Hårda apor


Sitter och tuggar på julgenvrål, och dom e verkligen stenhårda. Men saltet är ju så gott .
Äntligen hemma visas i rutan och slappläge är intaget. Få se vad tvn har att bjuda på resten av kvällen. Gick en ända film ikväll på 6:an , en skit film dessutom! Men men få väl se på nån film som vi har hemma.

Syster har varit här ikväll och sällskapat med oss , fikat pepparkakor och lussebullar. Busat med My och snacka massa skit =)

Va hos barnmorskan idag , lågt blodtryck men annars såg allt bra ut . Lill hjärtat pickade på mellan 148s/m till 160s/m. Nästa gång ska vi gå igeom min förlossning med My , vad som hände och så och se sen om jag ska ta det vidare till en specialist . Vill verkligen inte gå igenom samma sak igen . Så jag vill ha lite att gå efter denna gång.
Annars hoppar grodan runt som aldrig förr och verka ha super kul där inne, jag kan inte förstå varför , så ensamt och mörkt . Men dom vet ju inget annat heller . Mammas lilla groda , längtar efter dig . men snart så bara 3 månader kvar sen kan det hända när som hällst . Tiden ha gått så himmla fort så gå det lika fort sista biten så är du snart här lilla vän.

onsdag i morgon , inget inplanerat på schemat än iaf , men troligtvis så befinner jag mig nog i hemmet . My ska va på dagis och dom skulle göra nå julgrejjer i morgon så det blir ju spännande och se =)
Tänka sig att hon blivit så stor , pyssla på dagis och sen ligger sakerna på hyllan och man få ta hem , nyss låg hon i vaggan och inte så mycket annat än mat (på bebis språk). Älskade lilla barn . Den största skatt i världen. Mamma älska dig ♥

Nu ska jag stänga igen min lilla rosa och titta på alla mystiska rörelser från grodan , magen gå som i våger , tok mysigt.

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0