Fylld frys....


Frysen är fylld till brädden, massvis med köttfärs och andra gobitar från älgarna , Fullstor frys som vi ha så stor jag det är bara nån låda som inte är fylld nu . Men den ska fyllas med annat än älgkött. Sedan behöver kylen fyllas upp igen.

Fredag , äntligen fredag. Vad ska man hitta på tro? Är som sugen på dra till stan och handla mat , men ack vad dåligt det går utan en bil . Fatta va folk skulle kolla på en om man bar 7 matkassar och två ungar på bussen haha =)
Nä, det utsätter jag inte mig själv för .

Hoppas Melwin mår bättre i morgon så vi kan gå på kalas. Nora 3 och Alva 1 =) Stor tjejerna. Vill inte smitta ner andras barn , det tycker inte jag är så snällt. Så om Febern försvinner (den är inte hög men lite har han iaf) och snoret sluta RINNA så gå vi! Annars vet jag att vi är välkommna någon annan dag =)

Nu ska jag ta och klä denna familj, vi tog verkligen sovmorgon/mysmorgon i morse så vi skuttar runt i pyjamas än =)
Härligt!
Hej så länge♥

En mamma på väg


Prata just med mammsen, hon är på väg till vännäs nu . Hon skulle förbi syster en sväng före sen kommer hon hit, kanske kommer både. Melwin har somnat brövid mig på soffan, med tanke på hur mycket vi va vaken inatt skulle jag också haft sovit en stund men det blir alltid så att jag hinner precis somna så vaknar han =)

På tvn visas våra bästa år , fatta inte att den serien går ännu . Man behöver inte se många avsnitt i månaden för attt hänga med , tycker det stå som still . På tal om serier så såg jag den nya humorserien igår och den va ganska okej ändå.

Blir inte många knop gjorda idag , då Melwin är sjuk och jag är galet trött. Vid kvart över 1 ska nog jag och mamma följas åt och hämta My sen blir det bara hem och ta det lungt. Hoppas på en väldigt tidig kväll.
I helgen ska jag ta igen lite sömn , då stefan inte jagar ska jag ha 1 sovmorgon iaf =) .

Molly gumman har åkt till svärmor i dag , få se hur länge hon blir där. Hoppas vi hittar ett bra hem snart till henne, så Melwin blir kvitt allt.

Från det ena till det andra , ingen som ha lust att slänga ihop en design till min blogg , vill så gärna få med Melwin i headern också, men kan ju som inte göra sådant själv =( Så om någon känner sig manad att knåpa ihop en till mig så varssegod, jag blir iaf mer än glad!

Nu ska jag dra filten på mig och se lite tv innan min älskade vaknar igen.
Hej så länge♥

Svammel


Egentligen har jag inget att skriva just nu , men slänger iväg ett litet inlägg iaf.

My är på dagis, Jag och Melwin är hemma och ha bamse tråkigt, vad ska man hitta på ? Ska iaf traska iväg på ica och handla blöjjor och lite annat till dom små.

Helgen har var varit lugn, tråkig och ganska slö. Men nu jagar inte älskligen nästa helg och det känns skönt, så man kan hitta på nått istället.

Igår va vi i stan och jag köpte mig ett par nya vinterskor, när en sko är skönt och varm så skiter jag i hur den se ut , men blir nog ett par uggs också skulle jag tro , absolut dom skönaste skorna men samma där inte dom snyggaste, meeen jag älskar dom! Hittat ett par mörkgröna på strömpilen .
Nu skulle jag bara haft en ny jacka och mössa , sen kan jag möta vintern .

Nä gud va svammligt detta vart .
Hejdå!

6 månader av dubbel lycka.


Idag är det precis 6 månader sedan min vardag ändrades till tvåbarnsmamma, 2 barn, dubbel lycka. Just i denna stund för 6 månader sedan visst jag inte att jag skulle ligga på förlossningen men några timmar senare va allt igång, så 21:46 ikväll är Melwin 6 månader om man ska va exakt.
Underbara älskade Melwin. På något vis är han så speciell, självklart är My det också , underbara My. Men Men Melwin har varit så mycket sjuk och jag ha varit så nära honom hela tiden . Mycket tröstande och bärande.
Jag älskar såklart båda mina barn lika mycket . Älskade ungar.

Tiden har gått så fort , den lilla bebisen har helt plötsligt blivit så stor .Och My har blivit ännu större , det är så roligt att va med henne , man kan prata om saker och hon förstå . Hon svarar på frågot och hon lär sig nya saker hela tiden. Det är så kul att se dom utvecklas hela tiden. Man ska verkligen ta vara på all tid med dom små , för den tiden kommer aldrig tillbaka.

