag hade med My iaf , den är lägre och mer format frammåt på nå vis. Men den stog högre för ett tag sendan men nu är den låg och jag kan avnända magen som en hylla haha =)

Nyår i morgon då, Vad händer då tro?
Inga planer än så länge , blir att laga nån middag och bara mysa här hemma skulle jag tro.
Vi ha ju en 30års fest att se fram emot på lördag =) Då blir det nog mer fart.

Syster annlände just så ska ta och va lite social en stund .
Ikväll blir det bingolotto och lite gotta .
Hej så länge♥

Ursäkta min frånvaro.....


Men tiden ha som inte räckt till nu på slutet. Mys vägra sova period ta sin tid , pluss att vi har ju Hanna här på besök dygnet runt numera =)

Kollade om min spikmatta idag . Men vart lite snål , fanns inga "billiga" kvar så känndes lite tokigt att kasta ut pengar på en dyrare. Men hitta en fin tunika oh små byxor till grodan i magen.
My fick sig en super mysig groda , hur mjuk som hällst och så fick hon sig en vår/höst jacka av sin pappa som kommer bli toppen till våren =)
Ja man kan säga att vi har iaf fyndat under dagarna på mellandagsrean. Nu blir det inge mer stan förns nästa år =) haha!

Nyår är fortfarande inte planerat , men något kommer vi nog på . Om inte annat så blir det ju nytt år iaf.
Blir iaf ganska lugnt , vi har ju våran prinsessa hemma och jag kan ju som inte dra i mig nå alkoholhaltiga drycker. Men i morgon blir det troligtvis bingolotto och uppesittarkväll.
Hoppas aven på mildare väder i morgon så man kan ta sig ut en sväng och åka pulka och busa lite i snön.

Nu känner jag att ögonen börja svida , så ska ta på mig brillorna och glo på lite tv . Jag är trött men inte bebis i magen som ständigt är på språng där inne. Nu börja vissa rörelser göra nästan ont. Men det är så mysigt att jag få känna bebis hela dagarna , min lilla groda .

hej så länge♥

Smärta


Mina fötter och rygg värker som tusan vill jag lova . Efter en hel dag på stan så kan det lätt bli så. Har iaf haft en toppen dag trots all trängsel i alla afärer, folk är som galna på rean!
Några fynd ha jag gjort iaf .

 Och vi fick ju se och höra Idol Erik och Calle (ja och tove) uppträda i dag i mvg gallerian . Folk va gaaaalna , man kunde ju tro att det va självaste metallica som spelade . Vuxna männsikor stog uppe på bord , ungdommar skrek att dom älskar Erik , ja dom skrek hela tiden. Jag och Hanna stog typ 3 meter ifrån dom och vi kunde då va tysta och bara kolla på utsikten ;) Riktiga charmtroll . Och ja dom är verkligen super bra dom där killarna.

Tiden sprang iväg och vid 3 satte vi oss på bussen och rullade hem mot vår kära översnöade by.
Vofflor vart det till middag , och en massa bus med My . Nu ligger hon i sängen för att sova , hoppas jag . Hon är helt omöjlig att lägga på kvällen nu mera , snart är det färdig sovit för henne på dagarna . Typ vid 11 på kvällen somnar ´hon numera. Hopplösa barn.
Kvällarna med lugn och ro uppskattas verkligen , då jag är helt slut i kroppen efter dagarna.

Trött som ett tok är jag , så jag hoppas på en lugn kväll. I morgon bär det av till stan igen , ska in på rusta och köpa min spikmatta som jag ska plåga mig på ;)
Annars blir det nog en lugn dag skulle jag tro.

Men nu ska jag ska mig ett äpple och slå mig ner i soffan och känna lugnet så länge som det går.
God kväll folket ♥


Att föda förtidigt?


Det är det som skrämmer mig just nu . Hur ska allt starta denna gång?
Jag har flertal samandragningar under dagarna , molande värk i rygg och mage och ett väldigt tryck neråt ibland , Som ikväll känns som jag håller på kissa ner mig hela tiden inte tryck på själv blåsan men som att det trycker runt själva , ja ni förstå säkert vad jag mena inte bak utan fram!
Pluss att den ligger med huvudet neråt redan .

Jag måste måste måste vila på dagarna , men det är inte så lätt då man ha My sen ha jag inte ron att va stilla.
Om jag ska gå på magkännslan så kommer jag inte gå in i mars månad utan det kommer sätta igång i februari.
Jag är lite rädd , tur jag ska på träffa en på¨specialisten på förlossningen snart.
Kommer bo på förlossningen sista månaden haha =)

Skönt att My börja dagis igen nu efter helgenra här så har man chansen att vila en stund på dagarna .
Hon är så snäll ändå så skulle lika gärna kunna lägga mig och vila en stund under dagen ändå men det känns bara fel . Hon ska ju underhållas hon me =)

Imorgon blir det som tidigare nämt att fara till stora staden och kolla på rean lite . Syster kommer hit ikväll och sover över sen bussar vi in till stan vid 9:o i morgon bitti.
Det blir trevlig .

Just nu sitter vi och se på Piff och Puff som My fick i julklapp, det kallar jag tecknat =) Istället för alla hemska program som gå idagens tv. Hon gillar dom små ekorrarna och skrattar glatt när dom gör nå tokigt=)
Snön har lagt sig som ett fint täcke ute och det blir bara mer och mer mínusgrader ute , hoppas det är hyffsat bra väder i morgon iaf .

Nä nu ska ja mysa med min lilla skatt en stund innan det är dax att krypa isäng för henne.
Ska försöka ta nå kort på magen ikväll och slänga upp här , så håll utkik lite senare .
hej så länge ♥

Ny vecka



Vecka 29♥

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

Söndag


Tråkiga söndag . Vet inte varför men söndagar är nog den tråkigaste dagen i veckan så ha det alltid varit.
Snön värker verkligen ner och på fönsterbrädorna utanför är det typ 2 decimeter snö.
Så det blir en inne dag igen skulle jag tro. Men en liten sväng ut blir det alltid för att få lite frisk luft.

Ska rensa bort lite skräp idag , kläder som man aldrig använder , och leksaker som bara ligger .
Men först blir det en dusch och lite lunch i magen .

Imorgon blir det stan hela dan med syster , vi åker bussen så slipper vi trängas på parkeringen med alla galna shoppare =) Ska blir skönt att komma från hemmet en dag . Men hur jag ska ta mig på rusta för att köpa min spikmatta är en större fråga? Få helt enkelt ta den nån annan dag .

Men nu ska kaffet på , besöket klev just innanför dörren.
hej så länge♥

Ingen rubrik


Kunde helt enkelt inte välja rubrik idag , visste inte om jag skulle ta , uttråkad , dötrist , less osv.
Jag är så fruktansvärt uttråkad idag så det finns inte . Är så less på att bara va hemma och inte göra nått. Att båda två gå hemma gör en galen . Man nöter så oerhört mycket på varandra och det är så tråkigt att det ska bli så.
Att aldrig få känna att man sakna den man lever med .
Få se vart allt leder .

Jag och My har iaf varit och hälsat på syster en stund idag på hennes lediga timmar under sin delade tur.
Skönt att komma ut men det är ju storm ute . Har inget emot -10 men när det blåser så här blir det ju -20 med snöstorm. Så inte kan man va ute och göra nått heller.

Hoppas det blir en sväng till stan i morgon så man slipper va hemma. Annars blir det heel dag på stan på måndag .
Ska även försöka hitta en bb-dress till grodan i magen ska få när h*n kommer ut.
Sen ska jag köpa mig ett par sköna pyamasbyxor till mig själv som jag sett ut.

Nu ska jag ta och försöka få tag på lilla idag och höra om hon vill följa med till stan i morgon kanske =)
Men först ska jag göra iordning My för kvällen och ge henne välling så vi kan mysa i soffan en stund innan sängdax.
Hej så länge♥

Vilken sovmorgon..


Halv 10 vaknade jag att My ropa på mig som varje morgon . Minns inte sist jag sov så länge . Panik , jag ha ju sovit bort hela morgonen , sätter mig upp och klä på mig . Så nu äter vi frukost och se på spöket laban.

