få väl va så här då...

hade ju som tidigare sagt ingen lust att blogga då jag inte kan få till en ny header, men känner att jag vill blogga så få väl ha denna då.


Kommentarer
Postat av: En Liten Emma och hennes Lilla A

SV: jag hade 'foder' av fleece och vadd man kan köpa på ohlssons.. sen sydde jag bara till ett fodral av det andra tyget.. Hoppas att du förstod.. :P

jag hade velat ha typ underlags material, men hade inget hemma, får nog klippa till och lägga i vagnen sen under dynan..

2010-10-06 @ 18:01:41
URL: http://enlitenemmas.blogg.se/
Postat av: En Liten Emma och hennes Lilla A

SV: Åh, tack! Jag tycker att ni som lever i tvåsamhet gör ett lika bra jobb! :)



Svårt att säga vad det kostade eftersom de sakerna jag sydde av hade jag köpt för längesen och minns inte vad de kostade då.. Köpte bara det övre tyget på myrorna nu för 25kr. :)

Är tyvärr inget jag kommer göra och sälja, svårt att sy dynor till vagnar man aldrig sett.. Nu mätte jag just efter den där vagnen och jag tror inte de måtten skulle passa andra vagnar.

2010-10-07 @ 07:58:14
URL: http://enlitenemmas.blogg.se/
Postat av: Ida

Kan eventuellt hjälpa dig lite med en header. Har startat firma med inriktning webbdesign. Normalt sett tar jag 150:- och uppåt (beroende på omfattning) för en hel design, men om du bara är ute efter header så kan du få det billigare än så :-)

2010-10-15 @ 16:54:43
URL: http://trolltoka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0