Suck!


Å va jobbigt att gå runt med denna kännsla just nu ! Runt jul och allt. Det kanske släpper så man hinner med att va glad och lycklig till julafton iaf =)
Måste nog börj reda ut saker och ting när jag känner så här!

Städat idag iaf , fick tvinga kalrn och hjälpa till , ibland är dom ba för lat och sitter på sin röv för mycket!! Ocd det gör mig galen . Då får han hellre va borta när jag städa så jag slipper störa mig på nån som ba sitter medans man själv liter röven av sig och få sammandragningar tills man måste sätta sig ner och andas lite!
Jag gillar att städa själv , men just nu när jag börja bli lite större och ha så mycket samandragningar så uppskattas hjälp!
Men just det , att va gravid är ingen sjukdom . Man få ju faktiskt skylla sig själv! eller?
Nä jag ska ta och lyssna på min krpp lite mer än jag gör!! Så då få resten säga vad dom vill!

Helgen springer som vanligt förbi och i morgon är det 4:e advent! Galet . Sen är det bara 3 dagar kvar tills tomten kommer =) wiie!
Måndagen är det inget planerat , med tisdag är det barnmorskan som gäller , vi ska gå igenom min förlossning med My och prata hur vi ska lägga upp och om jag ska ta det vidare till nån specialist. Och även julhandla ska det göras.
Onsdag ska jag in till stan med syster och träffa mammsen på stan och få oss nå julklappar. Sen på kvällen blir det att göra i ordning för julaftonsmorgon =) fixa till sig själv och så .
Sen som ALLA nog vet är det ju julafton på torsdag och då är det full fart hela dagen . Jag längtar!

Nu är det mys i soffan , vi sitter och ser på Shrek 2 som gå på tv .
Nu kommer my och ska sitta iknä så bäst jag lägger ifrån mig datorn innan hon raderat allt som jag skrivit!
God kväll♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0