Just nu vet jag inte vad dagen har att bjuda på , men Frida fråga igår om jag skulle me till stan men hon verka aldrig ringa så kanske ta den resan själv då? Kan fråga älskligen om han vill fara också.
Vill iaf fara in köpa min spikmatta. Men vi få se vad det blir av dagen .

Ny vecka för grodan i morgon . Shit va tiden gå fort fram. Det  börja kännas allt mer kan jag lova , foglossningarna ha kommit tillbaka och jag ha ett väldigt tryck uppåt mot lungorna , så ha lite svårt att andas ibland . Men det är bara att hära ut .
Men jag lova mig själv att jag aldrig mer ska vara gravid!!! Nästa barn om det nu blir nå fler så ska jag adoptera =)

Nä nu ska jag göra mig klar för dagen .
hej så länge♥

Det är över nu .....


Jaha nu va julafton över , fort va det gjort . Vilket ståhej för en dag . Men det va det värt .
Ha haft en super bra  julafton. MASSA julklappar. Så Mysans rum är överfullt haha =)
Är super nöjd med mina julklappar iaf , mini platttång, underbara tjocksockar ,kokbok,ljus, pengar och ett pressentkort på hos oss på 1000 kr av stefan så nu blir det att färga och klippa håret =)
My fick såklart leksaker i massor , elgitar , dockor och massa tillbehör till dom massa kläder sängkläder , täcke typ 5 filmer ,förvaringslåda mm .

Men nu ska jag va lite social här vi a fått besök, sen sk ajag vänta på att Frida ringer =)
hej så länge

GOD JUL


Då va dagen här! Julafton .
Hårfärgen sitter i håret och jag springer runt i min mysdress , My se på Shrek och Stefan ligger fortfarande och dra sig , vart några öl igår för grabbarna =) Hade en super trevlig kväll.

Idag ska va bara mysa , öppna lite julklappar när stefan kliver upp . Äta skinkmacka och gröt.
Det här blir nog en toppen dag skulle jag tro =)

Nu ska jag stöka fram allt julgodis och glögg osv.

Kommer spendera kvällen hos Stefans föräldrar så kommer inte uppdatera nått i bloggen , så jag bjuder på bilder och update när vi kommer hem igen .

Ha en super bra julafton sötnosar ♥

GOD JUL


Snabba puckar


Dan före doppar dan =) Imorgon är det julafton .
Nu ska jag skynda mig att göra mig klar för sista rycket på stan med syster =)

Slänga i sig en macka och sen åka.
Hej så länge♥

Knäck och snöbollar


Barnmorskan i morgon då, 09.00 ska jag infinna mig på mvc . Spännande och lite skrämmande att dra upp förlossningen med My. Men ska bli skönt att få ut hur jag känner och tänker inför nästa förlossning.
Medelar i morgon hur allt gick.

Efter det ska jag traska på ica för att hanla lite smått , hade tänkt ge mig på att göra knäck för första gången i mitt liv. Ska även göra snöbollar. Så jag ha det jag gör ett tag  i morgon. Städning blir det också.
Onsdag lär jag inte va hemma nått föutom på eftermiddag/kvällen så då hinner jag inget bak eller städ.
Uppesittar kväll med familjen blir det iaf , det blir mys.

Men nu är jag trött , ögonen har redan hunnit vilat några gånger här på soffan. Så jag tänkte hoppa i säng och låta dom vila resten av natten. Hoppas på ett trevligare uppvaknande i morgon och ingen borrmaskin som håller på riva huset.

God natt ♥


Dagen i bilder


Idag ha vi varit till stan och inhandlat svärfars julklapp och även Mysans klänninh hon ska ha på julafton .
Så bjuder på lite bilder.

Börjar med magen som aldrig komme upp igår , men nu så . Här ha ni min mage i vecka 28.


Här ha ni klänningen Mysan fick


Mitt första inköp till bebisen i magen , kunde inte låta bli 20 kr på H&M.


Myspys i soffan innan sängdax


God natt ♥


21 December


Julafton närmar sig med storm steg. Det gillar vi såklart.

Dagen började på et mindre trevligt sätt, Att någon granne BORRAR i väggen . Det låter som huset ska rasa.
Det första som kommer ut ur min mun är "men vad i h-vete". Jag sov så skönt och My hade inte vaknat heller , Men vem kunde sova i detta oväsen . My ropade på mig så jag gick för att hämta henne och nu sitter vi och myser i soffan .

Idag åker vi nog till stan för att inhandla svärfars julklapp. Ska även kolla om jag hitta en klänning till My hon kan ha på sig på julafton . Sen öb skulle jag tro, va stefan som skulle ha nått därifrån men kom inte på vad det va ?.
Blir kanske att handla nå julgodis där me =)
Fy har redan ångest över all julmat man kommer trycka i sig under julafton.

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig klar för dagen .

Vila i frid♥
Skådespelaren Brittany Murphy död.Den 32-åriga skådespelerskan fick hjärtstillestånd på söndagsmorgonen och kunde inte återupplivas. -10 november 1977 - 20 December 2009-
En av mina favorit skådespelare . Jag bara älskar filmen smekmånaden med henne och Aston kutcher.



Ny vecka


Vecka 28♥

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?


4:e advent


Jaha idag tänder vi sista ljuset .
Morgonen började tidigt här och jag är trötter som vanligt. Nu är det frukost och morgonmys i soffan för mig och My .

Idag kanske My ska fara på lyckseledjurpark och tomtelandet med sina kusiner och farmor och farfar.
Dom ville ta alla barn på en utflykt , så det måste dom ju få göra. Hade ju varit kul att få ta med sig henne själv första gången på djurparken, men men !
Jag ska nog passa på att färga håret idag då , sen skulle nog saxen fått tagit mina toppar , ett måste innan jul iaf .

Annars blir det nog inte mycket gjort idag . Det är ju söndag , då behöver man inte göra så mycket .
Aja dagen ha just börjat och jag känner att jag inte ha något att skriva om ännu.
Så jag återkommer mied Ny vecka och magbild senare .

Hej så länge♥

Suck!


Å va jobbigt att gå runt med denna kännsla just nu ! Runt jul och allt. Det kanske släpper så man hinner med att va glad och lycklig till julafton iaf =)
Måste nog börj reda ut saker och ting när jag känner så här!

Städat idag iaf , fick tvinga kalrn och hjälpa till , ibland är dom ba för lat och sitter på sin röv för mycket!! Ocd det gör mig galen . Då får han hellre va borta när jag städa så jag slipper störa mig på nån som ba sitter medans man själv liter röven av sig och få sammandragningar tills man måste sätta sig ner och andas lite!
Jag gillar att städa själv , men just nu när jag börja bli lite större och ha så mycket samandragningar så uppskattas hjälp!
Men just det , att va gravid är ingen sjukdom . Man få ju faktiskt skylla sig själv! eller?
Nä jag ska ta och lyssna på min krpp lite mer än jag gör!! Så då få resten säga vad dom vill!

Helgen springer som vanligt förbi och i morgon är det 4:e advent! Galet . Sen är det bara 3 dagar kvar tills tomten kommer =) wiie!
Måndagen är det inget planerat , med tisdag är det barnmorskan som gäller , vi ska gå igenom min förlossning med My och prata hur vi ska lägga upp och om jag ska ta det vidare till nån specialist. Och även julhandla ska det göras.
Onsdag ska jag in till stan med syster och träffa mammsen på stan och få oss nå julklappar. Sen på kvällen blir det att göra i ordning för julaftonsmorgon =) fixa till sig själv och så .
Sen som ALLA nog vet är det ju julafton på torsdag och då är det full fart hela dagen . Jag längtar!

Nu är det mys i soffan , vi sitter och ser på Shrek 2 som gå på tv .
Nu kommer my och ska sitta iknä så bäst jag lägger ifrån mig datorn innan hon raderat allt som jag skrivit!
God kväll♥

Suck!


Å va jobbigt att gå runt med denna kännsla just nu ! Runt jul och allt. Det kanske släpper så man hinner med att va glad och lycklig till julafton iaf =)
Måste nog börj reda ut saker och ting när jag känner så här!

