Måndag



Nu är vi alla spelare på plan i några dagar , Stefan är ledig mån,tis,ons .
Dock är det väldigt trist väder så blir inte att spedera dagen utomhus.
Idag blir Noah 2 år , så vi ska gå på kalas en stund och fira lill skrutten. My uppskattar nog att få leka med Noah och Leon.

Annars händer det inte mycket . Melwin är snart fri från all förkylning , i lördags tog han sista antibiotikan . Endast lite hosta kvar nu och den kan ju tyvärr dröjja innan den försvinner.Men annars är han en pigg killa nu som värkligen växer. Igår rulla han runt från rygg till magen och han har även börja skratta , inte bara le utan verkligen skratta och visa att det är roligt eller att han är glad. Stora killen.

My är lika duktig som vanligt . Hon lär sig nya ord och saker varje dag . Hon befinner sig just nu i någon form av trots och testar alla gränser som finns . Har väldigt lätt till gråt och inte mycket tålamod, ganska lik sin mor med andra ord=)

Hur man mår själv får ligga på hyllan just nu . Vissa dagar rullar allt på och man är super lycklig andra dagen vill man bara fly och vara bara Linda för en dag! Men i det stora hela så är jag en super lycklig mamma till 2 underbara barn som gör det galet kul att kliva upp på morgonen.
Det andra känner jag inte efter på så mycket just nu!

Hej så länge♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0