19 september idag då , så en röst ska väl läggas. Vi traska iväg och rösta när Stefan kommer hem från jakten. Han har fått fälla en älg idag också , roligt för honom.

Från det ena till det andra , jag måste verkligen åka in och köpa nya skor i veckan! Tur min älsklign skulle hjälpa mig med det . Har som dåligt om pengar denna månad då jag har en tandläkar räkning att betala också.
Tur alla vinterkläder är köpta åt barnen , det Melwin behöver nu är bodysar i stl 74. 

Bjuder på kort på Stora killen.






Ingen rubrik!


Idag har verkligen varit en seg dag , tråkigt väder och kallt. Efter lämningen på dagis promenera jag på ica för att köpa vf . Mötte Andreé där så följde med hem till dom , och där ha jag spenderat hela förmiddagen.
Regn och rusk hela dagen , pappa min åkte och hämta My så jag slapp ut i regnet igen , Tack!

Städat och dolat på lite sen tog vi oss en vilostund på soffan , Melwin somnade men jag och My glodde på tv.
Strax är det dag för middag , det blir väldigt enkelt idag . Korv och bröd.
Efter middagen ska jag och My baka lillifee muffins . Stefan åker och stycka och maler köttet , snart är frysen fylld.

Ikväll blir det tidigt både för mig och barnen, trött som aldrig förr. Visste jag inte bättre kunde man fan tro att jag är gravid igen. Lets hope not! Nä men allvarligt det är jag inte. Är väl bara detta grå trista vädret som gör det.

Nää, städa bort det sista och ta disken sen börja med maten.
Hej så länge

Loppis Planer

Sitter och väntar på att syster ska komma hit . Vi ska planera lite inför loppisen som vi ska ha . Skulle ha fått varit me på Nolias barnloppis men viste inget om den försn 2 dagar före så då vart det lite tajt om tid.
Men vi kanske få nånting sålt iaf . Ska sätta ihop lite paket med barnkläder och he ut på blocket också. Och kanske så slänger jag upp lite bilder här på bloggen på nått som ska säljas .

Melwin ligger i sin säng och pratar med sig själv, han va tydligen inte trött så bäst jag plockar upp honom igen. Han vill nämligen inte äta och är lite sur . Tästade mosad banan men det va inget för honom.

Nä nu blir han arg , så ska hämta upp honom.

Måndag morgon.


Och här va vi uppe med tuppen. My somnade om i våran säng , men Melwin är det full fart på.
Själv sitter jag i soffan men rivstart på tvn. Trött och seg , har nog inte hunnit vakna ännu.

Inga planer för dagen , vill fixa och grejja lite men en anings svårt då jag ha båda barnen hemma, så få väl göra det en annan dag.
Älskligen har ju börjat jobba igen, skönt för honom. Nu har han nära på jobbet =) Ändast till V-by behöver han åka och det gillas från både han och jag.

Nu ska jag klä mig och Melwin så vi är klar när My vakna , så det bara är att klä henne och ge hon frukost sen ut på promenad med vovven.

Nu hör jag My ropa så ska gå dit.
Hejs♥


Fynden


Tänkte visa fynden vi gjorde idag . 70 kr för båda två och en av dom är aldrig använd. Det kallar jag Fynd.





Jo jag vände visst på bilden innan jag la upp den men det ville sig inte riktigt att funka?!


Loppis fynd.


Helgen har varit ganska så lugn , spenderat många timmar med syster och Andreé och alla barnen.
LÖradegn va vi på loppisen på Nolia och fynda lite . Sen har vi hållt till hemma hos dom och bara busat och haft trevligt.

Idag åkte jag och Stefan in till stan för att kolla på en bil till hans farmor . Även vi tog en sväng på loppisen idag . Och fyndade en overall var till barnen =) Kanon priser. Melwins va aldrig använd då den va för liten till hennes barn. Är nog ingen som har någon sådan skulle jag tro , då den är köpt i Kina . Dunig och fluffsig , hur go som hellst , ska visa bild sedan . My fick sig en extra overall för endast 20 :- Galet billigt . Snacka om att man kan fynda på sådan ställen. Då kan man ju kasta overallen sen om skulle vilja utan att må dåligt. My fick sig även ett par super fina vidbyxor också.

Väl hemma igen så vart det städning . Sedan fick vi besök som även stannar på middag. Och idag blir det grillat.
Senare dyker Hanna och Andreé förbi också .

Nu till dukningen.

RSS 2.0