Städat idag iaf , fick tvinga kalrn och hjälpa till , ibland är dom ba för lat och sitter på sin röv för mycket!! Ocd det gör mig galen . Då får han hellre va borta när jag städa så jag slipper störa mig på nån som ba sitter medans man själv liter röven av sig och få sammandragningar tills man måste sätta sig ner och andas lite!
Jag gillar att städa själv , men just nu när jag börja bli lite större och ha så mycket samandragningar så uppskattas hjälp!
Men just det , att va gravid är ingen sjukdom . Man få ju faktiskt skylla sig själv! eller?
Nä jag ska ta och lyssna på min krpp lite mer än jag gör!! Så då få resten säga vad dom vill!

Helgen springer som vanligt förbi och i morgon är det 4:e advent! Galet . Sen är det bara 3 dagar kvar tills tomten kommer =) wiie!
Måndagen är det inget planerat , med tisdag är det barnmorskan som gäller , vi ska gå igenom min förlossning med My och prata hur vi ska lägga upp och om jag ska ta det vidare till nån specialist. Och även julhandla ska det göras.
Onsdag ska jag in till stan med syster och träffa mammsen på stan och få oss nå julklappar. Sen på kvällen blir det att göra i ordning för julaftonsmorgon =) fixa till sig själv och så .
Sen som ALLA nog vet är det ju julafton på torsdag och då är det full fart hela dagen . Jag längtar!

Nu är det mys i soffan , vi sitter och ser på Shrek 2 som gå på tv .
Nu kommer my och ska sitta iknä så bäst jag lägger ifrån mig datorn innan hon raderat allt som jag skrivit!
God kväll♥

Trötter


Åter igen är jag sjukt trött. Kroppen hänger inte riktigt med mig. Nyss klivit ur en varm dusch och jag vart bara tröttare kan jag lova. Men jag tror det bero på att vi haft våran lilla skatt i sängen i natt . För igår när jag skulle kolla till henne och lägga tillbaka täcket på henne så lukta det blöjja med nummer 2. Så det va bara att byta och det vaknade hon självklart och vart jätte ledsen när jag lämnade rummet igen och förstod inte riktigt varför man ska måste somna om när man äntligen vaknat. Så hon fick sova med oss i storsängen. Och hon rör sig värre än jag vet inte vad . Aldrig still i sömnen och vaknade super tidigt . Böka på en stund i sängen och tillslut fic hon tag i tvdosan och lyckades få på tvn helt själv.

Så vi mojsade en stund innan vi klev upp. Och nu är det lite morgonmys i soffan . Stefan sover fortfarande .
Och jag ska ta på mig lite kläder sen fundera jag på att storstäda här hemma. Fast man skulle ju ha sparat det fram till i veckan , annars måste man göra om allt innan julafton och allt.
A vi få se hur jag gör. Men något ska jag göra så jag vaknar till liv igen . Känner mig nästan död.

-5 visar mätaren idag =) härligt . Idag kan vi gå ut och leka utan att frysa bort ansiktet. Kanske bli lite pulkåkning . Annars tar vi en promenad så vi få andas lite friskluft en stund.

Imorgon är det ny vecka för grodan , det betyder magbild och lite update om bebis och mammakroppen.
Hej så länge ♥

Shopping i många minus


Idag var det en aning kallt att gå på stan , tur det finns gallerier att va inne på =)
Har ju som tidigare nämt sällskapat med Sandra , hennes barn och hennes bror på stan idag . Mycket trevligt.
Så nu va även julklapparna klara för dom =)
Nu blir det noh ingen fler rensa inna jul till stan utan få vänta tills mellandagsrean.

Under eftermiddagen har jag bara varit med My och myst med henne. Nu ligger hon i sängen och ska sova om hon inte redan ha somnat , hon va så trött mitt lilla hjärta , trots det är helg och fredagsmys så fick hon hoppa isäng  . Men vi få ha lite extra mys i morgon =)

Jag är ensam ikväll , en stund till iaf skulle jag tippa på . Man vet ju aldrig med grabbar i ett gargare. En liten stund kan bli flera timmar så jag kryper ner under filten och se på lite tv och äter nå gott istället.
Gick inge bra på tv ikväll såg jag så jag kanske få köra igång nån film vi har hemma.

Men nu är jag för trött för att sitta här och skriva så det blir bara svammel .
God natt sötnosar♥

Kylan fortsätter

-24,9 visar våran mätare!
Jag ha gärna vinter och snö , lite solsken och kanske lagt med minus typ högt -10 . Men det här är ju inte ens kul . Man fryser ju bort ansiktet om man gå ut .
Men trotts denna hemska kyla så ska jag ut idag , ska nämligen följa min kära vän Sandra till stan . Hon ska handla julklappar och jag sällskapar bara med =) Roligare än att va hemma hela dagarna . Ett pluss är ju att det inte kommer va så mycket folk på stan =)

My få va hemma med sin pappa idag och ha myspys i soffan.
Äntligen har hennes mage vänt tillbaka , ursäkta nu , hennes bajs är tillbaka till det normala och inte längre bebisbajs . Skönt för henne!
Sen om det är vällingen och den andra kosten som gjort det eller om hon haft nån forma av magsjuka det vet jag ej , vi få helt enkelt vänta och se efte det gått 2 veckor och den mjölkfria kosten ska bort igen.
Men just nu så är vi glada att hennes lilla mage är i form igen!

Fredag idag då . Inget Idol längre att följa på kvällarna. Men tänk att på söndag är det 4:e advent.
Sen på torsdag är det ju julafton , va?? helt sjukt va fort det gått. Men jag längtar som ett tok =)

Nä nu blir det frukost så man är färdig när min vän Sandra ringer .
Ha en toppen dag i kylan ♥

Svinis är historia


Nu är svinsinfluensan historia, och det nya ämnet verka vara Tiger Wood!
Inte ett ord på länge om svinis , nu handlar alla nyheter om TW och hans älskarinna !
Hahah det e roligt va lite tidningen ha lite att skriva om . Va? Men är man kändis så är man !


Min sötnos



Duktigt och TRYCKER ner russin i lussebullarna


Dansar till små grodorna med moster


Bus


Duktiga tjejen skalar sin egen mandarin


Åker brumm brumm på ica


Den 23 December tack!!!


Kallt som tusan är det ! Men vi har ändå varit ute en sväng i kylan idag . Kinderna och näsa typ rammla lös!
Nu är det nog med snö och julen är mer än välkommen!
Längtar tills det 23:e så ma få göra sista rycket på stan och dola på hemma på kvällen. Lägga fram alla julklappar under granen och fixa julskinkan ,för att sedan smyga upp på julaftonsmorgon och fixa det sista och invänta pappsen . Det blir gröt och mackor, julmust och annat gott . Glögg , å glöög det doftar ju så gott! Det kommer bli muspys!

Annars har dagen varit toppen . Lite trött och sliten som vanligt men det börjar man bli van med .
Jag och My har mys i soffan , stefan är med urban i garaget ikväll och fixa med bilen.
Syster kanske kommer och sällskapar med oss?.

Sitter och lyssna på lite julmusik och få in lite stämmning , tänka sig 1 vecka kvar! Jag är som ett barn på jul.
Men man ska ju va barn så länge man kan .
Nä nu orka jag inte mer .

hej så länge♥

Greatest love of all

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all



Men hallå!


Jag vet att jag bad om minusgrader och snö , men detta va väl att överdriva?? -20 stå det på våran mätare .
Fy va kallt, det blir inge utelek idag iaf, vi hade ju tänkt åka lite pulka idag men vi sparar det till en annan dag .

Vart väldigt sent isäng igår , så jag är lite små seg idag , men jag vaknar nog till liv efter en kopp te .
Känner mig lite små förkyld , men aldrig så det kan bryta ut , lite snorig/tät och torr i halsen .
Men skulle inte bli förvånnad att man ligger dyngsjuk på julafton =( Det vill jag inte !!

Men nu ska jag ta tag i städningen så man blir klar nån gång. Ska nog även gå upp till syster idag , men är det så här kallt vill jag inte gå ut och bli ännumer förkyld. Men vi få se vad som händer. Ska iaf städa på förmiddagen sen få vi se.
Ska nog ta mig lite frukost innan jag kör igång .

