Fy fasen


Att det skulle bli minusgrader ha jag läge velat , men nu är man så ovan kylan , och så vakna man och det är -10 på termometern. Det räcker väl kanske med -5.
Bilen är ju såld så nu blir det att traska på dagis idag , inte långt som tur är men är ganska skönt att hoppa in i varm bil å köra dit , slippa stressa och gå , bädda ner i vagnen och sånt. Men idag blir det promenad , och jag sa till Stefan igår bara för vi sålt bilen nu kommer det va -10 i morgon när vi ska gå på dagis . Mycket riktigt precis vad termometern visar.

Idag händer nog inte allt för mycket , ikväll blir det jultallrik med föreningen och sedan årsmöte , har en kännsla att det kommer bli livat där ikväll, då det finns väldigt många åsikter om saker och ting . Synd att inte folk kan resa sig upp säga vad dom tycker . Vi skulle lätt kunna ta hit grannfejden haha . Nä så långt ska det väl inte gå , men tänk er själv gamm folket och alla ungdommar , det verka inte funka här . Men vi få se vart det slutar ikväll.
Mysans farmor kommer och barnvaktar. Dom åker även på ikea i morgon så det blir att beställa några julklappar därifrån till My.

Oj , nä nu måste jag göra oss klara för att traska till dagis.
Ha en toppen dag ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0