Äntligen....


Har jag tagit mig i kragen och skickat efter nå bilder , så nu kan jag börja pyssla igen. Korten borde komma nån dag i veckan och då blir det att sätta sig nån kväll =)
Vart en del bilder , men när man aldrig skicka efter så blir det en hög när man väl gör det .

My ligger i sängen , och ha lagt mig rätta i soffan och ska glo på tv tills det är dax att hoppa i säng.
Stefan är och kör tillbaka Pär (trasiga) skoter till stan . Men är nog hemma vilken minut som hällst skulle jag tro .

Söndag i morgon . Ny vecka för grodan i magen . V.33! Vart försvinner tiden ? Denna graviditet har gått så otroligt fort . Och konstigt nog vill jag inte att den ska gå fortare . Ska hinna med så mycket före det är dax för bebis att komma ut. Så för mig gör det inget att tiden stannar ett tag.

Den 4 februari har jag iaf fått tid på specialist mödravården i umeå. För att prata och planera lite inför förlossningen . Lite gruvsamt måste jag säga . En del säger att det fått jätte mycket stöd och hjälp med sådana samtal medans vissa blir bara rädd och känner att dom inte "lyssnar och bryr sig". Men vi få se vad som händer . Något ska man väl kunna få ut av att gå på sådana samtal eller?

Nu ska jag krypa ner under filten och glo på 2½ män och känna på bebisens tokryck inne i magen . Den är verkligen galen vissa stunder på dagen . Känns som den ska kliva ut genom magen . Nu börjar det göra ont , vissa sparkar tex upp mot revbenen eller en oförberädd spark på kissblåsan så man blir en aningen kissnödig sådär tvärt.
Men det är så klart mysigt och är tacksam så länge den rör sig och visar att den lever.
Man är ju så dum och sitter och läser alla hemska skräckhistorier , men man vet ju aldrig . Man ska aldrig ta något förgivet .Vad som hällst kan hända ända fram till barnet är fött även därefter också men.
Nä nu ska vi va posetiva och inte tänka så . Klart allt kommer gå toppen bra och vi kommer få världens finaste syskon till My=) Jag längtar otroligt mycket.

Nä nu vart det mycket (hämskt) svammel här. Men måste erkänna att man blir orolig ibland och ha sådana tankar , men det är väl normalt att tänka så ? Men inget jag grubblar över dagligen , bara när man råka snubbla över nån text eller historia på nätet .
Men jag är lycklig som har min underbara groda i magen och är verkligen nyfiken på hur hon eller han ser ut =) nSka bli så spännande. Otroligt ändå vad lycklig man kan vara =) Men när man ger liv till något så underbart så kan man inte va annat än lycklig =) Älskade underbara barn. ♥

God natt och sovgott♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0