Hejs så länge♥

En toppen Onsdag


Dagen har varit toppen . Vaknade på bra humör och en glad liten Mysan , hoppade in i duschen och satta igång vatten kokaren . Underbara Sandra och lilla Alva kom på besök vid 9 , sedan komm hanna hit lite senare , var massa snack som vanligt och te så klart . Förmiddagen spran iväg och klockan var halv 2 och da för Sandra att hämta sin större skatt på dagis. Hanna stannade kvar och fortsatta snacka massa och lekte med My , sen klädda vi på oss allihop och gick och handlade till Middagen , det blev taccos . Sedan gick vi upp på medis på utförsälningen av kläder och kolla runt =)

Hem för att laga middag och bjöd även hit pappa , alla vart vi tokmätta och hämnade i koma.
Sen drog pappa efter ett tag och även hanna lite senare , så det vart lek och bus med mamma och pappa för My . Sedan fick vi besök av Marie och lilla Ricco , så då vart det ännu mera bus och lek för My och även lite biltittande på blocket för Marie och Stefan , jag håller bara med , billös och körkortslös som jag är hahaha =)
Nu har även dom farit hem och My ligger i sängen för att sova . Så nu har vi intagit slappar läget i soffan och ser på , ja lite allt möjligt sappar mellan alla kanaler.

Så min dag har varit toppen med underbara vänner och en glad liten My.
Känner att min possetiva sida kommer fram mer och mer trotts trötthet och och mycket sammadragningar. Jag börja inse mer och mer att vi ska snart ha en till bebis , helt otroligt . My va ju nyss bebis. Vissa dagar ha jag typ panik , hur ska allt gå , och andra dagar är det bara en enorm längtan efter bebis. Väldigt blandade kännslor runt detta , jag ska bli 2 barns mamma . Jag är ju bara 22 år och har hunnit med så mycket . Men jag älskar mitt liv som mamma så det är klart detta kommer bli underbart . Men samtidigt skrämmer det mig . Men jag tro det är helt normalt ? eller?

Men nu ska jag vika ihop min lilla rosa och krypa ner under filten .
Ryggen värker , och har en väldigt kostig kännsla i magen , känner mig vrålhungrig fast jag är mätt som en gris . Har haft ont hela dagen i övre delen av magen och mått lite halv konstigt . Så nu tycker jag att jag har rätt att lägga mig ner och känna lugnet.

God natt sötnosar ♥ 

Trötter


Jag är trött ikväll. Ont i kroppen . Har haft galet mycket samandragningar idag . Riktigt jobbigt måste jag säga . Men som man flyger fram och tillbaka upp och ner för alla trappor med My så är det inte så konstigt.
Måste börja varva ner och lyssna på kroppen när den säger vila! Men man tänker inte på samma sätt nu som när jag va gravid med My det är väl förns nu man börjat inse att man är gravid , när det är full rulle i magen hela dagarna och alla dessa samandragningar. När jag va gravid med My va ju dagar månader det tog ju evigheter att komma igeom en vecka , nu flyger tiden fram och man hinner inte med när groan hoppar in i en ny vecka.
Skönt att tiden gå fort men så här fort behöver den inte gå .

Sitter och äter en bilpåse och läser massa bloggar just nu , sen blir det 9:e filmen med Stefan .
Jag lär ju somna på soffan hehe =)
Men nu ska jag ta mitt vattenglas och sen lägga mig under filten . Underbara lilla My sover redan , hon va trött. Eller ja jag tror hon sover iaf , det är alldelens tyst där inne iaf så hon har nog somnat gott =)

Men nu vart jag sugen på en husmans med ost , så jag ska gå och bre en sådan sen forsätta glo på tvn till Stefan kommer hem =).
Pappa va hit med en stor godislåda som han köpt i stan åt mig , han är ju för snäll . så nu lever jag ett tag på den haha.

Nä god natt sötnosar nu svammlar jag bara ♥

En snabb sväng till stan


Kom just hem från stan , vart en snabbis. Stefan köpte navkappslar till bilen och jag köpte en lite julklapp till Pappa. Sen vart det inte så mycket mer gjort.
Snacka om halkigt ute . livsfarligt att både gå och köra bil.

Vad som händer resten av dagen vet jag inte , blir väl bara att va hemma skulle jag tro. Kanske gå vi ut sen och ta lite frisk luft. Men nu så ska vi lägga lute pussel och My är så duktigt , hon vet exakt vart varje bit ska va .

Bebis i magen då?
Den är det full fart på , börja bli lite obehagligt med dom sparkarna som h*n gör. Förr va det bara lite sprattel och bubbel nu känner man verkligen hur den vänder och vrider på sig där inne. Den är väldigt aktiv kan jag lova känner rörelser mest hela dagen nu mera. Det är så klart jätte mysigt men som sagt lite obehagligt också och kan kännas väldigt mycket ibland , inte så det gör ont men , ja obehagligt haha =) Men så länge den håller igång är det ju bra . My är super snäll med lill grodan i magen , hon lägger tutte och snuttefilt på den och ska låna ut och pussar och krama magen . Bissen Bissen (bebis) säger hon och klappa mig på magen . Haha hon är för söt.

Nu är det inte många dagar kvar till julafton =) Ska bli så mysigt .
Skönt att alla julklappar är klara , så inget stress den 23:e på stan haha =) Fast jag skulle inte bli förvånad om jag hinner in till stan igen innan jul. Kommer säkert följa med syster den 23:e för då ska hon in och tatuera sig så jag hinner nog gå på den stressigaste dagen jag me . Men tur jag inte behöver leta julklappar till folk iaf .


Filmtajm


Det blir att se wallanders nyaste ikväll . Är ju som alla vet måndag och då går det inge film!
Så snart blir det mys med film och gotta♥

Ystad drabbas av allt fler välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på en bred front och får upp ett spår som leder till en före detta poliskollega.
 


Måndag


Öppna förskolan som gäller idag med Sandra och Josephie =) Det blir trevligt. Men jag ska smita dit en sväng i förväg och kolla om det finns någon bvc läkare där. Höra hur man ska gå till väga för att göra ett allergitest mot mjölk och sådant. Mysans otrevliga blöjjor forstätter så det måste ju vara något som inte stämmer. Ska springa iväg på ica före också och prova en burkmat som är mjölkfri och se om dom ha nån mjölkfri välling så kan man prova sig fram medans man vänta på hjälp från läkaren för som vanligt bruka det ju kunna ta en bra tid!

Sen ska jag upp på arbetsförmedlingen och lämna in ett papper också , det få jag inte glömma före 12 också. Men det ska nog hinnas med .
Sen ha jag inget mer på schemat i dag , få se vad som händer.

-7 grader idag , det lär ju kännas när man gå ut , man ha blivit så van denna värme , eller värme och värme men pluss grader i december bruka det väl inte va så himmla ofta annars!?

Nu blir det att koka gröt och sedan göra sig klar för dagen.
Ha en trevlig dag ♥


Tvilling/syskonvagn


Sitter och glor lite på vagnar och vet inte riktigt hur jag ska göra. Allt närmar sig med stormsteg . Snart är våran lilla bebis här . Och en syskonvagn är ett måste för min del , då jag kommer att va ensam under dagarna med två små troll. Men vet ej om jag ska köpa begad eller ny? Inte ny som på barnenshus och bli 15 tusen fattigare . Men har hittat en sida som säljer väldigt fina vagnar , syskonvagnar för ca 4000:- helt ny . Det är ju billigt . Folk ta ju det begad för en vagn.

Men samtidigt om det finns någon begad till bättre pris så varför inte .Men då kan man ju inte ta det på belbet =) haha!

Någon som har en syskonvagn till salu , så släng in en komentar vettja!
Tipps och ider om vagnar är ockå välkommet!


Magen

V27♥



Ny vecka

Vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Förlossningsförberedelse:
För att ha gott om tid att mentalt och fysiskt förbereda sig inför förlossningen är det bra att boka en kurs nu. Det finns mycket att välja på, till exempel yoga, vattenträning eller profylax. Innan ni väljer kurs så prata med din partner om vad ni behöver och vill ha. Profylax fokuserar till exempel mycket på partnerns roll medan yoga kan vara bra fysisk träning.

