Ingen sömn idag

Dagen ha rullat på hela dagen , full fart . My har inte sovit en minut idag och det börja vi alla känna av . Men inte allt för mycket gnäll ha det varit , så vem vet snart kanske hon klarar sig utan sömn på dagarna iaf när hon är hemma och helt klart beroende på när hon vaknar. Men hoppas natten blir bättre för henne , nu borde hon ju va trött vid läggning ikväll?

Vaknade inatt av att jag kännde mig uttittad, och mycket riktigt där stå my i vårat kolsvarta sovrum och bara stirrar på oss´och så fort stefan hör henne så lyfter han upp henne och vi somnar om alla 3 till klockan 09.00 och då vaknade vi inte av oss själva utan av ett sms på min mobil. Annars hade vi nog sovit vidare en stund till. Skönt med sovmorgon ibland.

Håller alla tummar och tår att sömn rutinerna vill komma tillbaka innan dagis börjar igen . Blir så knasigt att somna vid 10 och upp klockan 7 på morgonen , blir lite för lite sömn för henne då hon är van att sova från 7 till 7 om inte mer. Men hon blir ju äldre och kanske behövs inte lika mycket sömn?

Grodan i magen är det full fart på , tummlar runt mest hela dagen . Nästa barnmorskebesök är den 7 januari .
Så då hoppas jag att jag fått min tid hos specialisten i stan på förlossningen. Sen är det även blodprovstagning i armen igen och alla dom andra vanliga sakerna som görs.
Lovar att jag ska bjuda på en magbild snart , har bara inte orkat ta den dessa stressiga dagar. Men i morgon kanske ? Eller redan ikväll . Vi få se. Den växer iaf , och enligt en del så har jag en "pojkmage".
Den ser helt annars ut än magen jag hade med My iaf , den är lägre och mer format frammåt på nå vis. Men den stog högre för ett tag sendan men nu är den låg och jag kan avnända magen som en hylla haha =)

Nyår i morgon då, Vad händer då tro?
Inga planer än så länge , blir att laga nån middag och bara mysa här hemma skulle jag tro.
Vi ha ju en 30års fest att se fram emot på lördag =) Då blir det nog mer fart.

Syster annlände just så ska ta och va lite social en stund .
Ikväll blir det bingolotto och lite gotta .
Hej så länge♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0