 Magbilden kommer ikväll



Saknad


Ibland känner man sån saknad av något som inte längre finns vid sin sida.
Att man kan känna så efter så himmla lång tid . Men när man ibland känner ett tryck över bröstet och hur tårarna vill rulla så måste det ha betytt någon extra. Vissa saker få en att längta tillbaka till en annan värld.

Att man kan känna sån lycka och samtidigt  vara "borta" ibland , man känner sig nästan som 2 personer ibland eller är det bara en mask man bär. Ibland känns det som jag inte känner mig själv . Ångrar ALDRIG ADLRIG ALDRIG nått av detta men ibalnd går det för fort för att man själv ska förstå.

Pratar sällan om hur jag känner så förstå inte varför jag fått för mig att skriva detta just här ikväll men ibland när man inte ha nån att prata med så måste man få ut det på ett annat sätt , det blir lixom för jobbigt att hålla allt för sig själv. Jag vet att jag kan prata med mina underbara vänner och det är jag så väldigt tacksam för . Minna vänner betyder allt för mig . Så kommer det alltid va Men My och bebis kommer på 1:a plats ;)

Finns så mycket jag vill ha ut , men vet inte hur!??
Många tankar just nu , om det mesta allt från vem jag själv är till att jag ska fan föda barn snart (igen!) Hur gå det denna gång , blir jag lika sjuk eller kommer det toppn bra =) Mycket som skrämmer mig . 
Känner att jag verkligen måste ta redan på allt , men det är ganska omöjligt just nu .
Älskar My så otroligt mycket , finns inga ord för det . Kan inte beskriva min kärlek till henne med ord och det förstå nog alla föräldrar vad jag mena! Tårarana rinner när jag skriver detta , min underbara bebis. Jag är så stolt över henne , att just jag ha fött denna underbara flicka till världen som jag kommer hålla hårt så länge jag lever.
Underbara underbara skatt♥

Nä nu räcker det med tårar och sorlig musik , ska gå och pussa på My sen vänta på Stefan och Tomas så ska vi nog se en film som dom är och hyr.

Förlåt för detta tråkiga inlägg , men det behövdes känner jag!

Min sötaste tomtenissa


Vkbilden på My♥


Skämms på mig


Gud va dålig jag ha varit på uppdatera. Men det har inte hänt allt för mycket i våran vardag .
Va i stan med syster igår under dagen och gled runt =) vart lite små fynd.
Sen vart det ba hem och umgås med älsklingarna . Daniel komme förbi och sällskpde med oss en stund.
Sen komme henna och det vart idol för hela slanten. Nervös va jag , men Erik vann ju . Han är så otroligt bra . Hans röst det är oslagbar. Stort grattis till dig Erik . Visst va Calle bra han också , men han har inte den där rösten av världsklass som Erik!

My hade väldiga insomningsproblem i gårkväll och låg i sängen och prata och lekte med sig själv i säkert 2 timmar . och när jag ska gå för att kolla till henne efter idol , så har hon lyckats knäppa upp och ta av sig både pyamasen och blöjjan hahaha =) Tur hon inte han göra nått under den tiden , hon sov som en stock då och vaknade inte ens av att jag lyfte om henne i sängen och byta blöjjan på henne . Ibland kan man inte låta bli att skratta .  Sötnosen.

Grodan i magen då .
Den växer , sparkar och ha sig under hela dagarna nu för tiden . Har ganska mycket sammandragningar när jag anstrännger mig som att gå i alla jobbiga trappor bära runt på My och gå raska promenader.
V 27 i morgon då som väntar . Snart vecka 30 . Galet vad tiden går . och där nånstans i v.30 - 35 ska jag börja fixa saker och ting min väska och bäbisens väska ska va packad i tid denna gång , alla bäbiskläder ska tvättas och vikas in . Sängen står redan klar i vårat sovrum då vi inte ork he ihop den och bära ner den när vi bytta säng till My. Så den är bäddad och klar . Fast just nu är den fylld med julklappar.
I morgon kommer veckoinfo och magbild.

Idag då , Lördag !
Vi ska julbaka på svärmors jobb , tjejerna bakar och barnen leker med sina pappor i gympahallen brövid.
Det blir trevlig att få fylla upp frysen med lite godsaker.
Men först ska vi gå på ica och köpa vk så vi få se hur bilden på My vart i tidningen (luciafotot) Självklart så beställde vi ju en riktig kopisa också men förrå året va det olika bilder så det kanske är det i år me , vi få se.
Och undra vem som är på framsidan i år. Förra året var det våran lilla My som sken som en sol på hela framsidan.

Men nu väntar frukosten , magen låter som ett helt tröskvärk , så antar att jag måste fylla på kistan.
Sen blir det att göra sig klar för dagen . Vid 11 drar vi igång med bakningen.
Tack och hej , skrivs senare.

Tröttare än Tröttast


Fy idag är jag trött , ont i kroppen hade jag när jag vakna oh kännde mig allmänt jätte seg. Ända så vakna hon vid 8 . Men klockan i köket ha stannat på 5 och det känns faktiskt som hon skulle kunna va det . Men man vaknar väl till liv om en stund skulle jag tro. En dusch och en kopp te så är man människa igen.

Just nu sitter vi och myser till playhouse disney på tv och just nu är det special agenten oso(hur det nu stavas)
En gul panda björn som ska lösa uppdrag med 3 stycken steg.
Har även sällskap från lilla grodan som sprattlar i magen . Den är verkligen mer aktiv än någonsin på dagarna just nu . På söndag gå jag in i vecka 27. Helt galet vad tiden gå fort . Bjuder på ny vecka och magbild på söndag.

Undra vad som händer idag då tro? Blir det stan med syster eller blir det bara en lugn dag hemma . Vi få se vad hon säger när hon vaknar och loggar in på msn . Om det inte blir nån resa så skulle Jessy kunna hämta ut korten på My när hon slutat jobba . Men något skulle man ju ha gjort.

Nu är det Musse piggs klubbhus och jag ska nog passa på att gör nån nytta medans My se på det . Slänga in en tvätt kanske , kanske inget hitt att dra dammsugaren just nu , Stefan ligger forfarande och sover . Otroligt hur länge en karl kan sova , vaknar inte av nått. Visst är det skönt med sovmorgon ibland men inte varje dag , jag hatar att sova bort hela dagen , vid 7 -8 är ganska lagom tid att kliva upp så man hinner nått på morgonen , annars är det ju lunch så fort man klivit upp. 

Bla bla bla , vad jag svammlar nu ska jag avsluta detta innan det blir för långt.
Ha en underbar fredag ♥ 

Kvällens tv


 Barnet som fastnade i tiden på 3:an , har sett en bit nu och det är ganska intressant hur en 16 årig tjej ser ut som en bebis och har en hjärna som en bebis. Att det kan blir så?

Fredag i morgon då , idol final . Det blir spännande . Vem tro ni vinner ?
Jag håller stenhårt på Erik iaf . Han är helt klart bäst.
Annars vet jag inte vad som händer , är forfarande sugen på fara till stan . Men ha som ingen kompanjon med mig så det lär nog bli hemma i morgon me . Städa ska jag iaf göra .

Nu är reklamen slut så ska fortsätta se på 3:an nu .
God kväll♥ 


Kladdkaka


Här serveras det kalddkaka, så gott!♥


Julkort


Ha suttit och försökt få ihop ett julkort , orka inte skicka efter utan kommer skriva ut själv , så ha fått lite hjälp av madde och fixa ett kort .
Då man själv inte kan göra nått på denna dator, så är det tur man ha folk som ställer up ♥

Så nu blir det att gå till pappsen och skriva up bilderna i eftermiddag , måste bara leta upp fotopapperna också .
Hmm vart kan jag ha lagt dom då tro?


Men va fan


Snacka om att dagarna har snurrat ihop för mig !
Jag va stensäker på att det va fredag idag , men inte det . Det är bara torsdag . Haha!

Vad ska man göra av denna dag då tro , jag vill ju fara till stan , men inge kul att gå själv ju =(
Annars blir det nog inte mycket .

Jag hade skrivit ett långt inlägg och så försvann det bara =( suck ! Orka inte skriva om det nu iaf , få ta det sen .
Men nu ska jag nog hitta nå kläder och lite smink så man se ut som en människa igen. Sen styra upp dagen =) haha!

Lugnet


Tyst och lugnt är det här hemma, det ända som hörs är mitt knapprande på tangentbordet och stefans klickande på den andra datorns mus. Har suttit och kollat lite på glasögon , då jag vill byta ut mina. Trivs inte riktigt med dom , jag vill ha lite färg på brillorna. Så man skulle ha dragit sig till stan och kolla om dom ha nå bra erbjudanden.
Ingen som är sugen på en ride till stan? Måste även hämta ut luciafotot som togs på vk =)
Sen ska jag gå på Gina . Det va det jag skulle göra iaf.
Men ack så trist att gå själv!

Min lilla skatt ligger och sover, fick ligga en stund brövid hon tills hon somnat . Ingen bra kväll för henne inte . Hoppas humöret och magen har vänt i morgon.
Idol final i morgon , weeeii!!! Heja Erik!!! Blir spännande att se hur det kommer sluta .

Men nu väntar sängen så man kan fånga dagen i morgon också. 
God natt  

Dagens roser


Går till.....

Lina-http://neithotep.blogg.se/

Madde-http://myddis.blogg.se/

Tack för all hjälp med bloggen

Men jag har gjort en hel del själv också , jag lär mig sakta men säkert!!

Headern ska också bli rosa , inte vit . Men det skulle fixas i morgon!
Måste va nå knas med stilmallen eller nått vi ha sparat den i rosa men den gå tillbaka i vitt . Har varit både rosa och vit under kvällen men nu verka den ha stanna på rosa.

Men nu ska här sovas. Iaf för My. Hon vägra sova ikväll också . Tror det är nått knas på g med henne , dålig i magen och väldigt grinig i mellan åt!

God natt♥

Inte färdig

Bloggen ska inte se ut såhär om ni undra . ska pyssla vidare på en stund .

Här händer det inte mycket


Har inte tagit mig tid att fixa bloggen än ! Känns som jag haft fullt upp hela dagen. Så det få bli kvällens projekt.
Syster kommer nog förbi ikväll också. Men ikväll lovar jag att det är ny design på bloggen .

Snart är det middag här på umevägen , och det bli spagetti och köttfärssås =) Smarrigt.

Jag är som sugen på att fara till stan i morgon , måste kolla på en sista julklapp.
Ingen som ha vägarna förbi dit i morgon och vill ha med sig en liftare haha =)

My har fått upp sitt lilla bord med stolar på sitt rum idag och hon verkligen älskar det .
Roligt att se hur bra hon kan leka själv ibland. Ingen dagis för henne idag , hon fick va ledig , hon hade en mycket otrevlig blöjja i morse som även hade läckt en massa i sängen och kläderna så vi ville va på den säkra sidan så det inte va nå magsjuka eller så , men inget mer så det va nog allt hon åt igår som satta fart på magen.

Nu är hon på strålande humör efter ha sovit i typ 2 timmar , hon hjälper pappa i köket .

Jag kom på en sak , jag ha dille på mandariner , precis som jag hade med My , kan trycka i mig flera om dagen. haha . Och i början av graviditeten va det fil och flingor som gällde precis som med My . Men denna gång ha jag mycket halsbränna och sura uppstötningar det hade jag inte med My. Men hyn och håret är lika kasst som med My , så det kanske blir en till liten flicka =)

Kolla på massa namn igår , och det finns ju faktiskt en hel del , men när det lilla pyret kommer ut så lär man nog se vad det är för namn som passar . Så vart det med My . Hon såg jätte arg ut och en liten toffs på huvet av allt hår som ursäkta , kletat ihop hehe! Så det va ju såklart att  en lilla My som hade kommit till oss =)

Nä nu ska jag också göra nån nytta här hemma .
Hej så länge

Ögonen blöder


Sitter och läser och läser och nöter och nöter in från designadinnblogg.se. Som sagt man är ju inget data snille direkt . En toppen sida för mig som inte är HTML-smart haha. Men det tar sin tid att lära sig och orka läsa igeom allt innan man ska ge sig in på nått. (utan att vända hela bloggen upp och ner) haha!

Men i morgon ska det bli en ny design på min blogg . Just nu orka jag inte fixa allt som ska fixas är på tok för trött för det , så jag ta det när jag ha lite mer ork och energi .
Ska försöka göra den så enkel och stilren så möjlligt hade jag tänkt utan krumelurer och massa bilder. Det är fint det me har ju haft så hela tiden så jag känner för att prova nå nytt , men jag har mina headrar sparade på datorn så kan lätt byta tillbaka om det inte skulle falla i smaken. Det mesta har jag ju fått hjälp med av snällaste Lina . Dagens ros till dig! 
Men nångång måste jag ju lära mig själv också , men så svårt när man inte ha nå program att fixa saker i , och detta lilla rosa orka nog inte med att photoshop program utan att brinna upp haha =) 

Nu blir det att hoppa i säng , så man inte är som en zombi i morgon.
God natt mina kära läsare.♥

(alltid kul med komentarer , så säng in ett avtryck vettja, fråga på om det är nått ni undra över)

Våga Vägra Sova


Det har My kört med ikväll. Men nu äntligen ligger hon i sängen och förhoppningsvis somna snart.
Man måste ju va pigg och utvilad när man ska på dagis .
Restan av kvällen händer det inte mycket , om orken finns ska jag göra om bloggen , hade ju tänkt börja med det för ett tag sen men My va inte me på den iden och tyckte vi skulle va vaken och busa istället.

Det vart go middag hos svärföräldrarna ikväll , och hämta hem lite saker som va beställt från ikea.

Nu sitter vi och surrar och se på lite roliga klipp på datorn med Tomas.
Vi lyxar med en godisskål och julmust till det .

Känner att jag inte ha nått vettigt att skriva just nu , så ska lägga ner detta för stunden , men ni se ju om bloggen fått nytt utseende ikväll eller i morgon =)

God kväll♥

Snigel Fart


Snacka om att Alfakassan är seg , det ta ju evigheter innan dom behandlar ett ärende , tänk om man skulle va ensam och ha lägenhet och allt och så få man inga pengar på flera månader? Vad skulle hända då ? Det är ju tragiskt att det ska ta flera månader, folk ska va utan pengar inte kunna betala sin räkningar mm.

Idag har jag städat , duktiga jag. Skönt att göra bort det när My är på dagis . Måste bara köpa skurmedel så vi kan skrurka golven också.
Snart är det dax att hämta lillskruttan på dagis , sen blir det hem och äta mellis. Sen då? Jag vill göra nått men i detta väder kan man ju bara hålla sig innomhus . Snö och minus tack!!
Blir nog att åka upp till pengsjö senare i eftermiddag och hämta nå saker som är beställt från ikea med Stefans mamma och pappa.

Hoppas på att få fixa till bloggen sen ikväll också , har gullat med lina att hon ska göra om en header som jag skickat till henne =) Hon är verkligen toppen . Vi måste ta och ses nån dag Lina!

Men nu ska jag ta och kolla lite bloggar sen göra mig klar för att hämta skruttan.
Hej så länge

Umeå stad


Idag har jag och My spenderat dagen i umeå med min mor , My fick sina julklappar och mer där till av sin mormor, Så nu måste jag sätta mig och slå in dom i morgon kanske .
En julklapp till Stefan är klar också . Fika och middag bjöd mamma på , sen vart det hemfärd vid 5 tiden .

Nu är det soffläge resten av kvällen , i morgon är det dagis för My och jag ska städa här hemma .
Annars händer det inte mycket .

Trött ikväll så har ingen ork att skriva men kommer med bättre update i morgon.
Tänkte även bjuda på en ny magbild i morgon.

God kväll♥

Slut på denna helg


Söndagen är snart slut, sitter och ser på vem kan slå Filhip och Fredrik, och som vanligt är det ingen som slå dom. Börja bli ganska tråkigt att se på , Tur att det är säsongens sista pogram.

Nu väntar duschen och sen sängen , va inget vidare bra på tv heller så lika bra att hoppa i säng .
I morgon blir det nog att åka in till stan och träffa mammsen en sväng , ska nog köpa en julkapp till stefan också. Blir bara nån billig grej till varandra i år , bättre att lägga ut pengarna på nått annat man vill ha på mellandagsrean . Men nån liten sak blir det ju som man få öppna på julmorgon =)

Men nu ska jag se om lina har kommit tillbaka på msn , så jag få se den nya headern hon mixtrat ihop =)
Sen ska jag försöka fixa så jag få nå andra färger till bloggen också. Men en sak i taget =)
Måste kanske leta upp nå nya kort att ha på bloggen som hon kan mixtra me , om hon inte redan gjort klart den.

God kväll folket

Till Tomten


   

Ny vecka


Vecka 26♥

Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

2:a advent


Idag få man tända 2:a ljuset. Myspys.
Inga större planer för dagen , blir väl att gå ut och åka lite pulka kanske . Stefan ska upp till garaget med Urban och fortsätta med bilen som inte blev klar igår . Men det ska väl inte ta allt för många timmar , fast man vet aldrig med grabbar i ett garage.

Annars är jag väldigt trött idag , då ma endast fick sova två timmar innan det va nån, jaa, vi ska inte skriva vad jag kallade honom för inatt haha , men han va inte poppis kan jag säga =) som ringer och väcker en halv 3 på natten och vägra ge sig när man trycker upptaget . Suck . Sen tog det typ 2 timmar innan jag somna om då Stefan ha världens hosta och jag kunde inte sova till det .
Och när My vakna känndes det som jag sovit i typ 5 minuter . Men det är bara att bita ihop .

Nu ska jag va lite social med Stefan som just klivit upp .
Ha en bra dag


Middag med goda vänner


Så underbart god mat vi fått ikväll, det få dom absolut göra om hehe =)
Och super smarrig efterrätt. Vi vart tokmätta och hamnade på soffan allihop. My hade superkul och sprang rutn som ett yrväder, Alva sov mest , men när hon va vaken va hon glad och nöjd. Vi såg på singing bee och då sjön jag med och titta på Alva , och då fick jag sådan där leenden man smälter av , så fort jag söng så log hon , då jag inte ha nån vidare bra sångröst så tror jag inte hon njöt av musiken utan tyckte nog mest jag lät rolig =) Söt skrutt.

Nu är vi hemma och ha myst ner oss i soffan . My sover som en stock . Alva ligger här brövid mig och sover hon med , fast inte som en stock utan hon vill gärna slå upp ögonen och kolla läget ibland för att sedan lägga igen dom. Stefan kolla på blocket och jag sitter här och skriver.
Få se om det gå nån film eller nått vi kan se medans vi väntar på Sandra . Sen blir det nog att hoppa isäng när lilla Alva farit hem . Vilket borde bli på en timme skulle jag tro.

god natt

kärlek

When you've found that special thing
You're flying without wings

Väntar


Nu sitter jag bara och vänta på att älskligen ska komma hem så vi få gå på middag. Han har hållit hus i garaget med Urban hela dagen , så nu väntas middag hos urban och hanna.
Lilla alva dyker nog upp snart också.

Annars sitter jag och spela lite musik och bara känner lugnet , ha slagit in nästan alla julklappar också, ska bara komma på hur jag ska slå in en käpphäst? Men det löser sig nog.

Nä nu ska jag göra sista rycket , städa undan lite leksaker och ta fram nå kläder så vi kan gå ut .
Ha en trevlig kväll♥

Snö blandat regn


Fy fasiken va böt man blir ute , vi har varit och handlat . Vi tog pulkan som lite omväxling, och My tyckte det va super kul. Men vi va som blöta hundar när vi komme hem . Ska snön försvinna igen eller? Om det fortsätter såhär som det skulle göra nu i några dagar så kan man ju börja undra .

Nu sitter vi i soffan och ha lite fruktstund och myspys. Kanske kommer My att somna snart också. Hon sover verkligen olika tider när hon är hemma , men på dagis sover hon efter lunch . Men då sover hon ju i vagnen , skulle inte kunna ha hon i vagnen hemma då vi bo på 4:e våningen så man skulle få springa upp å ner hela tiden för att kolla henne. Så det blir att sova inne när vi är hemma.

Ska väl snart börja leta fram nå kläder för kvällen och börja göra sig lite klar , så man inte behöver stressa sista minuten innan vi ska gå och äta.
Men först ska jag ringa till min kära vän Sandra och höra när lill skruttan kommer =)

Hej så länge

Lördag den 5 December


Mörkret ligger forfarande kvar utanför fönsterna , ganska mysigt . Barntv visas i rutan och välling är på plats i magen . Nu ska jag ta och göra mig nån frukost också för välling är inte nått för mig.

Men igårkväll va det nerver i idol, fy va nervös jag vart när dom sa att Calle tagit sig vidare till finalen..Det stog alltså mellan Tove och Erik. Jag sa åter igen att jag ska inte se nån final och aldrig mer kolla på idol om Erik åker ut, men efter en lång och nervös väntan så är det Eriks namn som ropas upp , jaaa han ha tagit sig till final. Vilken lättnad , jag kunde andas ut och gå och lägga mig utan att va arg. Helt klart 2 värdiga finalister. Kommer bli en roligt och tuff final nästa vecka. Erik va verkligen super bra igår , han har en röst som ingen annan har , jag säger som juryn - ut och turnera i usa direkt!
Run to the hills , han va sjukt duktig på den låten . Erik är helt klart den bästa idolen som någonsin varit med i idol under alla år. En sån röst i en sån liten kropp.

Vid 10 ska vi nog ta oss till stallet och kolla på nå jeans till Stefan . Sen ska jag passa på att slå in alla julklappar när My sover senare idag så hon inte se dom är blir helt galen i alla saker.
Sen är det middag hos Urban och Hanna , och ska även ha lilla Alva , go trollet . Blir väl också nån gång vid middagstid , då dom skulle käka middag i stan sen för att se på bio , luftslottet som sprängdes , jag blir lite avis . Måste också ta och se den filmen , dom är ju så bra . Sen vill jag se new moon också.

Men nu ska jag försöka dra mig från datorn och göra lite nytta , ska bara läsa igenom några bloggar .
Så jag är tile uppdaterad.

Ha en toppen dag ♥

Julhandlat


Nu va klapparna klara ,känns riktigt skönt . Kommer även några julklappar från ikea på söndag också , som är till My.
Hittade iaf den sötatse plattången idag , en mini . Svart på clas olsson för 99 kr. Så kommer inte tomten med den så blir det att inhandla den själv efter jul då.
Hitta en massa saker , men som vanligt när man inte ha pengar så hittar man allt och sen om man har pengar och gå på stan hitta man inget.

Köpte iaf ett par byxor till My på kapphal, snacka om att man få bra rabatter där nu när man har skaffat medmera kort. Fick 50 kr rabbat som gåva nyss sen 30% på barn 30% dam och 30% på herr. Det är väl toppen , dom ha kanske inte dom snyggaste kläderna där för ungdommar men leggings/tights benvärmare , underkläder och sånt blir ju super billigt med rabbaterna , det är ju toppen. Stefan har hanldat en del han också så vi är klar med alla julklappar till barnen och resten av familjen. Vet ej hur jag och syrran ska göra men det se vi ju .

Nu är det bara att invänta idol som visas på tvn ikväll , så spännande. Syster kommer hit och ser det med oss då björn inte ser idol. Väntar på att stefan ska komma hem så jag få hoppa in i duschen och krypa ner i myskläderna . Sen är det dax för fredagsmys.

Imorgon väntar middag och bebis mys . Vi ska även gå på stallet en sväng och hitta nå jeans till stefan.
Men nu ska jag gosa med min lill skatt som sitter som ett ljus i mitt knä och se på pippi långstrump.

 My med sina små bebisar som hon sköter dagarna igenom . Det viktigaste av allt är att dom ligger på varsin sida av henne när hon ska sova . hon är allt bra rolig. Blir nog en duktig stora syster♥

Trötter


Fy , idag dag e jag trött. komme inte isäng förns efter ett och sen vakna My klockan 6 i morse . Bruka inte va så fasligt trött , men i morse tog det emot . Tur att hon somnade om till halv 8 , det va lite roligare att kliva upp då.
Nu är det morgonmys i soffan med min lilla skatt.
Vi ha just öppnat den fjärde luckan, bara 20 luckor kvar sen är det julafton . Tiden gå galet fort .

Idag ska My få vara med sin morfar menads vi ska in till stan och göra bort lite julklappar .
Skönt att ha det bortgjort.
Annars är det idol ikväll, kan det bli mer spännande . Vem åker ikväll? Jag ha sagt till alla att om Erik åker ut eller inte vinner i finalen så kommer jag aldrig mer se idol , för han är verkligen bäst där.

I morgon är det lördag . Då skulle det bjudas på middag hos Hanna och Urban , det gillas =) få se vad vi få för smaskigt. Sen ska jag ju ha lilla Alva också . Sandras minsta älsklig. Det blir myspys . Dom ska på middag och sen se på bio , då är det klart jag passar på och tjuvar henne , nä inte tjuva men låna ett tag =)  . Jag sa åt Stefan då få vi prova på att ha en bebis och My . För snart har vi ju det på heltid .

Men nu ska jag väcka upp Stefan , han ska ju iväg och köra Hanna , vår kära granne till jobbet om typ 25 minuter sen ska han till sjukgymnasten . Så det är bara att upp och hoppa.
Ska passa på¨att göra mig klar för dagen då också , skulle tro att vi dra oss till stan vid 11 tiden. så man kommer hem nångång.

Ikväll ska jag även försöka mig på att ändra i bloggen lite , men headern överlämnar jag åt Lina , annars haj förstört alltihop haha =). Men lite ha jag börjat fatta av allt , man måste verkligen ha tålamod att sitta och läsa allt , hur man gör osv.

Ha en toppen dag ♥


men suck

Funka inge bra för mig , blir som en vit bild runt , vill ju bara ha namnet där ju , någon som vet hur , nån som ha lust att hjälpa mig , få det inte att funka!!

testar

håller fortfarande på att kolla på designadinblogg.se , ska försöka sätta in en signatur efter inlägget få se hur det gå ..

Trevliga dag


Har umgåds med underbara Sandra och Avla hela dagen idag . Vi åkte hem till henne och bakade kladdkaka och satta igång filmen flickan som lekte med elden . Den va ruskigt bra. Nu vill man bara sen den 3:e också. Men det få vänta en stund .
Annars ha va bara suttit och prata och myst med lilla Alva , och lilla Saga förståss en riktigt mys hund . Lilla Pumba har också varit med en stund och myst, sötaste kisse katt. Man saknar verkligen att ha djur . Tur man få fara och kramas med dom ibland då =)

Nu ha jag nyss kommit hem från dagis med My och mellanmålet ha just landat i våra magar . My se på shrek och är helt förtrollan i filmen .
Jag ska väl ta och plocka undan lite här hemma sen göra mig klar för middagen på vingen ikväll. Jultallrik med föreningen . Känns lite drygt faktiskt , få se om jag ids gå på års mötet efter det eller om jag gå hem . Men älskligen lär ju gå dit och säga ett och annat .
Men jag få se hur jag gör . det hinner jag bestämma mig för sen .

Men nu ska jag ta och mysa lite med My innan jag sätter igång .
Uppdaterar sen om hur det gick på mötet.

Fy fasen


Att det skulle bli minusgrader ha jag läge velat , men nu är man så ovan kylan , och så vakna man och det är -10 på termometern. Det räcker väl kanske med -5.
Bilen är ju såld så nu blir det att traska på dagis idag , inte långt som tur är men är ganska skönt att hoppa in i varm bil å köra dit , slippa stressa och gå , bädda ner i vagnen och sånt. Men idag blir det promenad , och jag sa till Stefan igår bara för vi sålt bilen nu kommer det va -10 i morgon när vi ska gå på dagis . Mycket riktigt precis vad termometern visar.

Idag händer nog inte allt för mycket , ikväll blir det jultallrik med föreningen och sedan årsmöte , har en kännsla att det kommer bli livat där ikväll, då det finns väldigt många åsikter om saker och ting . Synd att inte folk kan resa sig upp säga vad dom tycker . Vi skulle lätt kunna ta hit grannfejden haha . Nä så långt ska det väl inte gå , men tänk er själv gamm folket och alla ungdommar , det verka inte funka här . Men vi få se vart det slutar ikväll.
Mysans farmor kommer och barnvaktar. Dom åker även på ikea i morgon så det blir att beställa några julklappar därifrån till My.

Oj , nä nu måste jag göra oss klara för att traska till dagis.
Ha en toppen dag ♥


Nu ge jag mig




Lägger av för kvällen , har väl spenderat några timmar på designadinblogg.se nu . Man lär sig sakta men säkert. Men våga inte ge mig på headern än. Det få söta, rara Lina fixa =)
Men lite ha jag fått till iaf .
Men nu ska jag hoppa ner i sängen så inte ögonen står i kors när man vakna i morgon.

Vad händer i morgon då tro? Vad ska ni hitta på ?


Testar

håller på att mixtra med bloggen , fan va mycket man kan göra om man bara ha huvet till det .
suck men ha fått in en bil på sidan av bloggen å nu håller jag på så jag ska få rubriken till inlägget i mitten.

bild


Okej folket nu kommer den


Första magbilden! Tagen för nån vecka sedan . Blunda för alla bristningar . Men som dom säger det är ju kärleks märken. Bjuder på en nyare bild lite senare.
Men här är det , magen , grodans hem! Är i V 25 för er som inte läst tidigare inlägg.



Hårda apor


Sitter och tuggar på julgenvrål, och dom e verkligen stenhårda. Men saltet är ju så gott .
Äntligen hemma visas i rutan och slappläge är intaget. Få se vad tvn har att bjuda på resten av kvällen. Gick en ända film ikväll på 6:an , en skit film dessutom! Men men få väl se på nån film som vi har hemma.

Syster har varit här ikväll och sällskapat med oss , fikat pepparkakor och lussebullar. Busat med My och snacka massa skit =)

Va hos barnmorskan idag , lågt blodtryck men annars såg allt bra ut . Lill hjärtat pickade på mellan 148s/m till 160s/m. Nästa gång ska vi gå igeom min förlossning med My , vad som hände och så och se sen om jag ska ta det vidare till en specialist . Vill verkligen inte gå igenom samma sak igen . Så jag vill ha lite att gå efter denna gång.
Annars hoppar grodan runt som aldrig förr och verka ha super kul där inne, jag kan inte förstå varför , så ensamt och mörkt . Men dom vet ju inget annat heller . Mammas lilla groda , längtar efter dig . men snart så bara 3 månader kvar sen kan det hända när som hällst . Tiden ha gått så himmla fort så gå det lika fort sista biten så är du snart här lilla vän.

onsdag i morgon , inget inplanerat på schemat än iaf , men troligtvis så befinner jag mig nog i hemmet . My ska va på dagis och dom skulle göra nå julgrejjer i morgon så det blir ju spännande och se =)
Tänka sig att hon blivit så stor , pyssla på dagis och sen ligger sakerna på hyllan och man få ta hem , nyss låg hon i vaggan och inte så mycket annat än mat (på bebis språk). Älskade lilla barn . Den största skatt i världen. Mamma älska dig ♥

Nu ska jag stänga igen min lilla rosa och titta på alla mystiska rörelser från grodan , magen gå som i våger , tok mysigt.

God natt

Snö


Äntligen är snön här , och minusgrader är det också =) Hoppas det håller i sig nu och snön få stanna här.
Så mycket ljusare och gladare ute .
Mysan är på dagis idag och busar med alla kompisar.

Ska snart traksa iväg till Barnmorskan . Lill grodan i magen hoppar runt som aldrig förr. Rörelserna börja bli mer och mer ordentliga. Känner av grodis flera gånger om dagen nu , så mysigt.

Annars händer det inte mycket här i dag , ska traksa på raine helena idag och kolla lite då vi ha pressentkort där =) Skulle haft nya överdrag till kuddarna i soffan . Få se vad det finns för kul .

Men nu ska jag ta och göra mig klar , ska va där om typ 20 minuter så dax att klä sig och gå .
Ha en bra dag ♥

RSS 2.0